اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبرخوب| یک افتخار دیگر از دانش بنیان ها؛ تولید بنزین و گازوئیل از زباله با رآکتور احیاء/ نی فریز جنین هم ایرانیزه شد

بسته خبرخوب امروز را به تاسی از مکتب امام جعفر صادق (ع) نوشتیم و همه خبرهایمان خبرهایی از دنیای علم و فن آوری و حاصل تلاش شبانه روزی ایرانیانی است که پر بیراه نیست اگر بگوییم سربازان امام جعفر صادق‌اند. بسته خبرخوب امروز از آن بسته‌هایی است که قطعاً با خواندن آن بیش از پیش به ایرانی بودنتان افتخارمی کنید.

خبرخوب| یک افتخار دیگر از دانش بنیان ها؛ تولید بنزین و گازوئیل از زباله با رآکتور احیاء/ نی فریز جنین هم ایرانیزه شد

گروه خبرخوب: در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)، بسته خبرخوب مان را با یاد این امام بزرگوار آغاز می‌کنیم. راستی از امام صادق (ع) چه می دانید؟ اصلاً می دانید در زمان حیات ایشان قوی‌ترین و عالی‌ترین مکاتب علمی دنیا در برابر علم امام صادق (ع) سر تعظیم فرو آوردند. می دانید حضرت، علوم روز را طوری در جامعه دوران خودشان رواج دادند که از دورترین نقاط دنیا افرادی می‌آمدند و بر مکتب امام جعفرصادق (ع) مهر تأیید می‌زدند؟

بچه‌های ما یا اصلاً خود ما چقدر می دانیم از ششمین امام شیعیان؟! باور کنید خیلی از ما نمی‌دانیم در زمان امام صادق (ع) و به برکت تسلط ایشان به علم و مباحث علمی، خیزش علمی به راه افتاد که به دورترین نقاط دنیا هم راه پیدا کرد. امام صادق (ع) روح دانش جویی را در سراسر جهان اسلام زنده کردند.

بسته خبرخوب امروز را به تاسی از مکتب امام جعفر صادق (ع) نوشتیم و همه خبرهایمان خبرهایی از دنیای علم و فن آوری و حاصل تلاش شبانه روزی ایرانیانی است که پر بیراه نیست اگر بگوییم سربازان امام جعفر صادق‌اند. بسته خبرخوب امروز از آن بسته‌هایی است که قطعاً با خواندن آن بیش از پیش به ایرانی بودنتان افتخارمی کنید.

 

 

* تولید بنزین و گازوئیل از زباله / دست رد به ۱۵ دعوت نامه بین المللی

«اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد». اولین خبر خوب ما یک مصداق تمام عیار از این روایت پیامبر مهربانی؛ حضرت محمد (ص) است. خبر را که بخوانید صحه می‌گذارید بر این ادعا. محققان یک شرکت دانش بنیان در شهر کنگان یک رویای دیرینه را به واقعیت تبدیل کردند و دستگاهی ساخته‌اند که به آن رآکتور احیا می گویند. زباله‌های دور ریختنی را در این دستگاه می‌ریزند و از آن سوخت تولید می‌کنند. شاید کسی فکرش را نمی‌کرد یک روز ایرانیان به علمی دست پیدا کنند که بتواند یکی از مهم‌ترین معضلات دنیای امروز را حل کند. این دستگاه نه دود و شیرابه دارد نه اگزوز و بو. ماده دفعی هم ندارد. عجیب است اما واقعیت دارد. این دستگاه حاصل تلاش یک گروه ده نفره از فارغ التحصیلان رشته شیمی و محیط زیست است. حالا بشنوید از خروجی رآکتور احیا،. صالحی؛ مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفته است که با استفاده از این دستگاه می‌توان از هر تن زباله، ۴۵ درصد بنزین و گازوئیل و ۴۵ درصد دوده صنعتی تولید کرد.

 این را هم بگوییم که کل دنیا از تولید این دستگاه انگشت به دهان مانده‌اند و به گفته مدیر عامل شرکت، تاکنون ۱۵ دعوت نامه بین المللی برای این شرکت دانش بنیان از کشورهای مختلف دنیا آمده است. از کمبریج لندن تا سانفرانسیسکوی آمریکا و محققان به همه آنها دست رد زدند. امیدواریم مسئولان هم در حمایت از این شرکت دانش بنیان سنگ تمام بگذارند تا هر چه زودتر این دستگاه جادویی تجازی سازی شود و یکی از مهم ترین معضلات محیط زیست را برطرف کند.

 

*مژده به بیماران مبتلا به سرطان پروستات/ خداحافظی با شیمی درمانی

همین حالا که در حال خواندن این بسته خبرخوب هستید، صدها و شاید هم هزاران نفر از جمعیت مردان ایرانی درگیر شایع‌ترین نوع سرطان در میان مردان، یعنی سرطان پروستات هستند و چه بسا که خانواده‌هایی هم داغدار از دست دادن عزیزانشان باشند و عده‌ای هم روی تخت بیمارستان و در حال گذراندن روزهای سخت ناشی از این بیماری. اما مژده بدهیم که پزشکان هسته‌ای شیراز یک خبر دسته اول دارند برای مبتلایان به سرطان پروستات و این خبر، تولید یک رادیو دارو است. این رادیو دارو به محض تزریق شدن به بدن بیمار مبتلا به سرطان، خودش را به گیرنده‌های سلول‌های سرطانی پروستات در هر جایی از بدن که باشند می‌رساند. روی این سلول‌ها می‌نشیند، از درون بدن به آنها اشعه بتا می‌تاباند و  سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد.

دوباره افتخار کنید به ایران و ایرانی بودنتان چرا که ایران جزو معدود کشورهایی است که این رادیو دارو در آن تولید شده است. این را هم بگوییم که داروی درمان کننده سرطان پروستات مراحل آزمایشی و بالینی‌اش را هم طی کرده و سرطان پروستات در افرادی که این دارو را در سه دوز دریافت کرده‌اند  درمان شده است. به امید شفای همه بیماران بخوانید ام یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوء ...

 

* نی فریز جنین هم ایرانیزه شد!

می‌دانستید ما نی فریز جنین هم داریم؟ می‌دانستید این نی فریز جنین یکی از مهم‌ترین ابزارها در درمان زوجین نابارور است؟ دنیای علم دنیای عجیب و غریبی است. جانم برایتان بگوید که در یک سال گذشته ۵ هزارنوزاد از زوجین نابارور با تجهیزات ایرانی به دنیا آمده‌اند. تا پیش از این، تجهیزات درمان زوجین نابارور از جمله تجهیزات مربوط به آی یو آی و آی وی اف از کشورهای ژاپن و فرانسه و آلمان وارد می‌شد و برای همین هم هزینه آی وی اف و آی یو آی سر به فلک می‌کشید اما حالا محققان ایرانی توانسته‌اند ابزار و تجهیزات مورد نیاز در درمان ناباروری را در داخل تولید کنند آن هم با یک پنجم هزینه‌ای که برای وارد کردن آنها پرداخت می‌شد. سوزن پانچر، کت‌تر آی یو آی و مهم‌تر و حساس‌تر از همه نی فریز جنین از ابزارهای مورد نیاز برای باروری زوجین نابارور است که به همت محققان ما، این یکی هم ایرانیزه شد.

* در دنیا اول شدیم/ اعتراف پایگاه تخصصی آمریکایی 

در روزهایی که کشور ما در سیطره سخت‌ترین تحریم‌های غیرقانونی قرار دارد به گواه پایگاه تخصصی گلوبال انرژی در ساخت خطوط لوله نفت رتبه اول دنیا را به خودش اختصاص داده است. این خبر را دست کم نگیرید که افتخار بزرگی است. نه اغراق است نه تعریف از خود. حرف ما هم نیست. پایگاه تخصصی گلوبال انرژی یک یک موسسه تحقیقاتی آمریکایی است که اعلام کرده ایران با وجود تحریم‌ها در حال ساخت بزرگ‌ترین خطوط لوله نفتی است که طول آن ۱۹۰۰ کیلومتر برآورد شده است و بیشتر از هر کشور دیگر در جهان است. هند، کانادا، بنین، چین، تایلند، عراق، روسیه، آرژانتین، آمریکا، مقدونیه شمالی، لهستان، اردن، بلغارستان، آنگولا، سوریه، کنیا، زامبیا و تانزانیا در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

این پایگاه تخصصی آمریکایی در مقایسه ساخت و ساز در صنعت نفت ایران و آمریکا یک اعتراف دیگر هم کرده و گفته که کل خطوط لوله نفتی که در ایران در حال احداث است بیش از ۱۲ برابر خطوط لوله نفتی است که در آمریکا در حال ساخت است. همین خبر کافی است. توضیح هم نمی‌خواهد که بدانیم اوضاع از چه قرار است. حالا آمریکا هر روز فیتیله تحریم‌هایش را بالا بکشد. نتیجه برعکس می‌شود. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...

*آخرین وصیت امام صادق (ع) چه بود؟

ابوبصیر، یکی از شاگردان برجسته امام صادق (ع) می‌گوید: «در هنگام شهادت حضرت صادق (ع) در مدینه منوره نبودم. پس از مراجعت از سفر، به عنوان تعزیت و تسلیت به محضر ام حمیده، همسر بزرگوار آن حضرت رفتم. ام حمیده وقتی یار با وفای همسرش را دید، به شدت گریست و فرمود: ای ابا محمد (ابابصیر) ای کاش حاضر بودی. در هنگام رحلت، آن حضرت یکی از دو چشمان مبارکش را بست، سپس فرمود: خویشان و اقاربم را و هر کس که به من لطف و محبتی دارد، خبر کنید تا بیایند. وقتی همه در حضور ایشان جمع شدند و دور بسترش گرد آمدند، فرمود: هرگز شفاعت ما نمی‌رسد به کسی که نمازش را خفیف بشمارد و استخفاف به نماز داشته باشد».»(بحارالانوار، ج 82، ص 236)  از همین امروز با امام جعفر صادق (ع) یک قول و قرار بگذاریم برای ادا کردن نماز اول وقت.

 

*خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول