اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قزوین

«توهین به مقدسات مسلمانان» اقدام منفعلانه غربی‌ها در مقابل تاثیرگذاری روزافزون اسلام است

امام جمعه موقت قزوین گفت: توهین و جسارت غربی ها حاکی از آن است که دشمن از پیامبر(ص)، اهل بیت(ع)، مقام معظم رهبری و قرآن ضربه خورده است، لذا ما وظیفه داریم از این مولفه های قدرت حمایت کنیم.

«توهین به مقدسات مسلمانان» اقدام منفعلانه غربی‌ها در مقابل تاثیرگذاری روزافزون اسلام است

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خضری در خطبه های نماز جمعه که در مسجدالنبی (ص) برگزار شد، اظهار کرد: پیامبر (ص) می فرمایند باتقوا ترین انسان ها کسانی هستند که حق را می گویند، چه در زمانی که به نفع آن هاست و چه در زمانی که گفتن حق به ضرر آن ها باشد، ان شاءالله خداوند به همه ما توفیق تقوا در همه شرایط را عنایت کند.

وی ادامه داد: در آستانه ایام الله دهه بزرگ فجر قرار داریم، به ویژه در آستانه ۱۲ بهمن روز تاریخی ورود امام خمینی(ره) به ایران هستیم، جا دارد توجه ویژه ای به این ایام داشته باشیم، همه ما وظیفه داریم در مورد ایام الله قدمی برداریم.

امام جمعه موقت قزوین عنوان کرد: سوالی علی الخصوص در برخی محیط های مذهبی و سنتی مطرح است که چرا شما حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری را اینقدر تقدیس می کنید؟ چرا آن ها را با اهل بیت(ع) مقایسه می کنید؟ چرا می گویید ولایت آن ها ولایت حیدر است؟ در دنیا انقلاب های زیادی بوده، برای مثال در فرانسه یکی از رهبران انقلاب، ناپلئون است، امام(ره) هم یک انسان شریفی است که انقلاب کرده، چرا شما پای اهل بیت(ع) را وسط می کشید؟ مگر اهل بیت(ع) نفرمودند که ما اهل بیت هستیم، هیچ کس را با ما قیاس نکنید.

حجت الاسلام و المسلمین خضری بیان کرد: سید حسن نصرالله در جمع حزب الله لبنان در سخنرانی شب عاشورا می گوید امشب شب عاشوراست، ما همان جمله ای را می گوییم که یاران سیدالشهداء(ع) در شب عاشورا گفتند که اگر ما هزار بار کشته بشویم، ما را به آتش بکشند، اجزای ما را در عالم منتشر کنند و دوباره زنده شویم، ای پسر حسین ما تو را ترک نخواهیم کرد، منظورشان از پسر حسین، مقام معظم رهبری است.

وی خاطرنشان کرد: پاسخ این اشکالی که برخی وارد می کنند، این است که اولین قیاس و تقدیس را خود اهل بیت(ع) انجام داده اند، امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه می فرمایند که مَثَل مالک نسبت به من مَثَل من به خاتم انبیاست. چرا قیاس کرده اند؟ چرا حضرت می فرمایند مالک کوهی است که از همه قله ها بلندتر است؟ چرا اینقدر از او تعریف می کنند؟

حجت الاسلام و المسلمین خضری تصریح کرد: برخی در بعضی از جلسات مذهبی می گویند ما جز از اهل بیت(ع)، از هیچ کس نباید تعریف کنیم، فقط باید از اهل بیت(ع) تعریف کنیم؛ اگر این گونه است چرا امیرالمومنین(ع) از مالک تعریف کرده اند؟ چرا امام صادق علیه السلام از محمدبن مسلم و زراره تعریف می کنند؟ چرا می گویند اگر این ها نبودند دین آباء ما نابود می شد؟

وی یادآور شد: در ایام قدیم کتاب ها صرفا در کتابخانه ها بودند، اما اکنون همه روایات در دسترس مردم است، شرایط به گونه ای است که یک جوان می تواند با جستجوی چند ثانیه ای در تلفن همراهش روایات را بیابد، امروز همه این گونه مجتهد شده اند، مجتهدین ما ۵۰ سال درس می خوانند اما جرات نمی کنند به راحتی فتوا دهند، اما اکنون جوانان با خواندن چند ثانیه ای روایات در تلفن ها، سریع فتوا صادر می کنند که اهل بیت(ع) فرموده اند هیچ کس را با ما قیاس نکنید.

امام جمعه موقت قزوین اظهار کرد: امروز بحث اجتهادهای شخصی یکی از مشکلات جامعه اسلامی است،  یک فقیه وظیفه دارد در هر موضوعی که می خواهد نظر بدهد همه روایات آن باب را ببیند، سپس جمع بندی کند، چون روایات ممکن است در ظاهر با یکدیگر متعارض باشند.

حجت الاسلام و المسلمین خضری افزود: برای مثال امیرالمومنین(ع) می فرمایند هیچ کس را با ما قیاس نکنید، در حالی که خودشان مالک را قیاس می کنند، این ها متعارض است، چرا ایشان مالک را تقدیس کرده اند؟ بنابراین باید روایات یک حوزه را در کنار هم دید.

وی عنوان کرد: برخی می گویند چرا امام(ره) را تقدیس می کنید، چرا برای ایشان بارگاه درست کرده اید؟ البته بحث تجملات این بارگاه را برخی بزرگان ما نقد داشته اند، اما برخی مردم می گویند چرا اصلا برای امام(ره) گنبد و بارگاه درست کرده اید؟ ایشان یک رهبر بوده اند، چرا شبیه سازی می کنید؟

خطیب نماز جمعه قزوین بیان کرد: یکی از صحابی حضرت هادی(ع) و امام جواد(ع)، حضرت عبدالعظیم حسنی بوده است، فردی سامرا خدمت امام هادی(ع) آمد و عرض کرد به سختی به کربلا رفتم و زیارت کردم و خدمت شما آمدم، حضرت فرمودند اگر در ری حضرت عبدالعظیم حسنی را زیارت کنید گویا سیدالشهداء را در کربلا زیارت کرده اید.

حجت الاسلام و المسلمین خضری خاطرنشان کرد: وقتی آثار و برکات زیارت اباعبدالله(ع) را می خوانیم عقل انسان از این همه ثواب متحیر می شود، امام هادی(ع) چطور می فرمایند اگر عبدالعظیم حسنی را در ری زیارت کنید، گویا سیدالشهداء را در کربلا زیارت کرده اید؛ ما بالاتر از این تقدیس را نداریم.

وی ادامه داد: بنابراین اهل بیت(ع) هم تطبیق داده اند و هم مقایسه کرده اند، حتی مقایسه برعکس هم کرده اند، برای مثال پیامبر(ص) می فرمایند نسبت علی(ع) با من نسبت هارون با موسی(ع) است؛ جایگاه امیرالمومنین(ع) از انبیاء بالاتر است، امیرالمومنین(ع) فرمودند من با همه انبیاء بوده ام و به همه انبیاء کمک کرده ام، من بودم که ابراهیم(ع) را به اذن خدا از آتش نجات دادم، من بودم که موسی(ع) را به اذن خدا از دریا عبور دادم، پس چرا با این اوصاف امیرالمومنین(ع) با حضرت هارون مقایسه شده اند؟

امام جمعه موقت قزوین تاکید کرد: ما روایات مقایسه ای زیاد داریم، جواب این شبهه ای که برخی وارد می کنند چیست؟ پاسخ این است که ما یک ولایت تکوینی در عالم و یک شخصیت و فضائل نورانی امام را داریم، در ولایت تکوینی و شخصیت نورانی امام، هیچ کس را نمی شود با اهل بیت(ع) مقایسه کرد، روایتی که پیش از این ذکر شده در مورد همین مسئله است.

حجت الاسلام و المسلمین خضری تصریح کرد: آیا می شود در مورد علم کسی را با امیرالمومنین(ع) مقایسه کرد؟ حضرت می فرمایند من کوهی هستم که سیل علوم از دامن من جاری می شود، آیا می شود کسی را در علم با حضرت مقایسه کرد؟ ابداً نمی شود.

وی یادآور شد: در سال ۹۵ مقام معظم رهبری سخنرانی داشتند و فرمودند نسبت علم امیرالمومنین(ع) با حضرت امام(ره) نسبت خورشید با نور ته چاه است، امام(ره) با همه عظمتی که دارند در مقایسه با امیرالمومنین(ع) مانند نور انتهای چاه هستند، یک ولایت تشریعی یا ولایت سلطانی و حکمرانی هم داریم، یعنی جایگاهی که امام دارند، دستوراتی که می دهند، قضاوتی که می کنند، احکامی که پیاده می کنند، یاری های که می دهند، در این موقف قیاس جایز است.

خطیب نماز جمعه قزوین اظهار کرد: امیرالمومنین(ع) می فرمایند نسبت مالک به من مانند نسبت من به پیامبر(ص) است، یعنی او به من کمک کرده و من هم به پیامبر(ص) کمک کرده ام، یعنی در مقام نصرت کمک کرده اند، این جدا از فضائل شخصی است.

حجت الاسلام و المسلمین خضری عنوان کرد: بنابراین در ولایت تکوینی و در مقام نورانیه اهل بیت(ع) هیچ کس را نبایدبا اهل بیت  قیاس کرد، اما در جایگاه حکمرانی قیاس اشکالی ندارد، چون اهل بیت(ع) هم از این گونه قیاس ها داشته اند ومردم را به اطاعت از اولوالامر دعوت کرده اند.

وی بیان کرد: امروز جایگاه ولایت فقیه همان جایگاه حکمرانی امیرالمومنین(ع) است، اگر بگوییم خامنه ای خمینی دیگر است، ولایتش ولایت حیدر است، ، منظور ولایت تکوینی نیست، ولایت تکوینی به معنای ولایت تصرف در عالم است، یعنی در عالم می توانند تصرف کنند

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: در ولایت حکمرانی فقیه جامع الشرایط در جایگاه امام ودر طول جایگاه او قرار می گیرد، چرا ثواب زیارت عبدالعظیم حسنی با زیارت سیدالشهداء برابر است؟ چون فرق عبدالعظیم حسنی با سایر وکلای امام هادی(ع) این است که یک فقیه جامع الشرایط است، واو ولی فقیه است.

حجت الاسلام و المسلمین خضری تاکید کرد: برخی می گویند بحث ولی فقیه را شما در این دهه های اخیر درست کرده اید، در اسلام ولایت فقیه نبوده است، ما از این عزیزان سوال می پرسیم که پس عبدالعظیم حسنی کیست؟ عبدالعظیم حسنی ولی فقیه در زمان معصوم است، یعنی ولایت فقیه از زمان معصوم شروع شد.

وی ادامه داد: شخصی خدمت امام هادی(ع) آمد و عنوان کرد ما در قم زندگی می کنیم، سوال داریم، زندگی دینی داریم، این کارها را نزد چه کسی ببریم؟ حضرت فرمود عبدالعظیم حسنی در ری حجت بر شماست، یعنی حضرت مردم را به عبدالعظیم حسنی ارجاع دادند، عبدالعظیم حسنی فقط مسئله جواب نمی دادبلکه امورات شیعیان را سرمرستی می کردند.

حجت الاسلام و المسلمین خضری افزود: امام هادی(ع) در شرایطی بودند که مردم به ایشان دسترسی نداشتند، مثل امروز که ما به حضرت حجت(عج) دسترسی نداریم و ولی فقیه حجت بر ماست، لذا سید حسن نصرالله می فرماید که اگر ما هزار بار کشته شویم، فرزند امام حسین ع  را ترک نخواهیم کرد.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری می فرماید امروز جهاد تبیین جهاد فوری است، حاج قاسم فرمود این خیمه گاه مانند خیمه گاه رسول خداست، بنابراین نباید بگوییم مقام معظم رهبری صرفا مدیر ارشد کشور است.

امام جمعه موقت قزوین تاکید کرد: مقام معظم رهبری تذکر سنگینی در دیدار با مردم قم دادند، این تذکر خیلی تلخ بود، ایشان داستان اصحاب سبت را به یاد آوردند، ایشان معمولا مردم ایران و خواص را تشویق می کنند اما در آن سخنرانی دو تذکر تلخ دادند.

حجت الاسلام و المسلمین خضری تصریح کرد: یکی جریان توابین و یکی جریان اصحاب سبت بود، اصحاب سبت یهودی هایی بودند که شنبه ها نباید ماهی می گرفتند، اما حوضچه هایی درست کرده بودند که ماهی ها می آمدند گیر می افتادند و نمی توانستند برگردند، یهودی ها هم یکشنبه می رفتند آن ها را صید می کردند، یعنی ظاهر کار شرعی بود، اما باطن کار غیر شرعی بود و دنبال منافع خود بودند.

وی اظهار کرد: چرا مقام معظم رهبری تذکر اصحاب سبت را دادند؟ اصحاب سبت مسخ شدند، تبدیل به بوزینه شدند، برخی تفاسیر می گویند این مسخ شدن به معنای این است که قلب آن ها مسخ شد، این خطری برای خواص جامعه اسلامی است، مردم که روسفید بوده و همواره در صحنه حاضر هستند.

خطیب نماز جمعه قزوین عنوان کرد: این فرمایش مقام معظم رهبری یعنی اینکه همه خواص بنشینند خودشان و نسبت‌شان را با داستان اصحاب سبت بسنجند، مقام معظم رهبری به مجلسی ها فرمودند در قوه مجریه دخالت نکنید، این خطرناک است، برخی نمایندگان مجلس اسم این کار را مشاوره گذاشتند و دخالت هایی کردند، البته همه اینگونه نبودند یعنی فقط اسم را تغییر دادند، این همان عمل یهود است.

حجت الاسلام و المسلمین خضری بیان کرد: مقام معظم رهبری از برخی چیزها نهی کرده اند، برای مثال ایشان تفرقه را ممنوع کردند، ایشان فرمودند تفرقه ولجن پراکنی حرام است اما برخی به اسم انتقاد ،لجن پراکنی کردند وتفرقه ایجاد کردند  انتقاد و نقدپذیری واجب است، مسئولین باید نقدپذیر باشند، انتقاد از آن ها واجب است، باید مطالبه کنیم، اما لجن پراکنی و تخریب حرام شرعی است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه آن چیزی که این روزها هوای قزوین را آلوده کرده، فقط این آلودگی هوا نیست، ای کاش دستگاه سنجشی داشتیم این لجن پراکنی ها را هم بررسی می کردیم ببینیم در چه درجه ای قرار دارد.

امام جمعه موقت قزوین تاکید کرد: برخی اصحاب سبت که عذاب شدند کسانی بودند که سکوت کردند،و گناهکاران را نهی نکردند، مقام معظم رهبری فرمودند نقدپذیری یک حرکت انقلابی است، ماومی بینیم که در دیدار با دانشجویان و نخبگان، دانشجویان در برابر مقام معظم رهبری صریح صحبت کردند،واز ایشان انتقاد کردند ایشان الگوی ماست، در این دیدار یک دانشجو کل نظام را در برابر رهبر فرزانه انقلاب به چالش کشید، آن وقت خبرگزاری های وابسته به غرب  می گویند رهبر شما دیکتاتور است.

حجت الاسلام و المسلمین خضری تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند برخی دانشجویان می آیند اینجا و حرف های خود را می زنند و تصور می کنند بنده ناراحت می شوم، خیر بنده از این ها ناراحت نمی شوم، بلکه از این ناراحت می شوم که در دل برخی ها حرف هایی است که خجالت می کشند آن ها را به زبان بیاورند و نقد نمی کنند.

وی یادآور شد: امروز مدیران اجرایی کشور باید نقدپذیر باشند، جوانان، دانشجویان و جریان ها نیز باید نقد کنند، باید مطالبه کنند چون ما برای پیشرفت نیاز به نقد داریم، اما لجن پراکنی، تهمت و ادبیات خصمانه ممنوع است، مرجع تقلید ما این ها را حرام اعلام کرده است و می گوید ادبیات شما باید ادبیات ناصحانه و دلسوزانه باشد، ادبیات دشمن نباشد.

خطیب نماز جمعه قزوین اظهار کرد: همه ما توهین و بی احترامی که در سوئد به قرآن کریم، این ثقل اکبر، شد را محکوم می کنیم، دشمن دارد تلاش های آخر خود را می کند، اگر کسی به مقدسات توهین کرد نشان می دهد دیگر چیزی در چنته ندارد تا رو کند، دشمن  به خاتم انبیاء توهین کرد، به اهل بیت(ع) جسارت کردند، به نایب امام زمان(عج) یعنی مقام معظم رهبری جسارت کرد و به قرآن هم جسارت کرد.

حجت الاسلام و المسلمین خضری عنوان کرد: این توهین ها و جسارت ها حاکی از آن است که دشمن از پیامبر(ص)، اهل بیت(ع)، مقام معظم رهبری و قرآن ضربه خورده است، لذا ما وظیفه داریم از این مولفه های قدرت حمایت کنیم، باید از قرآن حمایت کنیم، سکوت هیچ کس جایز نیست، امروز جهان اسلام باید در برابر این توهین ها به خروش در بیاید.

وی خاطرنشان کرد: ادواردو آنیلی، فرزند ثروتمندترین فرزند ایتالیا، مالک شرکت فیات و مازراتی و صاحب تیم یوونتوس است، او تنها وارث این ثروت عظیم است، قرآن می خواند و مقلد حضرت روح الله است، پدرش به او گفت من تو را از ارث محروم می کنم، گفت اشکالی ندارد، او در همین مسیر شهید شد، در یک کلام امروز غرب و اروپا از قرآنی که ادواردو آنیلی را تربیت می کند نگران هستند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول