اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  همدان

تحقق ۱۰۶ درصدی تعهد اشتغال در همدان

معاون اقتصادی استاندار همدان از تحقق ۱۰۶ درصدی تعهد اشتغال در استان خبر داد و گفت: تعهد استان اشتغالزایی برای ۲۰ هزار و ۷۰۶ نفر بوده است.

تحقق ۱۰۶ درصدی تعهد اشتغال در همدان

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، سید مجتبی حسینی عصر امروز در جمع اصحاب رسانه در سالن استانداری با بیان اینکه مردم همدان بار دیگر در یوم‌الله ۲۲ بهمن حماسه‌ای دیگر خلق می‌کنند اظهار کرد: ۶۰ پروژه اقتصادی استان در دهه فجر با ۲ هزار و ۳۹۲ میلیارد تومان اعتبار و اشتغالزایی یک‌هزار و ۸۸۴ نفر افتتاح و یک پروژه نیز کلنگ‌زنی شده است.

وی درباره رشد تولید در دولت سیزدهم در استان افزود: ۲۰۶ واحد نیمه فعال و راکد احیا شده که حاصل پیگیری‌های متعدد در چهار دستگاه اقتصادی استان بوده است.

معاون اقتصادی استانداری همدان با تاکید بر اینکه ستاد تسهیل هر سه‌شنبه صبح به ریاست استاندار برگزار می‌شود تصریح کرد: ۹۵ درصد منابع تولیدی از محل تسهیلات بانکی تامین می‌شود بنابراین از محل بند الف تبصره ماده ۱۸، ۱۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ بوده که در سال جاری پرداخت شده و می‌شود.

وی با بیان اینکه برای مشاغل کوچک و خانگی ۱۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است ادامه داد: در مشاغل فردی ۱۶۱ میلیارد تومان پرداخت شده است.

حسینی با اشاره به اینکه درباره تورم و مهار تورم، اقدامات خوبی شکل گرفته است تصریح کرد: رصدخانه پایش و کنترل تورم در تیرماه شکل گرفت و از مرداد ماه تاکنون آمار استان از میانگین کشوری پایین‌تر و تورم سیر نزولی داشته است چنانچه کنترل تورم خواسته به حق مردم است و از مطالبات مقام معظم رهبری است.

وی با بیان اینکه تورم در دو گروه کالایی خوراکی و غیر خوراکی رصد می‌شود که حدود ۶۰۰ قلم کالاست گفت: از چند فروشگاه به صورت نمونه قیمت‌گیری و در سیستم ثبت می‌شود، هر کدام از این گروه‌های کالا به فراخور استان در فصول مختلف قیمت‌های مختلفی داشته باشند، بنابراین به تورم سالیانه پرداخته می‌شود به طوری که در ۶ ماه گذشته با اقدامات کارشناسانه و علمی در استان شاهد این نزول بودیم.

معاون اقتصادی استاندار همدان با اشاره اینکه تورم ماهیانه ۱.۶ بود و میانگین کشور ۲.۲ بوده است به نحوی که  فاصله معناداری با میانگین کشور داریم خاطرنشان کرد: گروه‌‌های کالایی در کشور شاخص وزنی دارند که در استان‌های مختلف ممکن است متفاوت باشد، بنابراین تورم در استان‌ها متفاوت است.

وی با بیان اینکه بازارچه عرضه مستقیم محصول در سال گذشته برای نخستین بار ایجاد شد تصریح کرد: امسال نیز یک بازارچه دیگر به بهره‌برداری رسید و در سال آتی ۱۵ مرکز عرضه ایجاد خواهیم شد تا مردم مایحتاج خود را با کیفیت و قیمت مناسب تهیه کنند.

حسینی با اشاره به اینکه دولت ذخایر کالاهای استراتژیک را مانند مرغ، برنج، شکر و‌... فراهم کرده است اظهار کرد: استفاده تعاونی‌ها از مظاهر مشارکت مردم است و در سال ۱۴۰۲، ۱۳۱۶ تعاونی در همدان ایجاد شده و رتبه برتر کشوری را برای استان به ارمغان آورده و ایجاد تعاونی توسعه و عمران نیز در عمده شهرستان‌ها ایجاد شده و تنها دو شهرستان باقی مانده که تا پایان سال ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته استان همدان در اقتصاد دانش‌بنیان صاحب رتبه برتر شد افزود: تشکیل زنجیره‌های ارزش اقدام بی‌بدیلی به حساب می‌آید که آورده‌های بسیاری در استان دارد.

حسینی با اشاره به اینکه زنجیره کشمش و سفال در استان شکل گرفته است تصریح کرد: زنجیره پوشاک و مبل و منبت نیز در سال آتی تشکیل خواهد شد.

وی در بخش دیگر تاکید کرد: به هر یک از ۹ دانشگاه یک مساله واگذار شده تا پژوهش کنند و راهکار را ارائه دهند همچنین کارگروه مبارزه با فرار مالیاتی ایجاد و مورد تایید رئیس سازمان وقت مالیات قرار گرفت که حدود هزار میلیارد تومان برای استان آورده داشته است.

معاون اقتصادی استانداری همدان در ادامه افزود: پارک علم و فناوری، پردیس نوآوری و فناوری کشاورزی، پارک سلامت نیز در استان ایجاد شده است.

وی در بخش دیگر تاکید کرد: یکی از موارد  مورد بحث اشتغال است که باید در لایه‌های مختلف برنامه مجزایی در این راستا تدارک دید.

حسینی با بیان اینکه ایجاد سامانه کار اینجا صورت گرفته که در مرحله رشد و نمو است و با به بلوغ رسیدن آن اقدامات خوبی صورت می‌گیرد گفت: در این سامانه فرصت شغلی تعریف و افراد جویای کار نیز اطلاعات خود را ثبت می‌کنند و برنامه‌ریزی برای استان نیز موثر خواهد بود.

وی با بیان اینکه تعهد اشتغال استان ۲۰ هزار و ۷۰۶ نفر بوده که امروز ۱۰۶ درصد تحقق یافته و تا پایان سال به بیش از ۱۱۰ درصد خواهد رسید اظهار کرد: امید است جامعه فارغ‌التحصیلان نیز به فرصت شغلی نزدیک شوند.

معاون اقتصادی استاندار همدان در ادامه تاکید کرد: ۷۶۰ هکتار زمین قابل واگذاری در منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد داریم که ۱۰۰ هکتار آن به پتروشیمی ابن سینا اختصاص یافته و از رکود درآمده همچنین برای چند واحد دیگر نیز به زودی عملیات اجرایی آغاز می‌شود.

وی در ادامه به مساله تفاوت قیمت گوشت در همدان و تهران پرداخت و گفت: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تامین گوشت، نیاز بازار تهران را با اختصاص یارانه و واردات تامین کرد تا دیگر نیازی به ارسال گوشت از استان‌ها به تهران نباشد و میزان عرضه افزایش یابد و در نتیجه قیمت متعادل شود.

حسینی ادامه داد: با این وجود مراتب اعتراض خود به قیمت را بارها اعلام کردیم و تاکید شده که شرایط قیمت گوشت قرمز در استان قابل دفاع نیست.

وی با بیان اینکه هیچ استانی جز تهران سهمیه گوشت دریافت نکرده است تصریح کرد: در تهرانی که گوشت قرمز با قیمت یارانه‌ای در مراکز میوه و تره‌بار عرضه می‌شود، در قصابی‌ها با قیمتی بیش از قیمت استان همدان در حال عرضه است.

معاون اقتصادی استانداری همدان بیان کرد: در بعضی از مراکز خاص همدان گوشت گرم گوساله با قیمت ۴۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود و گوشت منجمد گوسفندی ۳۳۰ هزار تومان در حال توزیع است.

وی اظهار کرد:  روزی ۱۵ تن به طور متوسط مصرف گوشت قرمز در استان است به نحوی که ۱۰ تن گوساله و پنج تن آن گوسفندی است.

حسینی درباره سفر هیات ازبکستانی به استان نیز اظهار کرد: دی ماه گذشته هیاتی از همدان به بخارا اعزام شد و هیات ازبکستانی ۲۵ و ۲۶ بهمن به همدان خواهند آمد و در حوزه گردشگری، تفاهمنامه خواهرخواندگی و تفاهمنامه مرتبط جذب دانشجو برای ایران مذاکراتی انجام می‌شود.

وی در بخش دیگر با بیان اینکه گردشگری اصلی‌ترین محور توسعه استان است تاکید کرد: لازم است اقتصاد استان را به سمت اقتصاد گردشگری سوق دهیم و یکی از رویدادهای مهم این مساله نمایشگاه گردشگری است.

معاون اقتصادی استانداری همدان با اشاره به اینکه امسال در نمایشگاه متفاوت حضور خواهیم یافت تا اقتصاد استان توجه ویژه به این امر داشته باشد خاطرنشان کرد: در نمایشگاه گردشگری امسال واحد، منسجم و یکصدا همدان را معرفی خواهیم کرد.

وی توسعه گردشگری را مستلزم وجود زیرساخت‌ گردشگری دانست و افزود:  این اقدام در حال انجام است و برنامه ریزی‌های خوبی صورت گرفته است.

حسینی با بیان اینکه ۲۳ تا ۲۶ بهمن ماه در نمایشگاه تهران در سالن ۲۷ در کنار استان کرمان حضور خواهیم داشت اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی با تمام توان در این حوزه ورود کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات خوبی که پیش بینی شده، پوشش خبری و رسانه‌ای نمایشگاه است که از اصحاب رسانه استان استفاده خواهد شد افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی مدیران متناظر خود را دعوت کردند و از ابزار و تکنولوژی‌های روز هم استفاده کردیم.

معاون اقتصادی استانداری همدان درباره واگذاری سایت سابق نمایشگاه بین‌المللی همدان نیز گفت: یک فراخوان عمومی داده شد، تا از فضای بلااستفاده نمایشگاه سابق به خوبی استفاده شود و مجموعه فعلی با توجه به داشتن شرایط قانونی این سایت را در اختیار گرفته است.

وی همچنین درباره آیین افتتاح این مجموعه خاطرنشان کرد: استانداری در انتخاب و تصمیم هیچ فردی نقشی نداشته است، یک شرکت خصوصی تصمیم گرفته در برنامه‌اش یک شخص برند حضور داشته باشد، اما پس از اینکه مطالبه مردمی ایجاد شد و از مواضع ایشان نسبت به نظام و انقلاب مطلع شدیم، مراتب اعتراض خود را اعلام کردیم و قرار شد به شکل دیگری برگزار شود.

حسینی با بیان اینکه از سرمایه‌گذاری با یک نگاه ثابت و از سرمایه‌گذار حمایت می‌کنیم بیان کرد: محور اصلی توسعه در استان گردشگری است و عزم و اراده استان در معرفی هرچه بهتر این ظرفیت‌هاست.

وی در پایان از تامین میوه شب عید و خرما ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: تدابیر جامع و کاملی برنامه‌ریزی شده تا عید و ماه مبارک رمضان خوبی در پیش داشته باشیم.

پایان پیام/۸۹۰۴۰/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول