اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

70 درصد برنامه‌های استراتژیک کشور با شکست مواجه شدند

معاون برنامه‌ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در آسیب‌شناسی که در کشور انجام شد مشخص گردید که 70 درصد برنامه‌های استراتژیک کشور با شکست مواجه شدند.

70 درصد برنامه‌های استراتژیک کشور با شکست مواجه شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، طاهر موهبتی ظهر امروز در اولین نشست توجیهی برنامه عملیاتی و جلسه هیأت‌امنای دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه هفت کشور اظهار کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت آمایش سرزمینی به 10 منطقه تقسیم شده‌اند.

وی ادامه داد: یکی از چالش‌های جدی در برنامه‌ریزی فقدان برنامه عملیاتی است که این معضل در خیلی از بخش‌های برنامه‌های هم وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هم در دیگر بخش‌های کشور نمود دارد.

این مسؤول با اشاره به اینکه در آسیب‌شناسی که در کشور انجام شد مشخص شد که 70 درصد برنامه‌های استراتژیک با شکست مواجه شدند ادامه داد: متأسفانه برنامه‌های استراتژیک در دستور کار همه مسؤولان دیده می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبیین کرد: از جمله دلایل شکست برنامه‌های عملیاتی، زمان‌بر بودن این برنامه‌ها است.

موهبتی ادامه داد: متأسفانه در کشور و در بین مردم و مسؤولان مقاومت در برابر تغییر رفتار زیاد است که موجب کندی روند برنامه‌ریزی‌ها می‌شود.

این مسؤول با انتقاد از اینکه چرا باید مبلغ حقوق پزشکان زیر سؤال برود ادامه داد: تا زمانی که مقام اول بودن اولویت داشته باشد هرگز بدنه تصمیم‌گیر با تصمیم‎ساز متصل نمی‌شود که باعث روزمرگی و عدم موفقیت مجموعه نیز خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هیئت‌های امنا به عنوان مهم‌ترین بخش نظام پایش اشاره و افزود: نشست هیئت‌های امنای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی هر سه ماه یک‌بار نشست‌هایی برگزار می‌کنند. 

معاون برنامه‌ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه دلیل دیگر شکست برنامه‌های عملیاتی، هدفمند نبودن پرداخت‌ها است خاطر‌نشان کرد: این پرداخت‌ها باید قانونی و مبتنی‌بر قوانین و مقررات باشند.

موهبتی به‌ سادگی، به عنوان شرط اول برنامه‌ریزی اشاره و بیان داشت: اینکه در برنامه‌های عملیاتی و همین‌طور در برنامه‌های کشور اشکالاتی وجود دارد برای همه مشخص است.

این مسؤول گفت: ارتقاء از جنس فعالیت نیست بلکه از جنس هدف است و برنامه ما این است تا از یک متد آموزشی در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی استفاده کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

کمک استانداران در بخش سلامت، پزشکی و آموزش را بسیار مهم دانست و عنوان داشت: سال‌ها بود که تجهیزات بیمارستان‌ها نوسازی نشده بودند ولی الآن 50 درصد آن‌ها بازسازی شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در گذشته 9 هزار و 500 تخت بیمارستانی راه‌اندازی شده بود تأکید کرد: برنامه وزاتخانه این است که در سال 95 تعداد 10 هزار تخت جدید اضافه کند.

معاون برنامه‌ریزی و امور حقوقی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در برنامه‌ریزی‌ها قرار بر این بوده که در سال گذشته 48 هزار میلیارد ریال یارانه  به این وزارتخانه تعلق گیرد اضافه کرد: متأسفانه تنها 7 هزار میلیارد ریال از این مقدار تحقق یافته است.

موهبتی تأکید کرد: طرح تحول نظام سلامت از معدود طرح‌هایی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی از روند اجرای آن به‌خوبی یاد کردند چراکه مسئله بهداشت و درمان مردم از دغدغه‌های مهم ایشان بوده و هست.

انتهای پیام/68010/ج30/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول