اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

فعال صلح‌ آمریکایی در گفت‌وگو با فارس:

پیام رهبر ایران به جوانان غربی کاملاً آگاهانه صورت گرفت/تبلیغات‌ ضداسلامی در غرب عامدانه‌ است

دیوید پاول عضو اقلیت مسیحیان موحد منونایت آمریکا و کانادا در گفت‌وگو با فارس با اشاره به نامه اخیر رهبر انقلاب خطاب به جوانان غربی گفت رهبر ایران می‌خواهد غربی‌ها از طرق بی‌طرف اسلام را بشناسند.

پیام رهبر ایران به جوانان غربی کاملاً آگاهانه صورت گرفت/تبلیغات‌ ضداسلامی در غرب عامدانه‌ است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، رهبر معظم انقلاب اخیرا طی پیامی به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی  با اشاره به وقایع اخیر در فرانسه و برخی دیگر از کشورهای غربی فرمودند: «من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس به‌صورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسش‌های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش‌ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت‌های نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّت‌پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده‌تر به نگارش درآورند.»

پیرامون معنا و مفهوم این پیام تاریخی حضرت آیت الله خامنه ای به جوانان غربی با  دیوید پاول  از نویسندگان و فعالان صلح آمریکایی و از اعضای اقلیت‌ «منونایت» های مسیحی این کشور گفت و گو کردیم.

لازم به ذکر است که اقلیت منونایت به یک گروه کوچک مسیحیان در شرق و شمال شرق امریکا و جنوب شرق کانادا اطلاق می شود. منونایت ها موحدانی هستند که به خدای واحد ایمان دارند و به دنبال استقرار صلح و عدالت هستند. منونایت ها پیرو شاخه ای از مسیحیت هستند که یک کشیش هلندی آن را به نام «منو سیمونزMenno Simons» در قرن هفدهم بنیان گذارده است. دستورهای ویژه این مذهب عبارتند از: ساده زندگی کردن، قسم نخوردن، اسلحه حمل نکردن، کارمند دولت نشدن، برضد کسی شکایت حقوقی و درخواست غرامت نکردن، به عضویت کلیسا نپذیرفتن نوجوان پیش از رسیدن به سن بلوغ. زنان منونایت موی سر خود را می پوشانند و از پیراهن آستین بلند و نیز دامن بلند استفاده می کنند و می کوشند به گناه و جرم آلوده نشوند. 

آقای «دیوید پاول» از اقلیت مسیحیان «منونایت» آمریکاست که از حامیان سرسخت صلح در جهان هستند. این گروه از مسیحیان امریکا با سیاست‌های جنگ طلبانه دولت‌های غربی بویژه دولت امریکا به شدت مخالف بوده و خواستار اتمام جنگ هایی هستند که دولتمردان آمریکایی در دیگر کشورها به راه می‌اندازند.

پاول در ابتدا با اشاره به پیام رهبری به جوانان غربی و شکل گیری نگاه منفی غرب به اسلام گفت: «فکر می‌کنم رهبر ایران با آگاهی از این مساله (نگاه منفی غرب به اسلام)این نامه را خطاب به جوانان غربی نوشتند».
به عقیده وی حادثه اخیر در پاریس موجب شد تا مواضعی از سوی کشورهای غربی به خصوص فرانسه و اروپا علیه اسلام اتخاذ شود. پاول افزود: «به نظر من رهبر ایران می‌خواهد قشر جوان غربی بداند اکثریتی بزرگ از پیروان اسلام، با اقلیت کوچکی که رفتاری افراطی دارند و اخبار آن‌ها در رسانه‌ها منتشر می‌شود، متفاوت هستند. او می‌خواهد آن‌ها از طریقی بی‌طرف‌تر، در مورد اسلام کسب اطلاعات کنند.»

مطالعه بیشتر قرآن شباهت میان ادیان را به پیروان دیگر آیین‌ها نشان می‌دهد

پاول در ادامه تصریح کرد: «در غرب در رابطه با باورهای مسلمانان تبلیغاتی می‌شود که در بسیاری از موارد تحریف‌شده، اغراق‌شده و نادرست هستند. این امر هم می‌تواند به صورت عمدی و هم به واسطه بی‌توجهی، صورت گرفته باشد. به نظر می‌رسد که رهبر ایران می‌خواهد تعالیم واقعی را از طریق قرآن و پیامبر به آن‌ها معرفی کند. اگر قشر جوان غربی مطالعه بیشتری از قرآن داشته باشند، دیدگاه‌های مثبت‌تری از دین اسلام به دست خواهند آورد. به عقیده پاول در صورت مطالعه قرآن، خصوصا مسیحیان و یهودی‌ها درمی‌یابند شباهت‌هایی میان کتب مقدس و شخصیت‌های تاریخی ادیان ابراهیمی وجود دارد.
در ادامه این فعال صلح آمریکایی به تعاریف و تبلیغات نادرست از چهره واقعی اسلام اشاره کرد و گفت: به واسطه تصاویری که بعد از حوادث یازده سپتامبر 2011 در رابطه با کسانی که داعیه اسلام داشتند و در غرب منتشر شد، در حال حاضر تصویر منفی از اسلام در غرب وجود دارد. با این تبلیغات نادرست، «افراد بسیاری در غرب این احساس را دارند که اسلام مروج خشونت است و تمام پیروان اسلام به دنبال حاکمیت بر تمام جهان هستند».

یک مسیحی معتقد، به احترام متقابل میان ادیان معتقد است

پاول ادامه داد که همه سران غربی به دنبال معرفی اسلام به عنوان دشمنی بزرگ نیستند ولی برخی از آن‌ها این کار را می‌کنند، و بعضی اعلام می‌کنند که اسلام‌گرایان رادیکال و تندرو، دشمن غرب هستند و برخی هم از به کار بردن واژه اسلام در مورد کسانی که دست به عملیات تروریستی می‌زنند، خودداری کرده‌اند. وی افزود: «من به آزادی مذهب و بیان اعتقاد دارم، اما به شخصه با انتشار عمدی کاریکاتور از سوی گروه‌های چون «شارلی ابدو» در فرانسه، مشکل دارم. به عقیده من این امر موجب می‌شود نفرت در میان کشورهای اسلامی القا شده و از سوی دیگر بی‌احترامی به دین است. از آن‌جایی که خود من هم یک مسیحی مذهبی هستم، دوست ندارم دیگران هم تصویر منفی از حضرت مسیح به تصویر بکشند».

پاول در ادامه متذکر شد، به عنوان یک فرد مسیحی معتقد است باید به دیگر ادیان احترام گذاشته شود. «من بر این باورم که اگر من به مذهب فرد دیگری احترام گذاشتم، آن‌ها نیز در ازای آن، احترام بیشتری به دین و آیین من می‌گذارند. بنابراین من همواره دیگران را در کشور خودم [آمریکا] تشویق می‌کنم به دیگر ادیان احترام بگذارند».

گفت و گو: زهرا کریمی

انتهای پیام/ش

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول