کشواد بهروزی زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: روز گذشته در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر تصادف 2دستگاه وانت تویوتا در محور روستایی "مجید آباد" در منطقه مرزی "ریگ ملگ" شهرستان "میرجاوه" بلافاصله تیم گشت تصادفات پلیس راه به همراه عوامل امدادی در صحنه حاضر شدند.
وی افزود: در بررسی صورت گرفته مشخص شد 2 دستگاه وانت تویوتا حامل سوخت قاچاق، به صورت رخ به رخ به شدت با یکدیگر برخورد و طعمه حریق شده اند.
رئیس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: متأسفانه در این حادثه هر 5 سرنشین 2 خودرو بر اثر سوختگی و شدت جراحات وارده جان خود را از دست دادند.
بهروزی زاده خاطرنشان کرد: کارشناس تصادفات پلیس راه علت تامه این حادثه را تخطی از سرعت مطمئنه از سوی هر 2 راننده و انحراف به چپ یکی از خودروها اعلام کرده است.
انتهای پیام/3139