اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری خبر داد

رشد 17 درصدی تولید ماهی قزل‌آلا در چهارمحال و بختیاری

خبرگزاری فارس: مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری از رشد 17 درصدی تولید ماهی قزل‌آلا در این استان از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

رشد 17 درصدی تولید ماهی قزل‌آلا در چهارمحال و بختیاری
اسماعیل پیرعلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با اعلام این خبر اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر 10 هزار تن ماهی قزل‌آلا در این استان تولید و روانه بازار شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد 17 درصدی برخوردار است.
وی افزود: ارزش ریالی این میزان ماهی تولید شده در این استان بالغ بر 400 میلیارد ریال برآورد شده که بسیار قابل توجه و معادل 60 درصد اعتبار عمرانی تخصیص داده شده به این استان است.
پیرعلی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود رقم تولید ماهی قزل‌آلا در این استان تا پایان سال جاری به 16 هزار تن برسد.
وی به جایگاه نخست چهارمحال و بختیاری در تولید ماهیان سردآبی در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: استان مازندران با توجه به برخورداری از منابع آبی فراوان پس از چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم از این حیث قرار دارد.
مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود شرایط و ظرفیت بالا برای تولید ماهیان سردآبی در این استان، افزود: با برنامه‌ریزی و تلاش‌های صورت گرفته و همچنین همت و سرمایه‌گذاری مردم از این ظرفیت در چهارمحال و بختیاری بهره‌گیری خوبی شده و سهم این محصول در تولیدات استان بسیار قابل توجه است.
وی از فعالیت 285 مزرعه پرورش ماهی قزل‎آلا در نقاط مختلف این استان خبر داد و افزود: برای ایجاد مزارع پرورش ماهی در این استان با توجه به جمعیت جوان استان هنوز هم متقاضی مزرعه ماهی وجود دارد.
 پیرعلی خاطرنشان کرد: با توجه به آلاینده بودن پساب مزارع و بازگشت مجدد آن به رودخانه و چشمه‎ها، باید این پساب بازگشتی به رودخانه مسافتی را طی کند تا آب تصفیه شده و برای استفاده مجدد در مزارع پرورش ماهی قابل استفاده باشد.
وی ادامه داد: این مسئله و ضرورت داشتن فاصله مجاز بین مزارع پرورش، امکان ایجاد مزارع جدید پرورش ماهی را با محدودیت‌هایی مواجه کرده است.
مدیر شیلات و آبزیان چهارمحال و بختیاری گفت: راه‎اندازی مجتمع‌های پرورش ماهی براساس اصول فنی و مهندسی نقش مهمی در توسعه پایدار و اشتغال دایمی دارند.
وی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف آن در این استان مهم و اجتناب‌ناپذیر است، اظهار داشت: دارابودن امگا 3 و عدم وجود کلسترول در آبزیان از مزایای مصرف آبزیان است.
پیرعلی ادامه داد: هم‌اکنون سرانه مصرف آبزیان در استان حدود شش کیلوگرم است که در مقایسه با سرانه مصرف هشت کیلوگرمی در کشور دو کیلوگرم فاصله دارد.
مدیر شیلات و امور آبزیان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف آبزیان، بیان داشت: باید با بازارسازی، عرضه به موقع این محصول در بازار و افزایش فروش آبزیان در کشور در راستای نهادینه کردن مصرف ماهی و سایر آبزیان تلاش جدی صورت بگیرد.
انتهای پیام/غ10/چ3000
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول