به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، مخاطبان این رسانه در سامانه مردمی «فارس من» سوژهای تحت عنوان «وعده توخالی برای ارتقای میراث فرهنگی قوچان» به ثبت رسانده و درخواست پیگیری پیرامون این موضوع را داشتند.
مسؤول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری قوچان در گفتوگو با خبرنگار فارس با یادآوری این موضوع که ارتقای نمایندگی به اداره نیازمند کسب امتیازاتی بوده است، گفت: این شهرستان در تعدادی از سرفصلها بهصورت محدود کمبود داشت که با جمعآوری مستندات، امتیاز مورد نیاز در حال حاضر اخذ شده است.
جواد رجبی بابیان اینکه امتیاز قوچان درگذشته حدود ۸۴.۵ بوده است، تصریح کرد: این امتیاز باید به بیش از ۹۰ میرسید که با تلاشهای مسؤولین این امتیاز در حال حاضر به ۹۲ رسیده است و رایزنیها با وزارتخانه برای ارتقا صورت گرفته که طبق قولهای دادهشده کمتر از یک ماه آینده این ارتقا صورت میگیرد.
انتهای پیام/۷۰۰۴۳