اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد

ضرورت ضدعفونی کردن کشمش برای حضور موفق در بازارهای صادراتی

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به لزوم استفاده از دستگاه‌های مدرن برای ضدعفونی کردن کشمش گفت: به منظور حضور موفق در بازار صادرات باید ضد عفونی کردن کشمش با دستگاه‌های مدرن را جدی گرفت.

ضرورت ضدعفونی کردن کشمش برای حضور موفق در بازارهای صادراتی

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، محمدعلی طهماسبی عصر امروز در سفر یک روزه به استان قزوین در مراسم آغاز طرح آبیاری قطره‌ای و داربستی کردن یک هزار هکتار از باغات شهر نرجه، اظهار کرد: اجرای طرح داربستی کردن باغات انگور موجب افزایش بهره‌وری و تولید در باغات انگور می‌شود.

وی با اشاره به دیگر مزایای اجرای طرح داربستی کردن باغات انگور تاکستان افزود: صرفه‌‍جویی در هزینه تولید و صرفه‌جویی در میزان آب مصرفی  از دیگر مزایای اجرای طرح داربستی کردن باغات انگور به شمار می‌رود.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: همچنین اجرای این طرح  ضمن افزایش کیفیت محصول انگور تولیدی،  بهداشت و سلامت محصولات را بالا می‌‎برد که این مسئله نیز به سهم خود می‌تواند زمینه حضور ما را در بازارهای صادرات گسترش دهد.

طهماسبی ضمن تقدیر از تشکیل تعاونی انگورداران ادامه داد: یکی از اقدامات قابل تحسین کشاورزان این منطقه تجمیع فعالیت‌های کشاورزی و تشکیل تعاونی است که یک اتفاق مبارک به شمار رفته و قابل تقدیر است.

وی عنوان کرد: قطع‌یقین ادامه این روند و تقویت فعالیت‌های گروهی تأثیر مثبت فراوانی به دنبال دارد بنابراین از کشاورزان انتظار می‌رود این اقدام مطلوب را ادامه دهند.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشمش تولید شده در قزوین قابل عرضه در بازارهای اروپایی است، تصریح کرد: کشمش تولید شده از محصول انگور باغات استان قزوین از کیفیت بالایی برخوردار بوده و قابلیت عرضه در بازارهای اروپایی را دارد.

طهماسبی گفت: با توجه به کیفیت بالای انگور تولید شده در استان قزوین قطع‌یقین با مکانیزه کردن فعالیت‌های کشاورزی مرتبط با انگور و کشمش و استفاده از روش‌های مدرن در این حوزه می‌توانید سهم بیشتری از بازار کشمش را در داخل و خارج از کشور به خود اختصاص دهید.

وی با اشاره به اینکه سالانه 140هزار تن کشمش از استان قزوین صادر می‌شود، بیان کرد: یکی از نکاتی که در تولید کشمش استان باید مدنظر قرار دهید این است که برای رقابت با کشور ترکیه باید ضمن مورد توجه قرار دادن شاخص‌های بهداشتی، کیفیت این محصول را ارتقا دهید.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: اگر محصولات کشاورزی در یک چرخه مناسب تولید نشود و به آفت آلوده شود به دلیل وارد آمدن آسیب جدی به محصول قطع‌یقین مشتری ندارد.

طهماسبی با اشاره به افتی که درتولید محصول کشمش استان قزوین وجود دارد،  اضافه کرد: اگر امروز کشمش تولیدی قزوین 10 تا 15 کیلو در هر واحد افت دارد ناشی از بی‌توجهی به روش‌های مدرن است.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین ضروری است که تولید فنی در الویت برنامه کشاورزی قرار داده و استانداردسازی فعالیت‌ها بر اساس اصول فنی را نیز مبنای کار خود قرار دهید.

معاون باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به لزوم استفاده از دستگاه‌های مدرن برای  ضدعفونی کردن کشمش بیان کرد: به منظور حضور موفق در بازار صادرات  باید ضد عفونی کردن کشمش با دستگاه‌های مدرن را جدی بگیرید.

طهماسبی با تأکید بر استفاده از ظرفیت ایستگاه تحقیقات انگور تاکستان در تولید محصولات با کیفیت‌تر افزود: اگر از مرکز تحقیقات استفاده کنید می‌توانید تولیدات خود را تا دو برابر افزایش دهید که این موضوع در نهایت به سود اقتصادی مناسب منتهی می‌شود.

وی ضمن استقبال از اجرای طرح داربستی کردن باغات نرجه به میزان یک هزار هکتار عنوان کرد: با این کار 17 حلقه چاه از مسیر استفاده خارج می‌‌شود که این امر صرفه‌جویی قابل توجهی در مصرف آب منطقه به دنبال دارد.

انتهای پیام/77010/ذ40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول