محمود مقامی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رفسنجان اظهار داشت: پیش از این گوشتی که در کشتارگاه ذبح و تنها با مهر دامپزشکی وارد مغازهها میشد و با احتمال اینکه برخیها کشتاری خارج از محل کشتارگاه انجام دهند و مهر جعلی روی گوشتها بزنند، طرح لیبلگذاری را آغاز کردیم.
وی تصریح کرد: این طرح از 25 آبان ماه آغاز شده است و برچسبی که روی گوشت می ورد دارای تاریخ تولید و انقضا است.
مقامی افزود: عرضه کنندگان گوشت قرمز باید برای جلوگیری از هدررفت گوشت خود برنامهریزی کنند، زیرا این تاریخ تنها پنج روز اعتبار دارد و پس از پنج روز بازدید و در صورت مشاهده نکته منفی گوشت مغازه معدوم و مغازهدار متضرر میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی رفسنجان از واکسیناسیون تب برفکی گاوی خبر داد و بیان کرد: این واکسیناسیون از 15 آبان ماه آغاز شده و به مدت 20 روز کاری ادامه دارد و احتمال تمدید آن تا پنجم آذر ماه وجود دارد.
مقامی به بیماری واگیردار و خطرناک تب برفکی اشاره کرد و افزود: تب برفکی بیماری است که نشخوار کنندگان را درگیر و اگر مشاهده شود سبب کاهش تولید در گوشت و شیر میشود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 10 هزار راس دام سنگین اعم از گاو، گوساله و شتر و 150 هزار رأس دام سبک اعم از گوسفند و بز در رفسنجان وجود دارد و حدود 200 واحد مرغ گوشتی در مرغداریها است که به صورت ماهانه بین 300 تا 500 هزار قطعه جوجهریزی دارند و شبکه دامپزشکی به طور مرتب به تمام واحدها سر میزند.
وی نقش شهرداری را در کشتارگاه صنعتی مؤثر خواند و گفت: با داشتن کشتارگاه صنعتی و سردخانهای مجهز در سلامت گوشت تاثیرگذار است، زیرا گوشت پس از تولید طی مدت 24 ساعت باید در سردخانه بماند و سپس به یخچال و محل عرضه گوشت انتقال داده شود.
انتهای پیام/80016/غ/ژ1001