خبرگزاري فارس: رهبر معظم انقلاب اسلامي تاكيد كردند: تكليف اصلي مسؤولان كشور، تلاش براي استقرار عدالت است و مشروعيت همه مسؤولان كشور در هر رده و مقامي به عدالت خواهي آنها و مبارزهشان با تبعيض و فساد، وابسته است.
رهبر معظم انقلاب اسلامي ظهر امروز در ديدار رئيس جمهور و اعضاي هيات دولت با قدرداني از خدمات و تلاشهاي فراوان آقاي خاتمي و هيات وزيران براي پيشرفت كشور و بهبود وضع عمومي جامعه تاكيد كردند: همراهي مردم با نظام و دولت،عامل اصلي توفيقات بدست آمده در سالهاي پس از پيروزي انقلاب است و مسؤولان كشور در بخشهاي مختلف بايد بگونهاي عمل كنند كه ملت عزيز ايران، همچنان در صحنه حضور داشته باشد.
حضرت آيتالله خامنهاي همچنين با تكريم ياد شهيدان دولت، بويژه رجايي و باهنر،اطلاع رساني كامل و هنرمندانه در مورد اقدامات و تلاشهاي گسترده دولت را موجب آگاهي مردم از دلسوزي مسؤولان و اميدواري بيشتر آنان به «آينده نظام و بهبود وضع معيشتي» خود دانستند و صدا و سيما، مطبوعات و در درجه اول هيات وزيران را به اين امر مهم، توصيه كردند.
ايشان برنامه ريزي دولت براي كنترل تورم و اقدامات ماههاي اخير براي مهاركردن افزايش قيمتها را خوب و موجب خرسندي مردم ارزيابي كردند و افزودند: ضمن اطلاع رساني كامل به مردم در مورد اين تلاشها، مقابله با افزايش قيمتها را مثل ماههاي اخير، هميشه، بطور جدي پيگيري كنيد.
حضرت آيتالله خامنهاي تلاش براي بهبود و تسهيل زندگي مردم و انجام دادن اقدامات زيربنايي و سازندگي را دو وظيفه اصلي دولت خواندند و خاطرنشان كردند: نتايج كارهاي ميان مدت و بلند مدت هم، نهايتا" در خانه و سفره مردم ديده خواهد شد، اما لازم است كه به نيازهاي روزمره مردم با ظرافت و دقتي مضاعف توجه شود.
ايشان در تبيين راههاي استمرار حضور مردم در صحنه و افزايش همراهي و همگرايي آنان با نظام و دولت،به عدالت خواهي و مبارزه با فساد و تبعيض اشاره كردند و افزودند: تكليف اصلي مسؤولان كشور، تلاش براي استقرار عدالت است و مشروعيت همه مسؤولان كشور در هر رده و مقامي به عدالت خواهي آنها و مبارزهشان با تبعيض و فساد، وابسته است،بنابراين هر مسؤولي دنبال استقرار عدالت نباشد، حضورش در آن پست و مقام نامشروع است.
حضرت آيتالله خامنهاي با تاكيد بر لزوم آباد كردن دنياي مردم در كنار توجه كامل به مسائل معنوي و اخروي افزودند: ايجاد دنياي حقيقتا" آباد مردم، به استقرار عدالت در كشور بستگي دارد. چرا كه اگر رشد اقتصادي و درآمدهاي كشور افزايش يابد اما عدالتي در كار نباشد، تنها دنياي عدهاي خاص آباد ميشود، در حاليكه اسلام بدنبال بهبود زندگي عموم مردم است.
رهبر معظم انقلاب مبارزه با عناصر افزون طلب و پرهيز از اعطاي فرصتهاي خاص به افراد خاص را، موجب افزايش اميدواري مردم برشمردند و خاطرنشان كردند: لازمست مبارزه با مفاسد اقتصادي، با قوت و با ميدانداري دولت ادامه يابد و مصوبات خوب ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي، در پيچ و خمهاي اداري ، از اجرا باز نماند.
ايشان پرهيز از ايجاد تشنج سياسي در جامعه را از ديگر عوامل تداوم همراهي ملت با نظام و اميدواري آنان به آينده خواندند و خاطرنشان كردند: مجادلات بي مورد، فضاي سياسي كشور را زهرآگين و مردم را افسرده ميكند و در نهايت به ضرر نظام و همه جناحها تمام ميشود . بنابراين همه مسؤولان و گروهها و جناحها بايد از ايجاد تشنج هاي سياسي بشدت پرهيز كنند و فضايي منطقي، معتدل و معقول در كشور بوجود آورند.
ايشان با اشاره به انتخابات مجلس هفتم در سال جاري تاكيد كردند: حضور پرشور مردم در اين انتخابات، از نتيجه آن مهمتر است و همه تلاشها بايد بر ايجاد فضايي آرام و دلنشين در جامعه متمركز شود تا انتخابات مجلس هفتم در فضايي پرشور و شوق و با حضور گسترده مردم برگزار شود كه به فضل پروردگار چنين خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامي ريشه يابي صحيح مشكلات موجود را از ديگر عوامل افزايش اميدواري مردم خواندند و با اشاره به دو گرايش غلط تبليغاتي در كشور افزودند: عدهاي هرگونه مشكل كوچك و بزرگ را به كليت نظام نسبت مي دهند و تلاش مي كنند قانون اساسي و قواره نظام را زير سؤال ببرند، در مقابل عدهاي نيز، نظام را تنها در رهبري و يا چيزي خلاصه مي كنند و با مبرا دانستن آن از هر عيب و نقصي، تلاش مي كنند هر مشكلي را به پاي 4، 5 تن از مسؤولان يك بخش از نظام بنويسند كه اين هم غلط است.
ايشان غالب مشكلات موجود را ناشي از عملكرد دستگاهها و مسؤولان دانستند و تاكيد كردند: براي رفع مشكلات بايد آنها را ريشه يابي كنيم و با نگاهي نقادانه به عملكرد خود، نقاط ضعف و قوت را بشناسيم و با آنها برخورد صحيحي كنيم.
رهبر معظم انقلاب اسلامي پرهيز كامل مسؤولان از زندگي مرفه را از ديگر عوامل اميدواري بيشتر مردم خواندند و افزودند: نبايد در مسافرتها، كارها و زندگي ما،مسائلي ديده شود كه مردم را دلسرد كند.
ايشان در ادامه تبيين عوامل همگرايي و يا واگرايي مردم از دولت، از اقدام جناحهاي عمده سياسي كشور در تبليغ فقدان اقتدار مديريتي در بخشهاي مختلف كشور انتقاد كردند و افزودند: اين دو جناح با انگيزههاي صد در صد مخالف، هر دو ضعف مديريتي در كشور را تبليغ ميكنند و موجب دلسردي مردم ميشوند. اما آيا اينهمه پيشرفت و فعاليت در كشور بدون وجود مديريتهاي مقتدر در بخشهاي مختلف امكان پذير بوده است؟
حضرت آيتالله خامنهاي در همين زمينه افزودند: البته نارسايي ها در مديريت بخش هاي گوناگون وجود دارد كه بايد ترميم شود، اما اين نقائص به معناي فقدان مديريت مقتدر در كشور نيست.
حضرت آيتالله خامنهاي با تجليلي از دلبستگي قشرهاي مختلف مردم از جمله جوانان به اصل نظام و حضور آنان در اجتماعات ملي و عمومي، از عملكرد تنگنظرانه دو جناح كشور در برخورد با برخي مسائل انتقاد كردند و افزودند: متاسفانه يك جناح بعنوان سختگيري ديني و جناح ديگر با نگاهي انتقادي به نظام، با مشاهده اندك چيزي، فورا" افراد را بريده از نظام ميخوانند، اما واقعيت آن است كه تعداد معاندان با نظام در كشور، بسيار معدود است و قشرهاي مختلف مردم به نظام علاقهمندند، گرچه ممكن است انتقادها و اعتراضهايي نيز داشته باشند كه بايد آنها را شنيد و به آنها ترتيب اثر داد.
حضرت آيتالله خامنهاي در بخش ديگري از سخنان، توليد را اساس پيشرفت صنعتي، كشاورزي و علمي خواندند و افزودند: با وجود مديران پرتلاش، متخصصان و فناوران خوب و استعدادهاي درخشان، زمينه مناسبي براي افزايش توليد در بخشهاي گوناگون كشور وجود دارد.
رهبر معظم انقلاب همچنين همه دستگاهها را به جدي گرفتن مسئله صرفه جويي فراخواندند و افزودند: در تأمين نياز دستگاهها بايد به توليدات داخلي تكيه شود و از خريد و استفاده از كالاهاي خارجي كه مشابه آن در داخل وجود دارد، بشدت خودداري گردد.
ادامه دارد/
http://fna.ir/
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شدپیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد