به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، رئیس این سازمان گفت: تولید محصولات سالم امسال نسبت به پارسال هفت برابر شده است.
علینقی صالحی افزود: در تولید محصول سالم از سموم و آفت کشها کمتر استفاده و باقیمانده سم و میزان نیتریت و نیترات در آن پایش میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: اکنون در 11 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان محصول سالم کشت شده است.
صالحی افزود: این محصولات شامل خرما، هندوانه، گوجه فرنگی، خیار، بادمجان و انواع فلفل است.
وی پیشبینی کرد بیش از 90 هزار تن محصول سالم در سال زراعی جاری در هرمزگان تولید شود.
صالحی بیان داشت: ترویج، توسعه و تولید محصول سالم به عنوان یکی از اولویتهای مهم این سازمان است و برای اجرای آن 200 کارشناس به کشاورزان مشاوره میدهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه باید 25 درصد از محصولات کشاورزی تولیدی هرمزگان به صورت سالم تولید شود.
انتهای پیام/ش30