به گزارش خبرگزاری فارس از گرمه، عصر امروز مریم خواجه دبیر جشنواره غذاهای بومی، سنتیومحلی در این شهرستان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی اظهارکرد: جشنواره غذاهای بومی، سنتی و محلی با حضور بیش از ۵۰ بانوی گرمهای و با هدف ترویج مصرف غذاهای محلی و سنتی، ایجاد رقابت سالم، شور و نشاط بین بانوان برگزار شد.
وی با تأکید بر اهمیت احیای رسم و رسوم و فرهنگ اصیل بومی، ترویج سفرههای ایرانی، پخت غذاهای محلی و حفظ سنتهای گذشتگان گفت: غذاهای محلی خاص شهرستان با طعمی ناب از مواد اولیه غذایی طبیعی و تازه با چاشنی سبزیجات و گیاهان کوهی اطراف گرمه بدون هیچ افزودنی تهیه شده، بسیار سالم و مقوی بوده و با تقویت فرهنگ خود مراقبتی جایگزین مناسبی برای فست فودها است.
دبیر جشنواره غذاهای بومی، سنتیومحلی در گرمه افزود: در این جشنواره با پخت انواع نانها، قلیفچال، جوشبره، قروتی، آشخمیر و سمنو هنر آشپزی بانوان به نمایش گذاشته شد.
پایان پیام/ح