اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| زنان ایران در بین بهترین‌های فوتسال دنیا

خبر خوبمان را از ارادت ورزشکاری به پدری زحمتکش شروع می‌کنیم تا برسیم به افتخارات دختران این سرزمین و دستاوردهایی که حاصل تلاش مسئولان است برای رسیدن به ایرانی آباد.

خبر خوب| زنان ایران در بین بهترین‌های فوتسال دنیا

گروه خبرخوب: بالاخره غبار و آلودگی جای خود را به آسمان آبی و ابرهای سفیدرنگش داد تا حداقل برای چند روزی هم که شده، نفسی تازه کنیم و به انتظار بارش‌های زمستانی بمانیم. همین که با ورود به فصل زمستان، خداوند باران رحمتش را برایمان فرستاد، خودش پیام دلنشینی بود تا هیچ وقت از رحمت او ناامید نشویم. بالاخره زندگی بالا و پایین دارد و طبیعت هم خیلی قابل پیش بینی نیست. چه باد و باران و چه سیل و زلزله اش. راستی امروز، روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی است که گرچه ما آدم‌ها دخلی در وقوعشان نداریم اما با یک پیش آگاهی و آمادگی قبلی که توصیه همیشگی کارشناسان است، می‌توانیم از اثرات مخرب آن کم کنیم، پس به بهانه این روز هم که شده، نکات مربوط به وقوع حوادث را یکبار دیگر همراه با خانواده مرور کنید. 

*یک درس زندگی از بیرانوند 
وقتی بعد از بازی پرسپولیس، علیرضا بیرانوند در مصاحبه‌ای زنده در مقابل ده‌ها دوربین و میکروفون، از خبرنگاران چند لحظه‌ای فرصت خواست تا به احترام پدرش، تماس او را بی‌پاسخ نگذارد، شاید در نگاه اول اتفاقی عجیب و خارج از عرف رسانه به نظر می‌رسید اما این گلر با اخلاق مثل همیشه طوری با شوخی شرایط را مدیریت کرد که نه به خبرنگاران و بینندگان بربخورد و نه پدری که پشت خط در انتظار شنیدن صدای پسرش است. این رفتار بیرانوند به رغم آنکه یک سنت‌شکنی روی آنتن زنده محسوب می‌شد، اما از همان آنتن زنده نیز یک پیام اخلاقی خاص و بزرگ برای همه به همراه داشت و آن هم اولویت خانواده و احترام به ارزش‌هایی بود که گاهی بر هر قانون و قاعده‌ای می‌چربد. چه بساکه هواداران بیرو هم با حمایت از این رفتار بداهه اما ارزشی دروازه بان دوست داشتنی‌شان معتقدند که اتفاقا رسانه‌ای شدن این نوع رفتارها از روابط خانوادگی سلبریتی ها، بیشتر از صدها پند و نصیحت می‌تواند روی جوانان و هواداران اثر مثبت گذاشته و الگویی ارزشمند برای همه آدم‌ها در هر مقام و منصبی باشد. 

 


دختران فوتسال ایران دربین نامزدهای بهترین تیم سال دنیا 

*نام زنان ایران در بین بهترین‌های فوتسال دنیا
هنوز از خبر تلخ تصادف دختران فوتبالیست کشورمان و درگذشت ملیکا محمدی دختر باغیرت ایرانی که خدمت در تیم ملی کشورش را به زندگی در آمریکا ترجیح داد، شوکه و سوگواریم اما وقتی شنیدیم نام تیم ملی فوتسال ایران در جمع نامزدهای بهترین تیم سال جهان جای گرفته، دلمان نیامد این خبر را به گوشتان نرسانیم و از اقتدار و استعداد دختران سرزمین‌مان برایتان نگوییم. 
خبر از این قرار است که روز گذشته، سایت فوتبال پلنت اسامی نامزدهای سال فوتسال زنان را معرفی کرده که نام ایران نیز در لیست ۱۰ کشور معرفی شده، قرار دارد. کشورهای برزیل، مجارستانی، عراق، پاراگوئه، ایتالیا، پرتغال، اسپانیا، تایلند و اوکراین دیگر نامزدهای این بخش هستند. همچنین در بخش نامزدهای بهترین دروازه بان سال ۲۰۲۳ نیز، نام فرزانه توسلی دروازه بان کشورمان نیز به چشم می‌خورد که امیدواریم در یک بسته خبرخوب دیگر از افتخارآفرینی آن‌ها در این عرصه برایتان بگوییم. 

 


پیشرفت صنعت برق کشور با تمهیداتی جدی در تولیدبرق تجدیدپذیر

*ظرفیت برق تجدیدپذیر ۵ برابر می‌شود
حتما شما هم با ما موافقید که رفع مشکل قطعی برق خانگی یکی از اتفاقات خوب چندسال اخیر بوده و خوشبختانه در گرم‌ترین روزهای سال نیز دچار خاموشی نبوده ایم؛ اما حالا بشنوید از خبری خوب در همین راستا که بیش از پیش می‌تواند به تامین برق مورد نیاز کشور و ناترازی کمک کرده و مهمتر از آن، از طریق انرژی تجدیدپذیر (انرژی خورشیدی و بادی) صورت گیرد. 
بهره برداری از ظرفیت تولید برق از منابع تجدیدپذیر درحال حاضر ۱۱۱۹ مگاوات است که قرار است با اجرای پروژه‌ای جدید از سوی وزارت نیرو، این میزان تولید به ۵۱۱۹ مگاوات برسد. برهمین اساس، اجرای طرح بزرگترین قرارداد یکجای ساخت نیروگاه تجدیدپذیر بادی و خورشیدی در غرب آسیا، روز گذشته با حضور رییس جمهور آغاز شد که تا پیش از آغاز دوره پیک مصرف سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می‌رسد. در این بین نباید فراموش کنیم که افزایش ظرفیت استفاده از انرژی تجدیدپذیر علاوه بر بهبود اوضاع برق کشور، به معنای استفاده از ظرفیت آب و هوایی کشور و حفاظت از محیط زیست است که به همین سبب نیز از اقداماتی ارزشمند به شمار می‌رود. 

 


باسوادی ۹۸ درصدی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال و رشد ۲.۵ درصدی نسبت به دنیا

*نرخ بی‌سوادی به ۲ درصد رسید
روزی در ایران ما، نرخ سواد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، ۴۷ درصد بود و نیاز به تحولی اساسی احساس می‌شد که به همین منظور نیز در سال ۱۳۵۸ بنابه تدبیر و دستور رهبر کبیر انقلاب اسلامی، سازمانی تحت عنوان نهضت سوادآموزی راه اندازی شد تا آموزش خواندن و نوشتن برای بزرگسالان و کودکان محروم از تحصیل مهیا شود. چه بساکه حالا، اقدام ارزشمند آن روزها به ثمر نشسته و خوشبختانه طی ۴۰ و اندی سال گذشته، با تلاش‌های صورت گرفته در زمینه سوادآموزی توانسته‌ایم شاهد استقبال شمار قبال توجهی از علاقه مندان به سوادآموزی و در نتیجه وقوع آن تحول اساسی باشیم، طوریکه هم اکنون در این گروه سنی، نرخ سواد به ۹۸ درصد رسیده و با افتخار می‌توانیم از رشد ۵۰ درصدی ایران در سوادآموزی خبر دهیم؛ اتفاقی که طبعا دستاوردهای آن در ارتقای سبک زندگی بسیاری از مردم و همچنین عرصه‌های مختلف بروز پیدا کرده است. 
به واقع این موفقیت درحالی به دست آمده که به گفته علیرضا عبدی رییس سازمان نهضت سوادآموزی؛ «در۴۰ سال گذشته، رشد باسوادی در دنیا ۱۸ درصد بوده و ایران ۲.۵ برابر بیشتر از دنیا رشد داشته است.»

*صرفه جویی آب را جدی بگیرید

همانطور که خودتان هم می‌بینید، فصل خشکی را پشت سرمی گذاریم و خبر چندانی از برف و باران نیست. به خوبی می‌دانید از چه حرف می‌زنیم؛ از یک توصیه تکراری اما ضروری برای صرفه جویی در مصرف آب که این روزها نباید فراموش شود. واقعا چیزی بر کسی پوشیده نیست؛ هم ذخایر آبی سدها، هم منابع زیرزمینی و هم پوشش کوهستان‌ها به وضوح بیانگر همه چیز است. نه اینکه بگوییم از درگاه خدا ناامید شده ایم، بالاخره هنوز چندماه آبی پیش رویمان است و امید به بارش‌های گسترده نیز زنده، اما فعلا اوضاع خوب نیست و اگر می‌خواهیم حال آبی کشورمان را خوب نگه داریم، باید صرفه جویی را جدی بگیریم. برفرض هم که باران و برف بیشتری پیش رویمان باشد، اما به هرحال فرقی ندارد، صرفه جویی توصیه اکید خداوند است، حالا چه آسمان ببارد و چه نبارد…

*خوش‌خبر باشید! 

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توییتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید. 

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید. 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول