اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در زنجان به ۹۱ هزار و ۲۳۶ نفر رسید

از آغاز شیوع ویروس کرونا در استان زنجان، ابتلای ۹۱ هزار و ۲۳۶ نفر به بیماری کووید ۱۹ در تست‌های آزمایشگاهی تایید شده، که ابتلای ۷۹ نفر از این آمار طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در زنجان به ۹۱ هزار و ۲۳۶ نفر رسید

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، از اسفندماه سال‌گذشته تاکنون ابتلای قطعی ۹ هزار و ۵۲۰ نفر از بیماران بستری در استان زنجان به کووید ۱۹ بر اساس تست‌های آزمایشگاهی تایید شده که ۷ هزار و ۹۸۸ نفر از آن‌ها بعد از بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس همین گزارش آمار بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ از آغاز شیوع ویروس کرونا در این استان، بر اساس تست‌های آزمایشگاهی ۸۱ هزار و ۷۱۶ مورد بوده است که ۷۱ مورد از آن‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که با این حساب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۹۱ هزار و ۲۳۶ نفر رسیده است.

در حال حاضر ۱۹۵ نفر در بیمارستان‌های استان زنجان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک بودن بستری هستند که هشت مورد از این آمار جزو مبتلایان روز هستند.

براساس همین گزارش آمار تجمیعی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان شامل بیماران مبتلای قطعی به کووید ۱۹ و همچنین مشکوک ۲۶ هزار و ۵۴۷ نفر اعلام شده است.

همچنین طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۴۷۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند که دو نفر از این فوتی‌ها جزو آمار روزانه بوده‌اند.

 

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان زنجان، ۷۵ درصد است

رئیس دانشگاه علوم ‌پزشکی استان زنجان اظهار داشت: استان زنجان جزو استان‌های اول است که بیشترین رعایت پروتکل‌ها را؛ ۷۰ تا ۷۵ درصد در زمینه‌های مختلف دارد که درصد خوبی در سطح کشور است .

پرویز قزلباش افزود: در بخش بستری نسبت به هفته‌های قبل روند کاهشی متوقف شده و در سرپایی نسبت به هفته قبل، کاهش بسیار کمی داشتیم.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در بحث PCR بعضی شهرستان‌ها بالای ۲۰ تا ۳۰ درصد بودند افزود: این هفته روند کاهشی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان خاطرنشان کرد: وضعیت زنجان نسبت به هفته قبل تغییری نداشته است و در بعضی شهرها هم، روند نزولی کاهش یافته، و افزایشی شده است.

به گفته قزلباش درصد PCR و تست‌های سریع در سطح استان، ۶.۱۳ درصد، پیگیری‌ها ۷.۸ نفر به ازای هر فرد مثبت، و روند رهگیری هم خوب است ولی باید سرعت گیرد و بالای ۱۰ نفر باشد.

رئیس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با تاکید براینکه با ویروس‌های جهش‌یافته و هوشمند مواجه هستیم اظهار داشت: از یک هزار و ۵۸۱ در پیک چهارم بیش از ۷ هزار نفر نیازمند بستری داشتیم و در عرض ۵۹ روز از ابتدا تا انتهای پیک چهارم، میزان تخت‌ها به ۸۶ درصد پیش‌بینی شده، رسید.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: استان زنجان جزو استان‌های اول است که بیشترین رعایت پروتکل‌ها را؛ ۷۰ الی ۷۵ درصد، در زمینه‌های مختلف دارد که درصد خوبی در سطح کشور است . ولی درصد قابل قبولی برای تاثیرگذاری بر این بیماری نیست.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در پیک چهارم، بیش از ۳۰ هزار دُز دارو استفاده شده که بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای یک قلم دارو هزینه شده است، افزود: درصد تغییرات بیماران بستری پیک چهارم نسبت به پیک سوم رشد ۳۳ درصدی و نسبت به پیک دوم رشد ۹۵ درصدی داشت.

انتهای پیام/73004/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول