اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس خبر می‌دهد

گوشت مصرفی رستوران‌های آبیک زیر ذره‌بین شبکه دامپزشکی

وضعیت گوشت و فرآورده‌های دامی مصرفی در رستوران‌ها زیر ذره‌بین مسئولان شبکه دامپزشکی شهرستان آبیک بررسی می‌شود.

گوشت مصرفی رستوران‌های آبیک زیر ذره‌بین شبکه دامپزشکی

به گزارش خبرگزاری فارس از آبیک، در شهرستان آبیک 57 واحد رستورانی وجود دارد که از این تعداد، 25 واحد رستوران و تالار، 26 واحد غذاپزی و شش واحد کباب‌پزی است.

با توجه به استفاده واحدهای رستورانی شهرستان آبیک از گوشت و فرآورده‌های خام دامی در زمینه نگهداری و تهیه گوشت و فرآورده‌های دامی، رعایت شرایط حمل و نقل و انتقال گوشت و فرآورده‌های خام دامی و سلامت و بهداشت گوشت و فرآورده‌های خام دامی در رستوران‌ها مسئولان شبکه دامپزشکی اجرای برنامه‌ای را به همین منظور در دستور کار قرار داده‌اند.

البته مسئولان به دنبال تحقق این موضوع هستند که اگر مشکلی در روند نگهداری، تهیه و استفاده گوشت در رستوران‌ها وجود دارد را برطرف کنند تا سلامت مردم به خطر نیافتد و خود مدیران رستوران‌ها با فراغ بال به ارائه خدمات به مردم بپردازند.

مرتضی یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین  اظهار کرد: با توجه به وجود 57 واحد رستورانی در شهرستان آبیک، وضعیت گوشت و فرآورده‌های خام گوشتی این تعداد واحد رستورانی مورد بررسی قرار می‌گیرد تا اگر در صورت وجود مشکل نسبت به رفع آن اقدام شود.

وی ادامه داد: از مشکلات احتمالی در واحدهای رستورانی می‌توان به نامشخص بودن مراکز تهیه فرآورده‌های خام دامی، عدم ارائه فاکتور معتبر، تهیه و نگهداری خرده گوشت تازه یا منجمد شده در مرکز عرضه‌کننده در شرایط غیربهداشتی، نگهداری فرآورده‎های خام دامی تازه یا منجمد شده نامتناسب با ظرفیت یخچال و عدم رعایت شرایط نگهداری فرآورده‌های خام دامی تازه یا منجمد اشاره کرد.

به گزارش فارس، اگرچه رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آبیک به برخی از مشکلات احتمالی موجود در رستوران‎‌ها اشاره کرد اما از دیگر مشکلات احتمالی موجود در رستوران‌های شهرستان آبیک می‌توان به منجمد نبودن فرآورده‌های تازه در فریزرها با 40 درجه، بسته‌بندی نامناسب و عدم لیبل‌گذاری محموله‌های موجود گوشتی و فرآورده‌های خام دامی، عدم تفکیک فرآورده‌های خام دامی و گوشت به دلیل تنوع مواد خام مصرفی، عدم رعایت تاریخ مصرف درج شده بر فرآورده‌های بسته‌بندی شده، نامشخص بودن از نظر سلامت کشتاری و حتی حلال بودن گوشت و فرآورده‌های خام دامی اشاره کرد.

البته اقدام به دیفراست (آب شدن گوشت) یا منجمد نبودن گوشت و فرآورد‌ه‌های خام دامی از دیگر مشکلاتی است که احتمال دارد در واحدهای رستورانی شهرستان آبیک وجود داشته باشد.

حال این سؤال در ذهن متبادر می‌شود که اگر واحد رستورانی در شهرستان آبیک دچار مشکل بهداشتی شود چه اقدامی از سوی مسئولان شبکه دامپزشکی این شهرستان صورت می‌گیرد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان آبیک فرآیند بررسی را انتخاب چند واحد رستورانی و اخذ نمونه از این واحدها یاد و عنوان کرد: آزمایش‌های لازم بر روی گوشت و فرآورده‌های خامی واحدهای رستورانی تعیین شده صورت می‌گیرد که اگر مشکلی نداشت یعنی سالم است اما اگر مشکل داشت اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

یعقوبی افزود: از اقدامات لازم می‌توان به بررسی سیر تهیه و مصرف انواع گوشت در رستوران مورد مطالعه، اعلام موارد نقش بهداشتی به رستوران و دستور رفع نواقص احتمالی، برگزاری کلاس‌های آموزشی در تمام رستوران‌ها با همکاری ارگان‌های مربوطه و بازنگری در اعضا و نحوه امتیازدهی رستوران‌ها زیر پوشش اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد.

البته لازم به یادآوری است اجرای طرح بررسی وضعیت گوشت و فرآورده‌های خام دامی مساعدت همه‌جانبه  همه مسئولان ادارات شهرستان آبیک را می‌طلبد تا شبکه دامپزشکی بتواند وظیفه خود را به نحو احسن در اجرای این طرح که به نفع سلامت مردم است، گام‌های ارزنده‌ای بردارد.

انتهای پیام/77006/ی40/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول