1402 نقطه عطفی در تاریخ شهرداری سنندج خواهد بود

شهردار سنندج گفت: سال 1402 سال تحول و نقطه عطفی در تاریخ شهرداری سنندج به لحاظ عمران شهری، افزایش فضای سبز و و تحقق شهرداری الکترونیک خواهد بود.
 به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سیدانور رشیدی در دیدار مسوولان شهرداری با فرماندار و معاونین وی، اظهار داشت: هر چند سال‌های گذشته موضوع پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و کارگران دغدغه شورا و شهرداری بود اما تا پایان سال گذشته تمامی حقوق، عیدی و پاداش پرداخت شده است. وی خاطرنشان کرد: طلب پیمانکاران هم از 400 میلیارد معوق به 140 میلیارد تومان کاهش یافته و در سال گذشته حتی یک مورد تحصن و تجمع پیمانکاران جلو شهرداری صورت نگرفت این در حالی است که حتی یک سانتیمتر از اموال غیرمنقول این نهاد به فروش نرفته است. رشیدی ادامه داد: جدای از سه پروژه کلان ترافیکی، پارک محمدی و سه راهی نایسر، ادامه پروژه بلوار اسلام‌آباد نیز امسال به اتمام می‌رسد که نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی خواهد داشت. شهردار سنندج اعلام کرد: احداث بلوار 20 متری اتصال 12 فروردین به بیمارستان توحید، پروژه‌های زیرگذر زاگرس و ویلاشهر و اجرای نهضت آسفالت در نواحی منفصل شهری و همچنین روکش آسفالت 25 خیابان اصلی سنندج در برنامه سال جاری شهرداری قرار دارد. وی از جذب دو هزار تن قیر برای شهرداری سنندج خبر داد و گفت: تا خردادماه سال جاری، یک هزار و 300 تن دیگر جذب خواهد شد. رشیدی در ادامه اعلام کرد: با احداث پارک‌های درون محله‌ای که از برنامه‌های شهرداری است، میزان فضای سبز شهری سنندج به 143 هکتار فزایش می‌یابد.
تلاش برای احداث پارکینگ طبقاتی در نقاطی از شهر و تحقق شهرداری الکترونیک تا دو ماه آینده از دیگر برنامه‌هایی بود که شهردار سنندج به آنها اشاره کرد انتهای پیام/2330/71  .
انور رشیدی
09:21 - 16 فروردین 1402

1 بازنشر
59 بازدید



1 پاسخ