اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  دانشگاه

کاهش خطر سکته با پیروی از رژیم مدیترانه‌ای

طبق یافته‌های یک مطالعه جدید، رژیم غذایی مدیترانه‌ای که مملو از میوه، سبزیجات، ماهی و غذاهای غیرفرآوری شده است، ریسک ابتلا به سکته قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

کاهش خطر سکته با پیروی از رژیم مدیترانه‌ای

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، طبق یافته‌های یک مطالعه جدید، رژیم غذایی مدیترانه‌ای که مملو از میوه، سبزیجات، ماهی و غذاهای غیرفرآوری شده است، موجب کاهش ریسک حمله قلبی و سکته در افراد مبتلا به بیماری قلبی می‌شود.

نتایج یک بررسی تازه نشان داده است، تأثیر رژیم مدیترانه‌ای در زنان بیش از مردان است.

نتایج به دست آمده از یک پژوهش حاکی از آن است، زنانی که از رژیم مدیترانه‌ای پیروی می‌کنند، 22 درصد کمتر از دیگران در معرض سکته هستند.

به گفته محققان، برخی مواد خوراکی، مخصوصا میوه و سبزیجات، موجب کاهش ریسک حمله‌های قلبی و سکته می‌شوند.

براساس نتایج جدیدترین پژوهشی که در این زمینه انجام شده، علاوه بر شواهد قبلی، دنبال کردن رژیم غذایی مدیترانه‌ای می تواند به تقویت استخوان، جوان نگاه داشتن مغز، طول عمر، کنترل وزن و کاهش خطر ابتلا به سرطان و نیز بیماری‌های قلبی کمک کند.

محقق ارشد این مطالعه می‌گوید: «پژوهش‌های ما نشان می‌دهد یک رژیم غذایی محتوی مقادیر بالای میوه، سبزی، ماهی و غذاهای فرآوری نشده، با کاهش خطر سکته در کسانی که سابقه بیماری‌های قلبی دارند، ارتباط دارد».

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول