سعید باقری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه سلامت و تغذیه سالم دانشآموزان در سه دوره تحصیلی باید ساماندهی شود، اظهار کرد: اجرای طرح توزیع لقمههای سالم در مدارس و جلوگیری از توزیع مواد غذایی غیرمجاز در مدارس راهکاری برای تحقق این هدف محسوب میشود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش به بحث تغذیه سالم بوفههای مدارس تأکید دارد و توزیع لقمههای سالم و میان وعدههای غذایی سالم در دستور کار آموزش و پرورش استان قرار دارد.
رئیس اداره سلامت آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: آموزش و پرورش استان با هماهنگیهای صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی و برخی از شرکتها و کارخانهها در نظر دارد که از ابتدای سال تحصیلی آتی لقمههای سالم را هفتهای سه روز در مدارس و در میان دانشآموزان توزیع کند.
وی لقمههای سالم را سبب رشد فکری، جسمی، ذهنی و تقویت تواناییهای دانشآموزان در زمینههای مختلف دانست و ادامه داد: نان و کوکو سیبزمینی، سالاد سیبزمینی با مرغ و سبزیجات، نان و پنیر و گردو، نان و کوکو سبزی، نان و کره و مربا، نان و کره و حلواشکری و نان و فیله مرغ به عنوان لقمههای سالم به شمار میرود.
باقری با بیان اینکه از سال تحصیلی آتی لقمههای سالم در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته در میان دانشآموزان استان در سه دوره تحصیلی توزیع میشود، تاکید کرد: توزیع این لقمهها در میان دانشآموزان اختیاری است و در حال حاضر به والدین دانشآموزان پیشنهاد شده که یا خودشان این لقمهها را برای فرزندانشان آماده کنند و یا این لقمهها را از بوفه مدارس تهیه کنند.
انتهای پیام/ح20/ض1002