به گزارش خبرگزاری فارس از قرچک، بهمن خطیبی فرماندار شهرستان قرچک صبح امروز پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان قرچک، اظهار کرد: با توجه به حساسیت امور آموزش و پرورش باید از تمام ظرفیتها برای ارتقای فعالیتهای آموزشی و پرورشی استفاده شود.
وی با بیان اینکه بهرغم تمام کمبودها اقدامات خوبی در قرچک در حوزه آموزش و پرورش انجام گرفته است، گفت: با وجود کمبود زیرساختها و مطالبات بحق قشر فرهنگی رتبههای خوبی در حوزه آموزش و پرورش به دست آوردهایم، اما خدمات در حد استاندارد نیست، گرچه پیگیریها و تلاشهایی با استفاده از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش انجام شده است.
فرماندار شهرستان قرچک با اشاره به اینکه تراکم دانش آموزی در قرچک بالا است، عنوان کرد: قرچک سومین شهرستان پرتراکم استان تهران بوده و به فراخور آن جمعیت دانشآموزی این شهرستان بالا است.
خطیبی با بیان اینکه برای مدارس فرسوده و کمبود نیروی اداری پیگیری شده است، بیان کرد: با توجه به آموزشهای مجازی و وضعیت معیشتی مردم، تهیه گوشی برای برخی خانوادهها سخت شده و نیازمند توجه وزارت آموزش و پرورش و استان همچنین خیران به این شهرستان هستیم.
وی افزود: سند تحول بنیادین از اسناد بالادستی برای ارتقای تحصیلی دانش آموزان و ارتقای مسائل فرهنگی است همچنین برنامه ششم توسعه و انتظارت آموزش و پرورش را پیگیر شویم.
فرماندار قرچک در پایان خطاب به شورای آموزش و پرورش، گفت: برای بازماندگان از تحصیل و کاهش آمار بیسوادی فعالیتها را به زمین نگذاریم و تلاش کنیم آمار بیسوادی در شهرستان کم شود.
۱۲ مدرسه در قرچک توسط خیران ساخته شده است
رضا داورزنی مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک نیز در این جلسه با اشاره به اینکه پنجمین جلسه شورای آموزش و پرورش مصادف با هفته شورای آموزش و پرورش است، اظهار کرد: ارزشمندترین و مترقیترین قوانین پس از انقلاب که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد قانون تشکیل شورای آموزش و پرورش است.
وی با بیان اینکه این شورا حضور و مشارکت مردم و مسؤولان در امر تعلیم و تربیت را نشان میدهد، افزود: توسط فرماندار قرچک به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش و سایر مسؤولان ارشد و تعامل دستگاه ها کمکهای خوبی به آموزش و پرورش شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک خاطرنشان کرد: حوزه فعالیت آموزش و پرورش دارای اهمیت بوده و تعلیم و تربیت این حوزه بسیار گسترده و جزو لاینفک زندگی اجتماعی مردم است پس میطلبد به مشکلات این نهاد اهمیت دهیم.
داورزنی با اشاره به اینکه در فضاهای آموزشی و تربیتی و ورزشی قرچک کمبود داریم، گفت: در سند تحول بنیادین، سرانه آموزشی برای هر دانش آموز ۸ متر و ۳۹ سانتی متر در نظر گرفته شده ولی در قرچک نصف این فضا را هم نداریم.
وی افزود: برای توسعه این فضاها قطعاً کمکهای دولتی مکفی نیست به همین دلیل میطلبد سایر دستگاهها و مردم مشارکت کنند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک ابراز کرد: استطاعت مالی مردم این شهرستان خوب نیست، پس نگاه ویژه مسؤولان و خیران به آموزش و پرورش لازم است.
داورزنی با بیان اینکه تا به امروز ۱۲ مدرسه در قرچک توسط خیران ساخته شده است، افزود: باید مصوبات قابل اجرا در این شورا مصوب شود تا مشکلات رفع شود و آنچه رسالت همه ما یعنی تربیت نسل پویا و متدین است اتفاق بیفتد.
وی در پایان تعمیر و تجهیز کانون فرهنگی هنری ملائک را لازم و ضروری دانست.
انتهای پیام/۶۷۰۳۷