اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

زندگی  /  آداب زندگی

خبر خوب| حاج قاسم باعث و بانی ساخت این فیلم بود

خودمان که حسابی کیف‌مان کوک است از بسته خبر خوب امروز مخصوصاً که برای بیماران پررنج پروانه‌ای خوش خبر هستیم و آیینه شدیم برای تماشای آتشی که آتش‌نشانان عزیزمان گلستان کردند.

خبر خوب| حاج قاسم باعث و بانی ساخت این فیلم بود

گروه خبر خوب: عینکی‌ها بین‌خودشان جمله معروفی دارند. وقتی تازه چشم‌هایشان ضعیف می‌شود و اولین بار عینک زدن را تجربه می‌کنند تا چند دقیقه مات و مبهوت اطراف‌شان می‌شوند که یعنی دنیا این‌شکلی بود و ما نمی‌دانستیم. همین‌قدر رنگی، همین‌قدر شفاف. اصلا بین آن همه تصاویر محو تازه همه‌چیز برایشان زلال و واضح می‌شود. البته ما خبرخوبی‌ها  عینکی را می‌شناسیم که از این هم معجزه‌آساتر است، عینک خوش‌بینی! وقتی از پس قابش به دنیا نگاه می‌کنی میان تاریکی‌ها رنگ‌های قشنگی می‌بینی. رخدادهای زندگی و حکمت پشت‌شان تازه برایت زلال می‌شود آن‌وقت است که حتی اگر صدبار شکست بخوری نه خسته می‌شوی و نه افسرده، شکر می‌کنی که هربار چیز تازه‌ای آموختی و موفقیت‌ات کامل‌تر خواهد شد. قهرمان‌های خبرخوب‌ما همیشه مجهزند به خوش‌بینی و عینک معجزه‌آسایش!

حاج قاسم باعث و بانی ساخت این فیلم بود

 پای این فیلم در جشنواره فجر اگر نشسته باشید سکانس به سکانس‌اش لبخند رضایت حاج قاسم را خواهید دید. فیلمی که یادگار اوست و سردار باعث و بانی ساخت آن بوده. حالا چرا؟! سکوی اول خبرخوب‌ امروزمان روایت ساخت فیلم «مجنون» است. سردار دوسال قبل از شهادتشان مهمان منزل شهید دفاع مقدس مهدی زین‌الدین می‌شوند تا به رسم همیشگی‌ جویای احوال خانواده شهدا باشند. اما مادر شهید از حاج قاسم گلایه می‌کنند که چرا  پس از این همه سال فیلمی برای پسرشان ساخته نشده. حاج قاسم همان روز در سازمان اوج از عوامل فیلم دعوت می‌کند که  فیلمی از زندگی شهید زین‌الدین ساخته شود و این گلایه مادر شهید برطرف شود. عباس نادران تهیه‌کننده مجنون در نشست خبری پس از تعریف کردن این ماجرا اعلام کرد خانواده شهید زین‌الدین خواهران و فرزندش در جمع‌شان حضور دارند  و از حاضران خواست به احترام شهدای خیبر بلند شوند و همه باهم به تمام شهدا ادای احترام کنند.

 

گلستانی در میان شعله‌های آتش بیمارستان گاندی

آتش ساختمان بیمارستان را طبقه به طبقه می‌بلعد و بالا می‌رود شعله‌ها بی‌رحم‌تر می‌شوند و پربار تر. میان بیماران، کسی است که حتما نیاز به مراقبت‌های ویژه دارد نمی‌شود دستگاه‌ها را قطع کرد و او را از دل آتش بیرون آورد، نمی‌شود هم میان آتش رهایش کرد. شعله‌های عظیم، بیمارستان را بیشتر به آغوش می‌کشد اما پیامبران فداکاری و مهربانی آمده‌اند با قلب‌های سرسبزشان آن را گلستان کنند و از جان یک عزیز هم غافل نمی‌شوند حتی اگر به قیمت از دست دادن جان خودشان باشد. روایت مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران از عملیات نجات بیماری با وضعیت خاص در حریق بیمارستان گاندی دومین سکوی خبرخوب امروزمان است. او می‌گوید:«  تمهیداتی را ایجاد کردیم که دو نفر آتش‌نشان، دو پزشک را بالای سر بیمار بردند. درهای اتاق را دودبند کردیم و همان‌جا از بیمار مراقبت‌کردیم تا عملیات تمام شود. خداراشکر بیماری که وضعیت خطرناکی داشت و نمی‌شد حتی یک ثانیه دستگاه را از او جدا کرد، نجات پیدا کرد و در حال حاضر در بیمارستان تحت درمان است».

 

 

دانش‌بنیان‌ها ناجی بیماران پروانه‌ای!

پوست بیماران پروانه‌ای همچون بال پروانه شکننده و حساس است. به طوری که پوست با کمترین اصطکاک، ضربه، برخورد و لمس تاول زده و ملتهب میشود. این تاولها پس از بهبود به زخمهایی تبدیل میشوند که بسیار دردناک بوده و گاهی نیز ممکن است زخمها به اندامهای داخلی آسیب وارد کرده و کشنده باشند. بیماری پروانه‌ای هیچ درمانی ندارد تا آب بر آتش زخم‌های این بیماران باشد اما پانسمان‌های مخصوص این بیماران مرهمی است کوچک بر زخم‌هایشان.  البته نه هر پانسمانی! باید برای مبتلایان از پانسمان‎ های فومی مخصوص استفاده شود که خود آسیب بیشتری به تاول‌ها و پوست بسیار حساس آن‌ها وارد نکند.
مناســب‌ترین پانســمان برای بیماران،EB پانسمان مپیلکس است که به دلیل استفاده از تکنولوژی safetac به زخم‌های بیماران پروانه‌ای نمی‌چسبد، به راحتی قابل تعویض است و تا سه روز نیاز به تعویض ندارد. در سال‌های اخیر به دلیل تحریم‌های ظالمانه امکان تامین پانسمان مپیلکس برای بیماران وجود نداشت و عدم وجود پانسمان جایگزین مناسب در بازار سبب شد تعدادی از کودکان مبتلا به EB جان خود را از دست بدهند.
اما سکوی  سوم امروزمان حسابی شیرین است و درد زخم‌های مزمن پروانه‌ای ها را دواست. متخصصان شرکت دانش‌بنیان طبا زیست پلیمر (تریتا) به عنوان نخستین تولید کننده پانسمان‌های پیشرفته ترمیم زخم در ایران، پس از اعمال تحریم‌ها علیه ایران و کمبود پانسمان بیماران پروانه‌ای (ای بی) با تکیه بر دانش و تحقیقات خود به فرمولاسیون پانسمان مپیلکس سوئد دست یافتند و در تلاش‌اند تا این محصول را با هدف یاری رساندن و ارتقای سلامت این بیماران حساس و آسیب‌پذیر کشورمان در مقیاس نیمه صنعتی بومی‌سازی کنند.


پانسمان بیماران پروانه‌ای که تحدیم بود بومی‌سازی شد

این شهید هرسال دست یک نیازمند را می‌گیرد 

چهل سال پیش در چنین روزهایی در خانه به صدا درآمد. فاطمه سراسیمه به شوق دیدن روی حاج عبدالرضا چادر گل‌گلی‌اش را سر کرد و به چشم برهم زدنی خودش را رساند به در. در را که باز کرد ساک دستی حاج عبدالرضا را دستش دادند خبر شهادتش را هم همینطور. صحبت از  فاطمه عابدی است و همسرش شهید غواص«حاج عبدالرضا عابدی» که روایت عشق‌شان هر سال خالق خبرهای خوب است. امسال نیز نامه آزادی یک زندانی جرائم غیرعمد به برکت این عشق امضا خواهد شد. همسر شهید هرساله و ایام شهادت حاج عبدالرضا مبلغی را جهت انجام یک کار خیر اهدا می‌کند. امسال نیز مبلغ  ۱۵ میلیون تومان  برای مشارکت در آزادی یک زندانی جرائم غیر عمد به مناسبت سالگرد شهید والامقام پرداخت کرده است. البته برای آزادی یک مادر!


همسر شهید هر سال در ایام شهادت حاج عبدالرضا کار خیری به نیابت از او انجام می‌دهد

سرمایه‌تان را به باد ندهید!

ساعت‌ها همینطور می‌گذرد . شاید هم روزها به خودمان که می‌آییم، می‌بینیم لذت زندگی را از دست داده‌ایم و ثروت ثانیه‌ها را درست خرج نکرده‌ایم یا خودمان را زیادی وقف کار کردیم یا رفته‌ایم پی خوشگذارنی و از موفقیت‌هایمان جامانده‌ایم. خلاصه که برای حساب و کتاب ساعت‌هایمان آنطور که باید چرتکه ننداختیم و برنامه ریزی نکرده‌ایم.
امام کاظم علیه السلام در یک دستور جامع و کاربردی برای برنامه ریزی در زندگی چنین می فرماید:‏ سعی کنید در زندگی، زمان خود را به چهار بخش تقسیم کنید: سَاعَةً لِمُنَاجَاةِ اللَّهِ : بخشی را به راز و نیاز با خداوند متعال اختصاص دهید. وَ سَاعَةً لِأَمْرِ الْمَعَاشِ : بخشی را هم به تلاش برای کسب روزی حلال اختصاص دهید. وَ سَاعَةً لِمُعَاشَرَةِ الْإِخْوَانِ وَ الثِّقَاتِ الَّذِینَ یُعَرِّفُونَکُمْ عُیُوبَکُمْ وَ یُخْلِصُونَ لَکُمْ فِی الْبَاطِنِ: زمانی هم به معاشرت با برادران و اشخاص مورد اعتمادی بپردازید که شما را از عیب‏ هایتان آگاه می کنند و از صمیم قلب با شما یک رو هستند.  وَ سَاعَةً تَخْلُونَ فِیهَا لِلَذَّاتِکُمْ فِی غَیْرِ مُحَرَّمٍ وَ بِهَذِهِ السَّاعَةِ تَقْدِرُونَ عَلَى الثَّلَاثِ سَاعَات‏: زمانی را هم برای لذت های حلال قرار دهید که به کمک این بخش است که شما توان گذراندن آن سه بخش را خواهید داشت.


امام علی علیه السلام:هرکس در برنامه ریزی عقب بماند نابودی‌اش جلو افتد

خوش خبر باشید

 و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توییتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول