بارش‌ها در خراسان رضوی از بعدازظهر پنجشنبه آغاز می‌شود

اداره کل هواشناسی خراسان رضوی طی اطلاعیه‌ای شروع بارش‌ها را از بعدازظهر پنجشنبه و هشدار سطح نارنجی برای روزهای آینده را پیش‌بینی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، اداره کل هواشناسی خراسان رضوی طی اطلاعیه‌ای شروع بارش‌ها را از بعدازظهر پنجشنبه و هشدار سطح نارنجی برای روزهای آینده را پیش‌بینی کرد. متن این اطلاعیه به شرح زیر است: «با توجه به نفوذ سامانه ناپایدار و بارشی به نواحی شمال‌شرق کشور از جمله استان خراسان رضوی، هشدار شماره 39 مورخ  99/10/03 (سطح نارنجی) مرکز پیش‌بینی این اداره کل در خصوص نحوه تأثیر سامانه مذکور در نواحی مختلف استان تقدیم حضور می‌شود. - توصیف ناپایداری مورد انتظار: شروع بارش از بعدازظهر پنجشنبه 99/10/04 که بیشترین حجم بارش برای روزهای جمعه(99/10/05) و شنبه(99/10/06) پیش‌بینی شده است. با توجه به حجم بارش‌ها ‌در استان ایجاد رواناب و آبگرفتگی در نواحی مستعد بویژه نیمه جنوبی استان وجود دارد. با توجه به کاهش محسوس دما(بین 8 تا 10 درجه سلسیوس)، بارش از عصر روز جمعه 99/10/05 در اکثر نقاط استان به بارش برف تبدیل خواهد شد. وزش باد شدید(پنجشنبه و جمعه در غالب نقاط استان و شنبه در نوار شرقی ). - منطقه اثر: به‌تناوب در غالب نقاط استان - اثرات مخاطره: طی روز پنجشنبه 99/10/04 تا ظهر جمعه 99/10/05 در نیمه جنوبی استان بالا آمدن آب رودخانه‌ها، آبگرفتگی معابر و احتمال سیلاب پیش‌بینی می‌شود.
- طی فعالیت سامانه در غالب نقاط استان کاهش محسوس دما(در نواحی سردسیر حداقل شبانه به کمتر از 10 درجه زیر صفر)، یخبندان و لغزندگی معابر و محورها، افزایش شدت وزش باد، کولاک برف، تشکیل مه، کاهش میدان دید، اختلال در سیستم حمل‌ونقل استان حادث می‌شود - زمان شروع: از عصر پنجشنبه 99/10/04         - زمان پایان: خروج هسته بارشی سیستم اوایل وقت یکشنبه 99/10/07 و ماندگاری هوای سرد تا اواخر هفته آتی. - توصیه: عدم توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و خودداری از صعود به ارتفاعات، تنظیم دمای گلخانه‌ها، مرغداری‌ها، دامداری‌ها و مراکزی که تولیدات آن‌ها نسبت به تغییرات دمایی آسیب پذیرند، همچنین به همراه داشتن تجهیزات زمستانی.» انتهای پیام/ 70051.
هواشناسی
15:49 - 3 دی 1399

1 بازنشر
12 بازدید



1 پاسخ