پخت زولبیا و بامیه در یزد
امروزه زولبیا و بامیه در سراسر جهان و علی الخصوص در خاورمیانه، آفریقا و کشورهای جنوب آسیا، شیرینی بسیار محبوبی مخصوصاً در ماه رمضان است. زولبیا قبلا در کشور هند و مناطق جنوبی ایران به تنهایی پخته میشده و حتی در زبان فارسی دری به آن جلبی میگفتهاند.
با این که زولبیا قبلا هم وجود داشته اما بامیه کاملا ایرانی و در زمان ناصرالدین شاه پخته شده است.
در شیرینی سنتی یزدی معلمولا از روغن کنجد جهت سرخ کردن زولبیا استفاده میشود ک ن تنها خوردن زولبیا و بامیه مضر نیست بلکه در هنگام افطار مفید هم خواهد بود
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.