به گزارش خبرگزاری فارس از نی ریز، علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغازشده و در اواسط شهریورماه به پایان رسیده است.
بهگفته وی؛ عملکرد محصول تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به خشکسالی و سرمازدگی سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته که بالغ بر 165 تن تولید محصول تر از سطح باغها برداشت و روانه بازار شده است.
بصیری تاکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود که در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.
پایان پیام/ن