اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  سایر حوزه ها

با تهیه طوماری صورت گرفت

اعتراض انجمن اسلامی دانشجویان آلمان به قانون ممنوعیت حجاب برای دختران زیر 14 سال

مجمع انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه آلمان در اعتراض به تصویب قانون ممنوعیت حجاب برای دختران زیر 14 سال در ایالت «نوردراین وستفالن»، با همکاری مجامع اسلامی در این کشور در حال تهیه طوماری جهت ارائه به پارلمان آلمان است.

اعتراض انجمن اسلامی دانشجویان آلمان به قانون ممنوعیت حجاب برای دختران زیر 14 سال

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، مجمع انجمن‌های اسلامی دانشجویان منطقه آلمان در اعتراض به تصویب قانون ممنوعیت حجاب برای دختران زیر 14 سال در ایالت «نوردراین وستفالن»، با همکاری مجامع اسلامی در این کشور در حال تهیه طوماری جهت ارائه به پارلمان آلمان است.

بنابراین گزارش، پس از بحث در پارلمان آلمان پیرامون آنکه آیا اسلام به جامعه آلمان تعلق دارد یا نه، اخیرا خبر ممنوعیت پوشیدن روسری برای دختران زیر 14 سال در ایالت «نوردراین وستفالن» با واکنش‌های زیادی روبرو شده است و تنش‌ها بین جامعه مسلمانان آلمان و برخی از سیاست گذاران آلمانی و گروه‌های راست گرا کماکان ادامه دارد. 

گروه‌هایی از مسلمانان در توییتر تلاش می‌کنند مخالفت خود را با این اقدام علنی کنند. سایت راهی به سوی اسلام یکی از سایت هایی است که از جامعه مسلمانان دعوت کرده تا اعتراضات خود را پیگیرانه دنبال کنند.

اما مجریان این سیاست چه استدلالی برای ممنوعیت حجاب ارائه کردند؟

سراپ گولر، یکی از معاونین ایالت نورد راین وستفالن معتقد است: «پوشیدن روسری برای یک دختر جوان، باعث انحراف می‌شود و کودک را به جنسیت حساس‌تر می‌کند.» مخالفین این طرح از سوی دیگر معتقدند این طرح دختر مسلمان را در تضاد با باورهای شخصی و ارزش‌های خانواده قرار می‌دهد و باعث ایجاد درگیری‌های داخلی در کودکان مسلمان می‌شود که در آینده منجر به مشکلات هویتی خواهد شد.

یکی از دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در آلمان به فارس گفت: کاربران مسلمان معترض به این طرح تا به حال با امضای طومار و در توییتر با هشتگ "بدون روسری‌ام هرگز" برای مدتی سومین ترند این شبکه اجتماعی شده اند. همین توییت ها هم مجددا باعث ادامه تنش درباره وضعیت مسلمانان آلمان شده است. عده ای با افراطی خواندن این حرکت به آن حمله کرده اند و عده نیز از مسلمانان حمایت کرده اند.

یکی دیگر از دانشجویان هم می‌گوید: وضعیت مسلمانان در آلمان پس از ورود موج مهاجران پناهجوی سوری ابعاد جدیدی پیدا کرده است. بخشی از جامعه آلمان خود را با این تصمیم دولت آلمان نتوانسته هماهنگ کند و از سویی برخی از مسوولین آلمانی که برای راضی کردن معترضین آلمانی دست به موضع گیری یا اعمال سیاست های جدید می زنند به جای کمک برای حل بحران پیش رو به آن دامن می زنند. باید دید این مشکل در ماه های آینده چگونه توسط دولت ائتلافی جدید مرکل مدیریت خواهد شد.

وی افزود: جای تاسف دارد که در جامعه‌ای که مدعی دموکراسی است، آزادی ادیان و همچنین اختیار انسان‌ها در گرایش به دین اسلام زیر پا گذاشته میشود و مسلمانان روز به روز با مشکلات عدیده ای در این جوامع مواجه می‌شوند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول