اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

کارشناس سازمان غذا و دارو مطرح کرد

لزوم مصرف غذا و نوشیدنی‌های داغ در ظروف «گیاهی و کاغذی»

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

لزوم مصرف غذا و نوشیدنی‌های داغ در ظروف «گیاهی و کاغذی»

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها، حبوبات و ... باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

محمدی در ادامه اظهار داشت: در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه می‌شود از جمله، استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ پیشنهاد می‌گردد مانند لیوان کاغذی به جای لیوان های پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و غیره، همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نشود.

انتهای پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول