اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

مجله فارس پلاس  /  گزارش ویژه

خط ویژه| استقبال صدای آمریکا از مخالفان دیپلماسی «نگاه به شرق»/ حمایت و تطهیر متجاوز سریالی و تضییع حقوق زنان با حمله به قصاص

سؤال مهم این است: چرا هم‌زمان امثال آقای علی مطهری و روزنامه شرق هم‌صدا با رسانه‌های رسمی دولت آمریکا، از دیپلماسی فعال دولت سیزدهم ابراز نگرانی کرده و به آن هجمه می‌کنند؟

خط ویژه| استقبال صدای آمریکا از مخالفان دیپلماسی «نگاه به شرق»/ حمایت و تطهیر متجاوز سریالی و تضییع حقوق زنان با حمله به قصاص

گروه ویژه فارس: خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضدانقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضدانقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

استقبال صدای آمریکا از علی مطهری و مخالفان دیپلماسی «نگاه به شرق»

وب‌سایت ضد ایرانی «صدای آمریکا»- ارگان رسانه‌ای کاخ سفید و حامی اصلی تحریم مردم ایران- با انتشار گزارشی از اظهارات «علی مطهری» درباره سیاست خارجی استقبال کرد.

این وب‌سایت ضد ایرانی در همین رابطه نوشت: «علی مطهری،‌ نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، خطاب به علی‌اکبر ولایتی،‌ مشاور بین‌الملل رهبر جمهوری اسلامی که اخیراً خواستار چرخش بیشتر و علنی حکومت ایران به سمت روسیه شده، گفته است که از «ژست انقلابی گری» دست بردارد و خود را «بازیچه شعارهای بی‌منطق» قرار ندهد.»

 

صدای آمریکا در ادامه نوشت: «آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و هواداران او همواره از سیاست و راهبرد "نگاه به شرق" در جنبه‌های مختلف سیاسی،‌ اقتصادی و امنیتی ایران دفاع کرده‌اند و مهرماه ۱۴۰۰ نیز مقامات تهران به‌رغم مخالفت‌های گسترده داخلی و بین‌المللی، ضمن انعقاد قرارداد "محرمانه" ۲۵ ساله‌ای با چین، از انجام مقدمات قراردادی مشابه و ۲۰ ساله با روسیه بدون اعلام جزئیاتی از آن، سخن گفته بودند.»

و اما روزنامه شرق در سرمقاله امروز دقیقاً مشابه رویکرد رسانه‌ای صدای آمریکا در مطلبی با عنوان «توازن در سیاست خارجی» نوشت: «وضعیتی که الآن شاهد هستیم، این است که روابط با یک طرف یعنی غرب مسدود شده و طرف دیگر یعنی شرق فعال مایشاء در همه عرصه‌هاست و طبیعتاً اگر کشوری خود را به بخشی از دنیا محدود کند، نمی‌توان دیپلماسی آن را کاربردی و در جهت منافع کشور دانست.»

در ادامه این مطلب آمده است: «مهم‌ترین انتقاد مخالفان سیاست خارجی دولت قبل اعتماد بیش از حد به غرب و گره‌زدن زلف اقتصاد کشور به برجام بود. نادرستی این قضاوت را بارها در یادداشت‌های گذشته یادآوری کرده‌ام؛ باوجوداین حتی با پذیرش این نقد، چگونه می‌توان گرایش در حد ذوب‌شدن در شرق و مغفول‌ماندن غرب در سیاست خارجی و اقتصاد کشور را توجیه کرد؟...غرب بر بخش اعظمی از اقتصاد جهان حاکم است. آمریکا به‌تنهایی بزرگ‌ترین اقتصاد و قدرتمندترین ارتش جهان را در اختیار دارد.»

 

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «اتکا به ظرفیت‌های داخل هرچند مهم است، ولی شخصاً کشوری را سراغ ندارم که با وانهادن ظرفیت‌های موجود جهان با اتکا به داخل در مسیر توسعه قرار گرفته باشد. شعارهای بی‌محتوا مانند کلیدهایی هستند که به همه درها می‌خورند، ولی هیچ قفلی را باز نمی‌کنند. برجام حلّال همه مشکلات اقتصادی و سیاسی ایران نیست، ولی بدون آن نه قفل تحریم‌ها شکسته خواهد شد و نه کشورها برقراری روابط عمیق با ایران را در دستور کار خود قرار خواهند داد.»

دولت سیزدهم در سیاست خارجی و به خصوص دیپلماسی منطقه‌ای با محوریت اقتصاد و تعاملات تجاری، گام‌های بسیار موثری برداشته است. نکته بسیار مهم اینجاست که اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در سیاست خارجی بدون برجام و بدون FATF انجام شده است.

و اما سؤال مهم این است که چرا هم‌زمان امثال آقای علی مطهری و روزنامه شرق هم‌صدا با رسانه‌های رسمی دولت آمریکا، از دیپلماسی فعال دولت سیزدهم ابراز نگرانی کرده و به آن هجمه می‌کنند؟!

 

حمایت و تطهیر متجاوز سریالی و تضییع حقوق زنان با حمله به قصاص

وبسایت انصاف نیوز در مصاحبه‌ای با وکیل شاکیان پرونده «کیوان امام‌وردی» به تخطئه حکم اسلامی قصاص پرداخته و با ژست‌های به ظاهر روشنفکری، خواسته یا ناخواسته رفتار شنیع یک متجاوز سریالی را تطهیر کرده است.

وکیل پنج نفر از شاکیان پرونده در مصاحبه با این وبسایت اصلاح طلب می‌گوید: «کیوان امام‌وردی علاوه بر تهیه فیلم و عکس، لیستی از نام زنان، تاریخ تولدشان و تاریخ تجاوز به قربانیانش تهیه کرده بود؛ اما با این حال، بودند زنانی که به دلیل پیش‌بینی از صدور حکم اعدام برای او، در این پرونده شکایت نکردند.»

 

وی افزود: «بازپرس پس از دستگیری اتهام «افساد فی‌الارض» را به ایشان تفهیم کرده بود و این اتهام در صورت اثبات مجازات اعدام دارد. در واقع ایشان با دو اتهام روبرو بود که در صورت اثبات با مجازات اعدام روبرو می‌شد. موکلین من و به احتمال زیاد ۴ شاکی دیگر و بقیه زنانی که اتهام تجاوز به ایشان زده بودند، خواهان اتهام افساد فی‌الارض نبودند و این اتهام را دادستان به عنوان مدعی‌العموم از منظر صلاحیت خود به ایشان وارد کرد. من به تمام کسانی که با من صحبت کردند، گفتم که در صورت اثبات این جرم احتمال مجازات اعدام در بحث «زنای به عنف» وجود دارد. حتی بودند کسانی که بعد از این صحبت‌های من نخواستند شکایت کنند. چون با موضوع اعدام یا اعدام این شخص مخالف بودند. به همین دلیل است که تعداد شکایت رسمی کمتر از قربانیان واقعی این پرونده است. بخشی از شکایت نکردن قربانیان به دلیل موضوع اعدام بود.»

وکیل پنج نفر از شاکیان پرونده در بخش دیگری از مصاحبه با تخطئه حکم قصاص گفت: «خوشحالم از این که یکی از موکلان من که روز اول بسیار تند و ناراحت بود چون سن کمتری (۲۲ سال) داشت به جایی رسیده که می‌گوید:"حالا فهمیدم چرا می‌گویید اعدام نه! برای من مهم بود که جلوی این آدم گرفته شود و الآن اتفاقاً به آن نتیجه رسیدم که اعدام نه. هر چند که روز اول برایم مهم نبود که او اعدام می‌شود." من این اتفاق را یک موفقیت می‌دانم.»

 

هجمه به حکم اسلامی و انسانی «قصاص» از دیرباز در صدر عملیات رسانه‌ای دشمن قرار داشته است. در حال حاضر دستگاه قضایی با حمایت ویژه از حقوق زنان، در پی اعمال اشد مجازات برای یک متجاوز سریالی است؛ اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی رسانه‌های اصلاح طلب با تضییع حقوق زنان، در مقابل این اقدام ایستاده و یک متجاوز سریالی را بزک و تطهیر می‌کنند.

 

البته این قبیل اقدامات از سوی جریانی که پیش از این قتل همسر دوم نجفی را تطهیر کرده و «قاتلِ یک زن» را در جایگاه قهرمان نشانده، اصلاً بعید و دور از انتظار نیست.

 

عادی انگاری و قبح زدایی از مشروب‌خواری، با چاشنی توهین و تحقیر مردم ایران

روزنامه اعتماد در یادداشتی با عنوان «فرق مانتو و پراید» به قلم «عباس عبدی» نوشت: «این توییت یکی از فعالان اصلی رسانه‌ای نواصولگرایان است: «دو تا خانم از آشنایان نصف روز وقت گذاشتند رفتند میدان هفت‌تیر و هفت‌حوض مانتوی مناسب پیدا نکردند. عصبانی. بهم گفتند دستت به مسوولان می‌رسد بگو اینجا را درست کنید گشت ارشاد اتوماتیک کارش کم می‌شود. این تولیدات برای کدام جامعه است؟ این هم حرف و ایده‌ای.»  فرض این است که محتوای این توییت ساختگی نیست، بلکه نقل‌قول واقعی دو خانم نوشته شده است. در نقد آن می‌توان به چند نکته اشاره کرد. فرض کنیم که واقعاً هم همین‌طور باشد. چه نتیجه‌ای باید گرفت؟ معنای روشن چنین پدیده‌ای این است که تقاضا برای مانتوهای مورد نظر آن دو خانم آنچنان اندک است که کمتر کسی حاضر به تولید آن می‌شود.»

در ادامه این مطلب آمده است: «فرض کنیم برخلاف قانون جلوی تولید رسمی این مانتوها را گرفتید آیا فکر نمی‌کنید که شیوه‌های دیگر برای تأمین تقاضای زنان به این‌گونه مانتوها وجود دارد؟ مشروبات الکلی و مواد مخدر که هر دو به کلی ممنوع هستند، به وفور در دسترس عموم است، چه رسد به لباس که شامل چنین محدودیت‌هایی نمی‌تواند بشود.»

 

این روزنامه اصلاح طلب در ادامه نوشت: «شاید منظورشان این است که این یک توطئه از سوی دست‌های پنهان برای تغییر سلیقه زنان است. بعید است که کسی چنین ادعای بی‌ربطی را طرح کند، زیرا مانتو، خودرو نیست که دو کارخانه دولتی انحصار تولیدات بی‌کیفیت چون پراید را دارند و مردم به هر دلیلی مجبورند آن را بخرند... توجه باید داشت که شکست سیاست‌های فرهنگی خیلی پیش‌تر رخ داده و صدای شکستن استخوان‌های آن نیز شنیده می‌شود.»

این روزنامه اصلاح طلب با عادی انگاری و قبح زدایی از مشروبخواری و استعمال مواد مخدر، در حقیقت در راستای پروژه رسانه‌ای دشمن، به مردم ایران توهین کرده و آنان را مورد تحقیر قرار داده است.

امثال آقای عباس عبدی و برخی رسانه‌های اصلاح طلب نه حاضرند از اجتماع میلیونی جشن عید غدیر در تهران سخن بگویند و نه فراگیر شدن سرود سلام فرمانده از لبنان و بحرین تا فرانسه و انگلیس را می‌بینند.

این طیف به هیچ عنوان به درخشش جوانان عزیز کشورمان در المپیادهای علمی اشاره‌ای نکرده و تلاش می‌کنند تا تصاویر بی نظیر تشییع میلیونی حاج قاسم در اقصی نقاط ایران را هم انکار کنند.

خط رسانه‌ای دشمن این است که مردم ایران را بریده از دین و زنان ایرانی را متنفر از حجاب جا بزند و مردم دیندار را یک اقلیت بسیار کوچک قلمداد کند؛ و البته برخی فعالین و رسانه‌های اصلاح طلب به صورت ویژه در این پروژه ضد ایرانی به ایفای نقش می‌پردازند.

 

شراکت حزب اتحاد ملت در پروژه نفرت پراکنی علیه نیروی انتظامی

کانال تلگرامی امتداد- ارگان رسانه‌ای حزب اتحاد ملت- دقیقاً مشابه دستورالعمل رسانه‌های معاند از جمله بی بی سی فارسی و اینترنشنال سعودی، با انتشار ویدئویی با عنوان «نحوه برخورد گشت ارشاد با یک دختر حاشیه ساز شد» در پازل رسانه‌های ضد ایرانی بازی کرد.

هدف اصلی رسانه‌های ضد ایرانی از انتشار این قبیل ویدئوهای تقطیع شده، اقتدارزدایی و نفرت پراکنی علیه نیروی انتظامی و تحریک مردم برای رودررو شدن با نیروهای حافظ نظم و امنیت در کشور است.

 

نکته قابل توجه اینجاست که بی بی سی فارسی نیز با بازنشر این ویدئو در مطلبی نوشت: «تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، برخورد گشت ارشاد با یک دختر جوان در ایران را نشان می‌دهد...این تصاویر مربوط به روز دوشنبه سوم مرداد در شهر نوشهر در شمال ایران است.»

 

این رسانه ضد ایرانی در ادامه نوشت: «طی هفته‌های اخیر ویدیوهای متعددی از برخورد خشن گشت ارشاد با زنان و دختران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و واکنش‌های بسیاری به همراه داشته است.»

انتهای پیام/./ ت 11

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول