اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

آخرین وضعیت کارخانه آرد و نشاسته یاسوج از زبان استاندار/ احمدزاده: رایزنی‌ها بی‌نتیجه بوده است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق گفته رئیس بنیاد شهید کشور چنین پولی برای راه‌اندازی مجدد کارخانه نیست و اراده بر فروش این واحد است.

آخرین وضعیت کارخانه آرد و نشاسته یاسوج از زبان استاندار/ احمدزاده: رایزنی‌ها بی‌نتیجه بوده است

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید علی احمدزاده در خصوص بازسازی، و نوسازی کارخانه آرد و نشاسته و گلوکز سازمان اقتصادی کوثر اظهار کرد: دیداری با قاضی زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید داشتم و در این خصوص صحبت‌هایی انجام شد.

وی بیان کرد: برای نوسازی و بازسازی این کارخانه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، از بنیاد شهید خواستم با نوسازی این کارخانه زمینه اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر را فراهم کند.

استاندار با بیان این که مهم‌ترین اولویت ما در استان رونق هر چه بیشتر تولید و در کنار آن ایجاد اشتغال برای جوانان است افزود: به همین منظور برای راه‌‌اندازی واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال در استان تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم و رایزنی‌ها و چانه‌زنی‌ها را در مرکز با وزرا و روسای سازمان‌ها به صورت مستمر خواهیم داشت.

احمدزاده افزود: باید همه دستگاه‌ها و اداراتی که به نحوی با واحدهای تولیدی سر و کار دارند نسبت به رفع مشکلات پیش روی واحدها تلاش کنند و بدانیم که تنها راه نجات استان از محرومیت رونق تولید و فعالیت واحدهای تولیدی است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آخرین وضعیت کارخانه آرد و نشاسته و گلوکز بیان کرد: طبق گفته رئیس بنیاد شهید کشور چنین پولی برای راه‌اندازی مجدد کارخانه نیست و اراده بر فروش این واحد است.

وی با اشاره به رایزنی‌های صورت گرفته افزود: رایزنی‌ها تاکنون بی‌نتیجه بوده است.

به گزارش فارس، سازمان اقتصادی کوثر اویل دهه 70 با هدف  تأمین آرد و کمک به رونق بخش صنعت و کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بخش آرد و نشاسته و در ادامه گلوکز و دکستروز کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج را راه اندازی کرد.

کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج اویل فعالیت بر روی ریل قرار داشت و هر روز بر اوج می‌نشست تا نماد صنعت این استان بر صفحه زیبای این دیار بدرخشد، آرد مورد نیاز این استان و حتی دیگر استان‌ها را تولید می‌کرد کار تا جایی پیش رفت که محصولات تولیدی آن سر از صادرات در آورد.

کارها خوب پیش می‌رفت تا اینکه در سال 84 رکود گلوی این کارخانه را گرفت و دیگر قطار این کارخانه از ریل خارج شده و روز به روز بر مشکلاتش افزوده می‌شد و تا جایی که در روزگاری شاهد تعطیلی تمامی خطوط تولیدی آن بودیم.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول