اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

مجله فارس پلاس

از دروغ‌های جدید آمدنیوز چه‌ خبر؟

رسانه‌های ضدانقلاب و در رأس آن‌ها آمدنیوز این روزها از انتشار هر شایعه‌ای برای ضربه زدن به ایران اسلامی استفاده می‌کنند.

از دروغ‌های جدید آمدنیوز چه‌ خبر؟

از شایعه تا واقعیت: ۴۰ سال است که بسیاری از قدرت های جهان تلاش کردند تا جمهوری اسلامی را به زیر بکشند، از صدام حسین که فکر فتح تهران در ۳ روز را در ذهن می‌پروراند و سال‌هاست که کفن پوسانده تا جورج بوش پدر که او هم مُرد اما جمهوری اسلامی در حال جشن گرفتن چهلمین سالگرد پیروزی‌اش است.

«جان بولتون»، نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد هم عنوان کرده بود که ایران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب را نخواهد گرفت و کریسمس ۲۰۱۹ در ایران حضور خواهند داشت که اکنون یک ماه از آغاز سال جدیدی میلادی هم می‌گذرد.

در روزهای منتهی به ایام دهه فجر رسانه‌های جریان ضدانقلاب تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا به انحای مختلف در مردم ایجاد ناامیدی کنند و بین مردم و نظام فاصله بیاندازند.

البته برای رسیدن به این هدف چنان عجله دارند که حتی نمی‌داند که ۴۰ است که انقلاب پیروز شده است نه ۳۰ سال.

 

قطعا یکی از بازوهای اصلی رسانه‌ای ضدانقلاب در فضای مجازی کانال تلگرامی آمدنیوز است که در سال گذشته و اغتشاشات سال ۹۶ هم نقش ایفا کرد و حتی نحوه ساخت اسلحه را هم در کانالش آموزش داد.

در ادامه تعدادی از دروغ‌ها و شایعات آمدنیوز در روزهای گذشته را مرور می‌کنیم:

* پخش شبهه حرام اعلام کردن گوشت منجمد براساس فتوای امام خمینی(ره) از آن دسته شبهاتی است که این روزها و در زمان توزیع گوشت منجمد در کشور دوباره منتشر شده است.

پاسخ کوتاه به این شبهه این است که رژیم‌صهیونیستی، نیوزیلند، ترکیه، بلغارستان و آلمان‌غربی در زمان اعلام حکم امام خمینی(ره) از صادرکنندگان گوشت یخ‌زده به ایران بودند. مسئله غیرشرعی و غیربهداشتی بودن گوشت‌های وارداتی از دلایل ممنوعیت استفاده از این گوشت‌ها بود اما این روزها چون گوشت‌های منجمد وارداتی به صورت حلال ذبح می‌شود، طبیعاً حرمت آن برداشته شده است. (اطلاعات بیشتر را اینجا بخوانید)

* پس از دستگیری بی دلیل مرضیه هاشمی مجری آمریکایی الاصل شبکه پرس تی وی در آمریکا، آمدنیوز و رسانه‌های دیگر مدعی آزادی بیان نه تنها از حق او  دفاع نکردند بلکه شایعاتی را هم پیرامون وی مطرح کردند.

آمدنیوز درحالی در یک ادعای مضحک شایعه بازگشت مرضیه هاشمی با جت اختصاصی! را مطرح کرد که وی روز چهارشنبه ۱۰ بهمن ماه ساعت ۹ شب با پرواز لوفت‌هانزا از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد تهران شد.

 

* یکی از شایعات دیگری که آمدنیوز روی آن مانور داد شایعه ابتلای سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله به یک بیماری سخت و انتقال او به بیمارستان بود.

 

* شایعه مریضی سیدحسن نصرالله توسط آمدنیوز که در راستای شایعاتی از جمله شهادت قاسم سلیمانی و ابوعزارئیل تعریف می‌شود، طولی نکشید که با گفت‌وگوی تلویزیونی زنده وی با شبکه المیادین در ششم بهمن از بین رفت.

 

* آمدنیوز در راستای بی‌اعتبار کردن ایران و برهم زدن روابط ایران و عراق، شایعه کرد که اردن  و مصر مسافرانی عراقی که در گذرنامه‌هایشان مهر ایران داشته باشد را نمی‌پذیرند.

اما جالب است که نه تنها این شایعه در هیچ یک از رسانه‌های معتبر اردن و مصر منتشر نشد، بلکه مراجعه به اصل خبر که تصویر ادعایی فوق خبری از آن گرفته شده، در واقع تکذیب خبری مبنی بر ممانعت عراقی‌هایی است که به ایران و سوریه سفر داشته‌اند.

 

*این رسانه ضدانقلاب در راستای زیرسوال بردن قوه قضائیه‌ای که این روزها به شدت با اختلاگران اقتصاد مبارزه می‌کند، شایعه سفر و اقامت سعیدمرتضوی که با برخورد دستگاه قضا در حال گذراندن محکومیتش است را مطرح کرد.

 

اما وکیل مرتضوی و سخنگوی دستگاه قضا با بررسی ابعاد این ادعا شایعه حضور وی در عراق را رد کردند.

 

* شبه‌رسانه آمدنیوز هم که برخلاف ادعای مطلع بودن از پشت‌پرده اتفاقات ایران، بارها نشان داده اطلاعی از فضای داخل کشور ندارد با انتشار فیلم صداگذاری شده‌ای از گزارش شهسوار حسینی خبرنگار اعزامی صداوسیما در پاریس مدعی شد که صاحب تصویر حمید معصومی‌نژاد خبرنگار ایران در رُم است.

 

* آمدنیوز و برخی دیگر از رسانه‌های معاند فیلمی از تلویزیون ایران را پخش کردند و مدعی شدند یک کارشناس به طور همزمان و زنده در دو شبکه تلویزیونی در حال صحبت کردن است.

 

اما ماجرای این ویدئو در تاریخ ۲۵ دی بین ساعت ۱۷:۱۵ تا ۱۷:۳۰ اتفاق افتاده است و دو کارشناس کاملاً متفاوت به نام‌های سالار درشکی در شبکه یک و امیرحسین شاهانی در شبکه دو حضور داشته‌اند که فیلم آن را در ادامه مشاهده می‌کنید.

پیش از این نیز آمدنیوز خبری را که خبرگزاری فارس درباره گرسنه‌بودن دانش‌آموزان مدرسه‌ای در انگلیس منتشر کرده بود دروغ خوانده بود، در حالی که اصل فیلم در رسانه‌های معتبر جهان هم وجود داشت.(اینجا)

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول