به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رئیس اتحادیه نانوایان رشت عصر امروز در نشست پدافند غیر عامل درباره راهکارهای ایجاد امنیت غذایی در شرایط بحران که در حسینیه قائم نانوایان این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: از سوی مقام معظم رهبری این هفته به عنوان هفته حوادث غیرمترقبه نامگذاری شده است و باید دلیل نامگذاری این هفته را بررسی کرده و آگاه باشیم که در مواجهه با بحرانها چه راهکارهایی را درپیش گیریم.
عادل محمدی افزود: در سالهای گذشته صنف نانوایان رشت توانستند در مواجهه با بحرانهای متعدد با داشتن ابزارهای اندک و کمک مسئولان به مردم خدمات ارائه دهند.
وی تعریف سبد مصرف غذایی در شرایط بحران، نان ذخیره و بادوام بالا، تامین بهداشت غذا، ذخایر توزیع شده و امن غذا، تداوم عرضه بدون وقفه سبد مصرف غذایی در شرایط بحران، سوخت و انرژی موازی در نانواییها و نان با ماندگاری بالای زمانی را از جمله راهکارهای ایجاد امنیت غذایی در شرایط بحران عنوان کرد.
این مسئول تصریح کرد: باید بتوانیم با کمک مسئولان، ارائه تسهیلات بانکی و... مشکلاتی را که در این صنف
وجود دارد برطرف کنیم.
محمدی، با بیان اینکه بالغ بر یکهزار و 100 واحد نانوایی و حدود 4 هزار نفر در این حرفه مشغول به فعالیت
هستند، ابراز کرد: تعداد نانواییها نسبت به جمعیت گیلان زیاد بوده و تقسیم درآمد بین 4 هزار نفر است.
وی از نانواییهایی که در مواقع بحران فعال بوده و به مردم ارائه خدمات دادهاند قدردانی کرد.
خوشاموز قربانی نماینده سپاه قدس گیلان نیز در نشست مذکور با استناد به آیات و داستانهای قرآن
و ائمه معصومین (ع) و بحرانهای هشت سال جنگ تحمیلی، پدافند غیر عامل و وظیفه نانوایان در شرایط بحران را مورد بحث و بررسی قرار داد.
در نشست مذکور کارگروهی از فرمانداری رشت و برخی نانوایان این شهرستان حضور داشتند.
انتهای پیام/ی20/پ3003