اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

ورزشی  /  کشتی و وزنه برداری

روایت نایب قهرمان المپیک از اشتباهات کوچک با تاوان‌های بزرگ/ رضایی: مبارزه با اسنایدر نشان داد قاسم پور در کجای کشتی قرار دارد

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد کشورمان گفت: در رقابت‌های بزرگ کوچکترین اشتباه می تواند به بزرگترین تاوان یک کشتی گیر تبدیل شود.

روایت نایب قهرمان المپیک از اشتباهات کوچک با تاوان‌های بزرگ/ رضایی: مبارزه با اسنایدر نشان داد قاسم پور در کجای کشتی قرار دارد

علیرضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص وضعیت کشتی در سال 1401  اظهار داشت: کشتی در سال ۱۴۰۱ فراز و نشیب های زیادی داشت اما به لحاظ فنی در مسابقات جهانی و آسیایی شرایط بدی را نداشتیم و در بخش‌های تیمی و انفرادی نتایج قابل قبولی را کسب کردیم. یک جاهایی اشتباهاتی هم وجود داشت که در ورزش امروز اجتناب ناپذیر است اما در مجموع ارزیابی من از کشتی سال 1401 مثبت است. در سال ۱۴۰۱ کشتی از نظر زیرساخت هم کارهای بزرگ انجام داد و توانست اتفاقات خوبی را رقم بزند. از جمله سالن شهدای هفتم تیر بود که به زیبایی بازسازی شد. در ادامه هم یک ساختمان بسیار شکیلی برای فدراسیون کشتی ساخته شد اما امیدوارم مجموع اتفاقاتی که در سال ۱۴۰۱ افتاد در نهایت در سال ۱۴۰۲ که سال کسب سهمیه المپیک است مثمر ثمر باشد و در ادامه هم که المپیک را در پیش داریم بتوانیم در خصوص یک دوره چهار ساله کشتی اظهار نظر کنیم.

* در رقابت های بزرگ کوچکترین اشتباه به بزرگترین تاوان یک کشتی گیر تبدیل می‌شود

مربی سابق تیم ملی در خصوص اتفاقاتی که برای برخی از کشتی گیران تیم ملی رخ داد و علی رغم پیش بودن از حریفان برد را با شکست عوض کردند و مدال طلا را از دست دادند با اشاره به کشتی فینال المپیک 2004 آتن خود گفت: کشتی ورزش خاصی است رویارویی با حریفان به قدرت بدنی هر کشتی گیر بستگی دارد. رقابت در بازی‌های جهانی و المپیک بسیار نزدیک و حساس است، در واقع هر کشتی گیری که کمترین اشتباه را انجام دهد و هر کشتی گیری که بتواند از اشتباهات حریف مقابل نهایت استفاده را ببرد پیروز میدان خواهد بود. در رقابت‌های بزرگ کوچکترین اشتباه به بزرگترین تاوان یک کشتی گیر تبدیل می شود. اینکه بعضی از کشتی گیران در روی تشک از حریفان خود پیش بودند اما در پایان شکست خوردند یک امر طبیعی است، چرا که در آینده ممکن است این اتفاق رخ بدهد. این اشتباهات تنها با هوشیاری و ذکاوت کادر فنی و کشتی گیران می‌تواند به حداقل برسد.

وی افزود: خودم اگر در المپیک 2004 آتن در فینال در خاک بدل کاری نمی‌کردم شاید اتفاق دیگری رقم می‌خورد و نتیجه کشتی به سود ایران تمام نمی‌شد اما هرکسی ممکن است، اشتباه کند. امروز خوبی کشتی گیران ما این است که عموماً علاوه بر اینکه با تجربه و پخته می شوند میانگین سنی پایین را هم دارند که این موضوع نشان دهنده این است که آنها می توانند سالیان سال برای کشتی کشور افتخار آفرینی کنند و مدال های رنگارنگ و زیادی را کسب کنند.

* سال آینده سال بسیار مهمی برای کشتی کشورمان است

رضایی با بیان حساسیت نتایج کشتی در سال آینده عنوان داشت: سال آینده سال بسیار مهمی برای کشتی کشورمان است. همانطور که گفتم سال‌ آینده کشتی‌گیران باید تلاش کنند تا سهمیه المپیک را به دست آورند. امیدوارم کشتی گیران در کنار کادر فنی قدم‌های خوبی را بردارند و نتایج خوبی را هم رقم بزنند.

* حضور کامران در 97 کیلوگرم المپیک قطعی خواهد بود

مربی سابق تیم ملی در پاسخ به این سوال که سال گذشته حواشی زیادی در کشتی به وجود آمد یکی از آن ها تغیر وزن کشتی گیران مخصوصا کامران قاسمپور بود، گفت: کشتی گیری همچون کامران قاسم پور تغییر وزنش برای المپیک پاریس اجتناب ناپذیر و طبیعی بود. چرا که برای اینکه بتواند در المپیک حضور داشته باشد باید وزن خود را تغییر دهد چون ۹۲ کیلوگرم در کشتی المپیک جایی ندارد. او باید یا به ۸۶ کیلوگرم می‌آمد یا به ۹۷ کیلوگرم می‌رفت اما با توجه به حضور حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم و رقابت حساس او با رقبای خودش مخصوصاً تیلور آمریکایی کامران را بر این واداشت که به ۹۷ کیلوگرم برود و برای المپیک پاریس آماده شود.

وی افزود: در کنار همه این اتفاقات گاهی موضوعات هم پیش می آید که طبیعی است و هر تورنمنت شرایط و فراز و نشیب های خود را دارد. در واقع کشتی گرفتن کامران قاسم پور در جام جهانی آمریکا با کایل اسنایدر چیز عجیبی نبود و به عنوان یک بازی تدارکاتی فرصت خوبی بود تا بداند که در کجای کشتی خود قرار دارد.

* مجموعه کشتی از فدراسیون گرفته تا کشتی گیر باید همه المپیکی فکر کنند

نایب قهرمان الپیک آتن در واکنش به این که بی تعارف ترین حرفش برای کشتی چیست عنوان کرد: من بی تعارف می گویم کشتی‌گیران باید به المپیک فکر و المپیکی هم تمرین کنند. در واقع مجموعه کشتی از فدراسیون گرفته تا کشتی گیر باید همه المپیکی فکر کنند، چرا که اگر چنین نباشد در المپیک پاریس به مشکل جدی بر خواهیم خورد.

* دبیر اگر می خواهد نتیجه تلاش های خود را ببینید باید بار دیگر برای حضور در کشتی آستین بالا بزند

رضایی در پاسخ به این سوال که کشتی سال آینده اتفاق مهم دیگری هم دارد آن هم انتخابات فدراسیون است شما عملکرد علیرضا دبیر در این 4 سال را چطور دیدید گفت: ببینید علیرضا دبیر در چهار سالی که در فدراسیون کشتی حضور داشت توانست تحولات بزرگی را در زیرساخت‌های کهنه کشتی ایجاد کند و این موضوع بر هیچ کس پوشیده نیست. چرا که کارهای بسیار بزرگی صورت گرفت و از نظر فنی هم شاهد موفقیت های زیادی در کشتی فرنگی و آزاد بودیم. امیدوارم این حرکت ادامه دار باشد در واقع این نوع تفکر به لحاظ فشار کاری و استحکام کاری و ادامه دادن مسیری که شروع شده بسیار مهم است.

وی در ادامه تصریح کرد: در کشتی کار کردن سنگین است و کار شبانه روزی را می طلبد اما دبیر باید همه جوانب را بررسی کند و اگر می‌خواهد نتیجه کارهای خود را ببیند باید بار دیگر کاندید شود و در انتخابات حضور داشته باشد. تا بتواند از المپیک توکیو تا المپیک پاریس را ببیند و عملکرد خود را مورد بررسی قرار دهد. در واقع پس از پایان 4 سال دوم راحت تر و دقیق تر می‌توانیم در خصوص علیرضا دبیر و عملکردش صحبت کنیم. دوره 4 ساله اول دبیر سنگین و سخت بود تلاش زیادی را انجام داد و کارهایی هم که انجام داده است که چه بماند و چه برود همه متعلق به کشتی است. به او و همکارانش در این 4 سال خسته نباشید می گویم.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم سال 1402 سال بسیار خوبی برای مردم کشورم باشد و همیشه در سلامت باشند هیچ چیز بالاتر از سلامتی نیست. در مجموع آرزو می‌کنم که در هر شرایط بهترین ها نصیب مردم ایران شود.

پایان پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول