اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‌دهد

انتقاد از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به دلیل عدم پرداخت مطالبات

کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با انتقاد از پرداخت نشدن مطالبات خود از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر خواستار پرداخت مطالباتشان شدند.

انتقاد از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به دلیل عدم پرداخت مطالبات

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از پرداخت نشدن مطالباتشان اعلام نارضایتی کردند.

معترضان معتقدند اعتراض‌ها نافی عملکرد بسیار خوب مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در زمینه توسعه عمرانی و ارتقای شاخص‌های حوزه سلامت و تلاش ریاست دانشگاه نیست و پرداخت نشدن مطالبات پرسنلی و وضعیت معیشتی کارکنان موجب بروز انتقاداتی است که بی شک مورد اهتمام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است که به همین دلیل درخواست کارکنان شبکه بهداشت این است نسبت به رفع آن تسریع شود.

تسریع در پرداخت مطالبات کارکنان

یکی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با بیان اینکه پرداخت نشدن حق مسکن، ماموریت، اضافه کار، حق لباس، کارانه و عدم پرداخت دیون موجب بروز اعتراض هایی در میان کارمندان این شبکه شده، گفت: همه کارمندان با توجه به میزان دریافتیشان برای خرج کردن آن برنامه ریزی کرده‌اند و معوق شدن مطالبات، آنها را با مشکل مواجه کرده که لازم است مسئولان دانشگاه به مشکل آنان رسیدگی کنند.

حسین ناظمیان پور با تاکید بر لزوم توجه دانشگاه علوم پزشکی به معیشت کارکنان زیر مجموعه خود گفت: در مدیریت هدفمند توجه جدی به معیشت کارکنان و کارگران و پرداخت به موقع حقوق و مزایا از عوامل بسیار تاثیر گذار در افزایش رضایتمندی و کارایی آنان است.

وی افزود: عدم رضایتمندی کارکنان هر مجموعه حتی می‌تواند نارضایتی دربین مراجعان به وجود آورد، از این رو از دانشگاه علوم پزشکی می‌خواهیم تا با نظارت دقیق درخصوص پرداخت مطالبات تمامی کارکنان اقدام کند.

ناظمیان پور با بیان اینکه هیچ مسئولی وجود نارضایتی در بین پرسنل را نمی‌خواهد، گفت: به یقین یکی از دلایل اصلی پرداخت نشدن مطالبات پرسنلی عدم تامین اعتبار آن از سوی دولت است اما ما کارکنان دانشگاه علوم پزشکی از مسئولان دانشگاه می‌خواهیم تا ضمن انعکاس دغدغه کارکنان، ترتیبی اتخاذ کنند تا مطالبات هر چه زودتر پرداخت شود.

عدم پرداخت حق مسکن و مرخصی مناطق محروم

یکی دیگر از کارکنان رسمی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر نیز با اعلام نارضایتی از پرداخت نشدن حق مسکن کارکنان، گفت: به مدت 22 ماه است که حق مسکن دریافت نکرده‌ام و این در حالی است که این مهم در فیش حقوقی کارکنان بسیاری از ادارات گنجانده شده و ماهیانه به همراه حقوق خود دریافت می‌کنند.

جمعه فخرایی به میزان ریالی حق مسکن کارکنان رسمی دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: حق مسکن افراد متاهل مبلغ هشتاد هزار تومان و افراد مجرد و خانم‌ها مبلغ شصت هزار تومان است که با احتساب 22 ماه، کارکنان مبلغی بین یک میلیون و 300 هزار تومان تا یک میلیون و 600 هزار تومان از دانشگاه علوم پزشکی طلب دارند.

یکی دیگر از کارکنان درخصوص مرخصی مناطق محروم گفت: با وجود گذشت چند سال هنوز مبالغ مربوط به مرخصی مناطق محروم پرداخت نشده است و پرداخت مبالغ آن با توجه به تورم موجود دیگر ارزشی ندارد.

وی عنوان کرد: با توجه به تورم موجود و کم ارزش شدن مبالغ ریالی مرخصی مناطق محروم پیشنهاد می‌کنم از پرداخت ریالی آن خودداری و مرخصی‌ها ذخیره شود.

کارمندی دیگر به وضعیت اضافه کار اشاره کرد و اظهار داشت: با گذشت 5 ماه از آغاز سال هنوز اضافه کار کارکنان پرداخت نشده، در حالی که سال گذشته و به خصوص پس از انتصاب دکتر حیدری به ریاست دانشگاه روند بسیار خوبی برقرار شد.

حسین امیری یکی دیگر از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر نیز با انتقاد از وضعیت پرداختی‌های پرسنلی گفت: متأسفانه هنوز حق ماموریت از مهر 91 تاکنون به مدت10 ماه پرداخت نشده است و کارکنان نیاز شدید به پول آن دارند و برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اند.

وی افزود: گمان می‌رفت تا قبل از ماه مبارک رمضان مطالبات پرسنلی پرداخت شود اما این مهم تا این لحظه هنوز پرداخت نشده که عدم پرداخت مطالبات و وضعیت معیشتی کارکنان، شأن و جایگاه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی را خدشه دار کرده است.

انتقاد از حذف سهمیه شیر کارکنان آزمایشگاه

محمد فخرایی یکی از کارکنان شاغل در آزمایشگاه مرکز بهداشتی درمانی حضرت مهدی «عج» دیر نیز با انتقاد از حذف سهمیه شیر کارکنان آزمایشگاه گفت: یکی از موارد بسیار مهمی که به دلیل آلوده بودن محیط کار کارکنان شاغل در آزمایشگاه و رادیولوژی و در راستای حفظ سلامت کارکنان شاغل در این محیط‌ ها تصویب شده بود سهمیه شیر کارکنان آنجا بود که چندین ماه هزینه آن به کارکنان پرداخت می‌شد سپس به صورت روزانه شیر به کارکنان تحویل می‌شد اما چند ماهی است که خبری از سهمیه شیر نیست و می‌گویند هیئت امنا دانشگاه آن مصوبه را لغو کرده است.

وی به لزوم استفاده شیر توسط کارکنان شاغل در بخش‌های آزمایشگاه و رادیولوژی برای حفظ سلامتیشان اشاره کرد و اظهار داشت: از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اعضا هیئت امنا دانشگاه درخواست می‌شود نسبت به برقراری مجدد سهمیه شیر کارکنان محیط‌ های آلوده اقدام کنند.

حسن مکاریان یکی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به پرداخت نشدن حق لباس اشاره کرد و گفت: درحالی که بسیاری از ادارات مبالغ بسیار بالایی به عنوان حق لباس به کارکنان خود اختصاص می‌دهند دانشگاه علوم پزشکی از مهر ماه سال90 تا کنون حق لباس کارکنان مجموعه خود را که ماهانه مبلغ 20 هزار تومان تا150 هزار تومان است، پرداخت نکرده است.

وی افزود: از مدت 10 ماه پیش کارانه پزشک خانواده نیز پرداخت نشده که تاخیر در این پرداخت‌ها باعث نگرانی است.

با این حال مسئولان دانشگاه علوم پزشکی که همواره بر رسیدگی به مسائل و مشکلات پرسنل اهتمام دارند انتظار است در این زمینه هم نسبت به پرداخت مطالبات کارکنان شبکه بهداشت و درمان دیر اقدام کنند.

بی شک عملکرد مثبت دانشگاه علوم پزشکی در توسعه دانشگاه بر کسی پوشیده نیست و همین عملکرد مثبت انتظارات را از مسئولان دانشگاه برای رسیدگی به معیشت کارکنان بالاتر برده است.

نامجو زحمتکش – بردخون

انتهای پیام/66003/س30/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول