اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  صنعت ، تجارت ، بازرگانی

‌حضور‌ بخش خصوصی در سیاست‌گذاری و حکمرانی اولویت وزارت صمت است‌

سرپرست وزارت صمت گفت: رویکرد و برنامه وزارت صمت، همراهی با برنامه‌های انجمن‌هاست و در سیاست‌گذاری، اجرا، نظارت، حکمرانی و قاعده‌گذاری، نیازمند مشورت و حضور جدی بخش خصوصی و انجمن‌ها هستیم.

‌حضور‌ بخش خصوصی در سیاست‌گذاری و حکمرانی اولویت وزارت صمت است‌

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سیدمهدی نیازی» در دیدار با  فعالان بخش خصوصی و انجمن‌های حوزه ماشین‌آلات معدنی، راهسازی، کشاورزی و شیلات که با حضور «سیدمحمد موسوی» معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات، «ابوذر جمشیدوند» مدیرکل دفتر صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات کشاورزی، ساختمانی و معدنی وزارت صمت و بیش از 30 تن از مدیران و فعالان انجمن‌های تخصصی این حوزه، در محل این وزاتخانه برگزار شد ضمن ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات برای اصلاح رویه های حکمرانی و حل مشکلات این حوزه، در مورد راه‌کارهای افزایش تولید ماشین‌آلات صنعتی در داخل کشور، توسعه صادرات و توسعه خدمات پس از فروش و موضوعات دیگر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

‌در نشست، سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه ریاست جمهوری و دولت توجه ویژه‌ای به حوزه‌های تولیدی و صنعتی دارند، بر اراده بالای دولت برای رفع موانع موجود در حوزه تولید و بسترسازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و صادرات در این حوزه تاکید کرد.

وی با اشاره به این موضوع که باید از ظرفیت و توانمندی بالای انجمن‌های مختلف در مباحث کاری وزارتخانه استفاده کرد، افزود: رویکرد و برنامه وزارت صمت، همراهی با برنامه‌های انجمن‌هاست و در سیاست‌گذاری، اجرا، نظارت، حکمرانی و قاعده‌گذاری، نیازمند مشورت و حضور جدی بخش خصوصی و انجمن‌ها هستیم.

سرپرست وزارت صمت با تاکید بر توجه ویژه به بحث‌های فناورانه در حوزه ماشین‌آلات و تجهیزات، بیان داشت: راهبرد اساسی ما تولیدات صادراتی است و نگاه‌مان نباید بازار داخلی باشد، زیرا همه اتفاقات مثبت در بستر صادرات اتفاق می افتد.

وی با بیان اینکه  تعاملات ما با کشورهای همسایه بسیار خوب است و آنها درخواست کالاهای مختلف ایرانی را دارند، اظهار داشت: حضور بیش از 65 کشور دنیا و 1200 تاجر بین‌المللی در نمایشگاه ایران اکسپو، بیانگر توجه کشورهای همسایه و دنیا به محصولات و خدمات شرکت‌های ایرانی است. در این زمینه حتی پیش‌بینی می‌شود که در این نمایشگاه بیش از 2 میلیارد دلار قرارداد و تفاهم‌نامه بین شرکت‌های ایرانی و همتایان خارجی منعقد شود.

نیازی‌ تاکید کرد: دلیل اهمیت و توجه به حوزه ماشین‌آلات و تجهیزات این است که می‌تواند زمینه ارتقاء فن‌آوری، تقویت استقلال ملی، افزایش پایدار صادرات را برای بخش تولید کشور فراهم کند؛ با توجه به اینکه تولیدات و روابط موجود در این حوزه متفاوت است، ورود و فعالیت بیشتر انجمن‌ها و بخش‌های خصوصی به این حوزه و تدوین قواعد و سیاست‌گذاری متناسب با نیاز این کسب و کارها، با هماهنگی طرفین، می‌تواند نتایج مثبت و موفقیت‌های بیشتری را به‌همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: افزایش ارزآوری، جلوگیری از خروج ارز در قالب واردات ماشین‌آلات و تجهیزات نو و دسته دوم به کشور و جذب دانش‌آموختگان و تحصیل‌کنندگان در این رشته فعالیت مهم و اشتغال‌زایی برای آنها، از دیگر اتفاقات مثبتی است که در صورت هماهنگی وزارت صمت و بخش خصوصی‌ در حوزه ماشین‌آلات و تجهیزات، می‌تواند اتفاق بیافتد.

سرپرست وزارت صمت همچنین به توجه بیشتر به مقوله‌های مهمی از جمله نوآوری، فن‌آوری‌های جدید و مباحث زیست‌بوم‌ها در این حوزه با رفع موانع و مشکلات تاکید کرد و گفت: خدمات پس از فروش موضوع مهم دیگری بوده که نیازمند سیاست‌گذاری بهتر است تا از یکسو حقوق مصرف کننده را برآورده کند و از سوی دیگر به موضوعات واردات و تولید در این حوزه، نظم بهتری بدهد.

پایان پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول