علي رضايي در گفت و گو با خبرگزاري فارس گفت: مساجد پايگاه آموزش و تربيت انسانهاي متعالي است، انسانهايي كه در بحرانها و شدائد با پايداري ميايستند . در طول تاريخ اسلام مساجد به عنوان اصلي ترين سنگر در روزهاي حادثه بودند و اين نكته از آموزشهاي علمي و معنوي است كه مسجديان بايد به آن توجه كنند.
مسئول كميته علمي ستاد گراميداشت هفته مساجد با اشاره به اينكه نقش مساجد در گسترش و تعميق فرهنگ ديني كمرنگ شده است، گفت: مساجد ما در شرايط كنوني با عنايت به مشكلاتي كه در سطح جهاني براي مسلمين ايجاد شده و ناشي از غفلت خود مسلمين هم است از جايگاه واقعي برخوردار نيستند . شرايط جهاني و هجمههاي فرهنگي كه اقتضاي شرايط خاص جهاني است، از يك سو و گسترش عظيم فرهنگ ارتباطي و ناآگاهي برخي مسلمانان و حاكمان نالايقي كه بر برخي از كشورهاي اسلامي حاكمند ، از سوي ديگر سبب شده تا مساجد كارآيي واقعي خودشان را از دست بدهند.
وي افزود: در برخي كشورها ، مساجد به عنوان بلندگوي نظام طاغوتي آن كشورها عمل ميكنند و در برخي كشورها كاملا" مورد غفلت واقع شدهاند و وضع فعلي و كنوني را بوجود آوردهاند . اما مسلمانان هوشمند و آگاه دنيا از مساجد به عنوان بهترين و مستحكم ترين سنگر براي احياي اسلام و مقابله با خطراتي كه بشريت امروز را تهديد ميكند ، استفاده ميكنند و اين خود مايه اميدواري است.
رضائي به نقش مساجد در پيروزي انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: اگر روزي دوباره براي ملت ما حادثهاي پيش بيايد، مستحكم ترين سنگر در برابر دشمنان مساجدند . اما متاسفانه در شرايط كنوني با توجه به ضروريتهاي اوليه، ارگانها و نهادهاي مختلف بدون هماهنگي هر كدام به نحوي در مساجد موثرند كه اين فعاليتها به نتيجه مطلوب نخواهد رسيد.
وي افزود: برنامه ريزي بلند مدت، هماهنگ و منسجم در راستاي تعالي اين پايگاههاي عظيم صورت نگرفته است . اگر چه تلاشهاي فراواني به صورت پراكنده انجام شده است . امروز به عنايت مقام معظم رهبري مركزي به نام مركز رسيدگي به امور مساجد تشكيل شده است كه بعد از تحولاتي كه در آن ايجاد شده به دنبال هماهنگ كردن، منسجم كردن فعاليتهاي نهادهاي مختلفي است كه در مساجد موثرند.
انتهاي پيام/