حامد سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: یک واحد جگرکی به دلیل تخلفات بهداشتی و رعایت نکردن مقررات بهداشتی در زبرخان پلمپ شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان زبرخان افزود: تشدید بازدید از اماکن و مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی که توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام میشود برای پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب، غذا و تامین سلامت مردم و مسافرین است.
وی اضافه کرد: این واحد جگرکی پیرو اعلام نواقص بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط، و نیز توجه نکردن متصدی به تذکرات اعلام شده، به طور موقت پلمب شده است.
سلیمانی تصریح کرد: پس از طی مراحل قانونی با درخواست متصدی، محل فقط برای رفع نواقص بهداشتی فک پلمب خواهد شد، و پس از رفع کامل نواقص و با تایید کارشناس بهداشت محیط منطقه اجازه فعالیت را دریافت خواهد کرد.
پایان پیام/