اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران:

هدف از اجرای نظام ارجاع، داشتن پرونده الکترونیک برای تمام ایرانیان است

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بخشی از دغدغه‌ها در اجرای نظام ارجاع الکترونیک مسائل زیرساختی و نرم افزاری است.

هدف از اجرای نظام ارجاع، داشتن پرونده الکترونیک برای تمام ایرانیان است

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری فارس، سیدمرتضی ادیانی با بیان اینکه نظام ارجاع الکترونیک وظیفه هدایت بیمار در سطح الکترونیک تراکنش‌ها و حفاظت مالی از بیمه شده را انجام می ‌دهد، خاطرنشان کرد: در این نظام، حفاظت از بیمار و درمان آن بسیار حائز اهمیت دارد.

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران عنوان کرد: در حال حاضر 18 میلیون و 300 هزار دفتر معتبر بیمه روستایی در کشور وجود دارد که از خدمات بیمه روستایی بهره‌ مند می ‌شوند.

ادیانی ادامه داد: از سال 1391 طرح پزشک خانواده شهری در استان‌های فارس و مازندران راه اندازی شد و از خرداد سال 1396 اجرای نظام ارجاع الکترونیک در 10 استان کشور پیشنهاد شد که در اداره کل بیمه سلامت استان گلستان به طور عملی اجرایی شد.

وی همچنین متذکر شد: وقتی بیمار به نخستین گیت درمانی مراجعه می‌ کند، اگر نیاز به مراجعه به سطح بالاتری از دریافت خدمات داشته باشد توسط پزشک خانواده هدایت می شود؛ قرار است با نسخه‌های الکترونیکی تبادل اطلاعات با سهولت بیشتری انجام گیرد.

معاون بیمه خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران سطح بندی خدمات را یکی از مولفه‌های مهم در طرح پزشک خانواده دانست و ابراز کرد: آنچه که به عنوان زیرساخت مورد تاکید ما بوده؛ موضوع پرونده الکترونیک و استقرار سیستم الکترونیک است.

وی با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیک یکی از زیرساخت‌های مهم در نظام ارجاع الکترونیک است، گفت: با اجرای این طرح اطلاعات افرادی که خدمات دریافت می‌کنند در سیستم ثبت می شود که هم اکنون بخشی از این مهم در استان گلستان در حال اجرا است.

ادیانی بیان کرد: بر اساس نسخه نویسی الکترونیک، بیماران به سمت پزشکان در سطوح مختلف هدایت می ‌شوند تا از سردرگمی و تعدد مراجعه به پزشک، رهایی یابند.

وی گفت: در طرح پزشک خانواده سطح بندی خدمات انجام می‌شود و مسیر درمان مشخص خواهد شد چه به لحاظ اینکه بیمار متولی داشته باشد و یا در حین درمان و در مسیر مراجعه به پزشک قرار بگیرد ضرورت دارد اطلاعات جامعی از بیمار داشته باشیم و این مهم نیازمند پزشک خانواده و اجرای نظام ارجاع الکترونیک است.

معاون بیمه خدمات سلامت این سازمان اذعان داشت: گاهی اوقات برخی از بیماران از درمان زیاد رنج می برند لذا ابتدا باید هرکس پزشک خانواده خود را انتخاب کند چنانچه این افراد به یک بیماری یا عارضه دچار شدند به پزشک خانواده مراجعه می کنند و پزشک آنها را راهنمایی خواهد کرد که آیا لازم است به سطوح بعدی درمان ارجاع داده شود یا خیر و یا در همان سطح درمان شوند.

ادیانی با اشاره به اینکه 6 هزار و 500 پزشک خانواده در سطح کشور به روستاییان خدمات می‌دهد، گفت: در استان گلستان 240 پزشک خانواده روستایی در نظام ارجاع الکترونیک فعالیت می‌ کنند.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت کشور تصریح کرد: بخشی از دغدغه‌ها در اجرای نظام ارجاع الکترونیک مسائل زیرساختی و نرم افزاری است.

وی موضوع فرهنگ سازی را برای گرایش مردم در دریافت خدمات نظام ارجاع الکترونیکی مهم خواند و گفت: بیمار باید بداند که نظام ارجاع الکترونیک بهترین راه حل برای گرفتن خدمات درمانی خواهد بود، بسیاری از کشورهای دنیا امروزه از طریق نظام ارجاع الکترونیک به مردم خدمات می‌دهند.

ادیانی در پایان با اشاره به اینکه استان گلستان پایلوت نظام ارجاع الکترونیک شده است؛ هدف از اجرای این طرح را داشتن پرونده الکترونیک برای یکایک افراد عنوان کرد و افزود: هدف غایی ما اجرای این طرح در سطح کشور است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول