محمد نریمانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مراغه اظهار کرد: این میزان سیب در قالب طرح محصول سالم در 22 هکتار از باغات شهرستان مراغه با نظارت کامل کلینیکهای گیاه پزشکی تولید شده است.
وی افزود: در تولید سیب ارگانیک به جای کودهای شیمیایی از کودهای عالی استفاده شده و دفعات سمپاشی درختان نیز به یک سوم در مقایسه با باغهای معمولی کاهش یافته است.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان اهر گفت: در اجرای این طرح با حذف سه نوبت سمپاشی علاوه بر کاهش مصرف سم از آلودگی محیط زیست جلوگیری و محصول سالم تولید شده است.
نریمانی گفت: این شهرستان هفت هزار هکتار باغ سیب دارد و سالانه از این باغات 230 هزار تن سیب برداشت میشود.
انتهای پیام/ع30/ف4004