خُرمالوی کن
برداشت خُرمالو از باغات سولقان بخش کن تهران در فصل پاییز، از اوایل آبان ماه آغاز و تا اواخر آذر ماه با توجه به شرایط آب و هوایی این منطقه طول میکشد. میزان برداشت خُرمالو نیز به وسعت باغ بستگی دارد که به طور میانگین تا ۳ تن از هر هکتار است و بیشتر این محصول روانه بازار تهران و حاشیه آن میشود.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.