حجتالله جعفری امروز در حاشیه برگزاری کلاس و کارگاه آموزشی و ترویجی ویژه مراکز عرضه کننده فرآوردههای خام دامی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ریگان اظهار داشت: کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی یکی از اهداف اصلی حرفه دامپزشکی است.
وی افزود: آشنایی متصدیان مراکز عرضه کننده فرآوردههای خام دامی با اصول و ضوابط بهداشتی عرضه از جمله وظایف حرفه دامپزشکی است که به همین منظور کلاس و کارگاه آموزشی ویژه این مراکز در شبکه دامپزشکی با حضور 25 نفر برگزار شد.
مدیر شبکه دامپزشکی ریگان آموزش دامداران را از جمله اهداف برگزاری این دوره برشمرد و عنوان کرد: پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال انسان و دام یکی از موضوعات مطرح شده در این کلاسها بود.
وی افزود: در این کلاسها بیماریهای مشترک بین انسان و دام و طریقه کنترل و مبارزه با این بیماریها و همچنین توضیحاتی درباره رعایت اصول قرنطینه و حمل بهداشتی فرآوردههای خام دامی مطرح شد.
مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان ریگان گفت: در این کلاسها و کارگاه آموزشی مقرر شد، متصدیان این مراکز با هماهنگی دامپزشکی و اخذ مجوز بهداشتی نسبت به حمل فرآوردههای خام دامی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در این دوره آموزشی، شرایط نگهداری و لزوم توجه به تاریخ تولید و انقضا فرآوردههای خام دامی مورد تاکید قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در پایان این کلاسها بروشورها و اطلاعیههای بهداشتی در اختیار متصدیان مراکز مذکور قرار گرفت.
به گزارش فارس، در ریگان بیش از 200 هزار راس دام سبک و 14 هزار راس دام سنگین نگهداری میشود و این شهرستان یکی از قطبهای مهم پرورش دام در استان کرمان به شمار میرود.
انتهای پیام/و20