به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حمیرا حمایلیمهربانی عصر امروز در حاشیه برگزاری نمایشگاه هفته سلامت اظهار داشت: مصرف گوشت قرمز برای سالمندان باید تنها یک بار در هفته باشد، همچنین باید مواد غذایی دیگر مانند حبوبات سبزیجات در هفته استفاده شود.
وی افزود: با افزایش سن عضلههای بدن کم و چربی جایگزین آن میشود که این امر در زنان بیشتر دیده میشود به همین دلیل سالمندان باید با استفاده از گروههای غذایی مناسب از جمع شدن چربی در بدن که باعث بروز بیماری میشود خودداری کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس تصریح کرد: مصرف غذا در دوران سالمندی باید با دوران قبل از سالمندی متفاوت باشد، همچنین باید حرکت بدن بیشتر و فعالیتها را افزایش داد.
حمایلیمهربانی افزود: سالمندان باید روزانه 30 دقیقه به صورت ممتد فعالیت به ویژه ورزش را در برنامه روزانه خود داشته باشند.
حمایلیمهربانی در ادامه توصیههای پزشکی خود به سالمندان گفت: سالمندان باید حتماً در برنامه غذایی خود سبزیجات، میوهجات،گوشت سفید و یا حبوبات و سویا را داشته باشند و در صورتی که استفاده از سبزیجات خام برای آنان مشکلآفرین است میتوانند از سبزیجات آبپز استفاده کنند.
وی ادامه داد: استفاده از مواد غذایی که ویتامین B12 دارد مانند گوشت قرمز باید کاهش و به صورت استاندار استفاده شود زیرا بروز بیماریهایی مانند سرطان پروستات و روده را افزایش میدهد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بندرعباس در ادامه افزود: خوردن آب سالم به میزان زیاد و یا از مکملهای دارویی مانند ویتامین D و B12 تحت نظر پزشک استفاده کنند.
انتهای پیام/ش20/ط4000