يکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۱:۴۲

هنر و رسانه

نخستين جشنواره ميگو با هدف ترويج مصرف آبزيان برگزار شد

خبرگزاري فارس: شيلات استان تهران و سيستان و بلوچستان نخستين جشنواره ميگو را با همكاري سازمان ميادين ميوه و تره‌بار برگزار كرد.

نخستين جشنواره ميگو با هدف ترويج مصرف آبزيان برگزار شد
به گزارش خبرگزاري فارس، مدير كل شيلات استان تهران گفت: شيلات با همكاري سازمان ميادين در حال فرهنگ‌سازي مصرف آبزيان است، از اين رو علاوه بر چاپ كتاب و جزوه‌هاي آموزشي، كلاسهاي رايگان طبخ آسان ميگو را در سطح ميادين ميوه و تره‌بار دائر كرده است. حمد جدي افزود: هم اكنون سرانه مصرف آبزيان در كشور، شش كيلو و در تهران 7 كيلوگرم است، اين در حالي است كه سرانه مصرف گوشت قرمز حدود 47 كيلوگرم مي‌باشد. وي ادامه داد: تغيير ذائقه مردم و ترويج مصرف آبزيان امري زمان بر است كه ما در شيلات با همكاري ساير نهادها اين كار را شروع كرده‌ايم. مديرعامل شركت تعاوني توليد و توسعه صادرات آبزيان سيستان و بلوچستان نيز در اين مراسم گفت: فرآورده‌هاي دريايي با ارزش‌ترين منابع تغذيه انساني هستند، از اين رو شيلات و سازمان ميادين به عنوان متوليان كلان توليد و عرضه محصولات آبزي در كشور وظيفه سنگيني در ترويج اين فرهنگ دارند. اكبر سعيدي تهران بند افزود: سالانه 2 هزار تن ميگو در استان سيستان و بلوچستان توليد مي‌شود كه اين مقدار تا سقف 5 هزار تن قابل افزايش است. مرتضي هراجي، كارشناس درمان پروري ميگو نيز در اين زمينه گفت: آمارها نشان مي‌دهد اگر ميگوي سالم به دست مصرف‌كننده برسد، مصرف آن بالا مي‌رود. بنا بر اين گزارش، نخستين جشنواره ميگو، غذاي جواني و رمز شادابي در سه ميدان بزرگ ميوه و تره‌بار جلال آل احمد، صادقيه و اكباتان به طور همزمان از تاريخ 25/9/83 شروع شده كه تا تاريخ 4/10/83 ادامه دارد. انتهاي پيام/.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        همراه اول