اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‌دهد

زیبایی‌های هنری ناشناخته بر روی سنگ و چوب در گهواره تمدن+تصاویر

هنرمندانی گمنام با استعدادهای تحسین‌برانگیز در استان کرمانشاه وجود دارند که به‌دلیل بی‌توجهی مسئولان مربوطه ناشناخته مانده‌اند.

زیبایی‌های هنری ناشناخته بر روی سنگ و چوب در گهواره تمدن+تصاویر

گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، استان کرمانشاه سرزمین هنرمندان بزرگی است که آثار ماندگاری در تاریخ این سرزمین از خود به‌یادگار گذاشته‌اند و هنر از دیرباز در این منطقه جایگاه ارزنده‌ای داشته است.

هنرمندان کرمانشاهی بسیاری در سطح کشور و حتی در سطح جهانی مطرح هستند و همواره آثار فاخر و اقدامات ماندگاری انجام داده و می‌دهند.

با این حال هنرمندان گمنام، اما بزرگی وجود دارند که تنها اگر ذره‌ای به مردم معرفی شده بودند در سطح گسترده‌ای مطرح می‌شدند و این افراد با کمترین امکانات و بدون هیچ ادعایی در گوشه‌ای به عشق و علاقه خود می‌پردازند.

جهانشاه کریمی، هنرمند گمنامی است که در شهرستان سرپل‌ذهاب واقع در غرب استان کرمانشاه با کمترین امکانات به شکلی زیبا از سنگ‌های بزرگ و سخت، تندیس‌های دیدنی می‌سازد.

این هنرمند از 10 سال پیش این کار را شروع کرده و تاکنون بیش از 45 اثر در ابعاد مختلف از سنگ تراشیده و ساخته است. آثار و تندیس‌هایی که وی ساخته از ظرافت خاصی برخوردار است و هر بیننده‌ای را به حیرت وامی‌دارد که این ظرافت چگونه بر روی سنگ‌های سخت پیاده شده است!

وی با انجام بیش از 14 ساعت کار در طول شبانه‌روز، مجسمه‌هایی در اطراف روستای محل سکونتش می‌سازد و نهایتا این آثار را با بهایی اندک به فروش می‌رساند.

تنه درخت خشکیده‌ای در شهرک کارمندان شهر کرمانشاه قرار دارد که هر بیننده‌ای با دیدن آن مجذوب تصویری می‌شود که می‌بیند. پیکر این تنه درخت با ظرافت و هنرمندی خاصی تراشیده شده و تصاویری همچون سر یک انسان، شیر، پرنده و... بر روی آن کنده‌کاری شده است.

این اقدام مبتکرانه بر روی تنه خشکیده یک درخت بسیار دیدنی و ارزشمند است و می‌تواند به یک الگوی مناسب برای زیباسازی فضای شهری تبدیل شود.

براساس این گزارش، خبرنگار فارس در کرمانشاه برای یافتن هنرمندی که این اقدام را انجام داده، از اهالی محل به پرس و جو پرداخت که نهایتا موفق به پیدا کردن این فرد نشد.

یکی از اهالی محل در این‌باره به خبرنگار فارس در کرمانشاه گفت: هر روز یک مرد بازنشسته ساعاتی را برای ساخت این اثر در اینجا سپری می‌کرد و چند وقت به این کار مشغول بود.

این شهروند کرمانشاهی با بیان اینکه طی ساخت این اثر هیچ مسئولی با این هنرمند دیدار نکرد، متذکر شد: این هنرمند کرمانشاهی پس از اتمام ساخت این اثر دیگر اینجا نیامد و ما از مشخصات و آدرس وی اطلاعی نداریم.

براساس گزارش فارس، بی‌شک حمایت از این افراد توسط مسئولان مربوطه می‌تواند موجب دلگرمی هنرمندان و اهالی هنر شود و در ارتقا و پیشرفت هنر استان کرمانشاه موثر است.

این دو هنرمند تنها نمونه‌ای از صدها هنرمند کرمانشاهی گمنامی هستند که در بخش‌های مختلف استعدادهای ارزشمندی دارند و به‌دلیل ناشناخته ماندن و بی‌توجهی مسئولان مربوطه، استفاده‌ای از آن‌ها صورت نمی‌گیرد.

اعلام فراخوان برای ساماندهی هنرمندان، انجام تحقیق برای نظم‌بخشی به بخش هنری استان و گردآوری بانک اطلاعاتی هنرمندان در بخش‌های مختلف می‌تواند موجب شناسایی بهتر ظرفیت‌های موجود و برنامه‌ریزی برای استفاده مناسب از این فرصت‌ها شود.

انتهای پیام/2700/ش40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول