بابک عشرتی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: اجرای طرح نظارت بهداشتی ویژه ماه محرم و صفر بر اساس دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اجرا در میآید.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای این طرح کارشناسان مرکز بهداشت بر نحوه تهیه و توزیع نذورات شهروندان نظارت میکنند، تصریح کرد: به منظور اجرای این طرح 90 نفر از کارشناسان بهداشت محیط استان در قالب گروههای سیار شبانهروزی بر نحوه تهیه و توزیع نذورات مردمی نظارت میکنند.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی هدف از اجرای این طرح را تامین سلامت شهروندان عنوان کرد و ادامه داد: طرح نظارت بهداشتی ویژه ماه محرم و صفر با هدف تامین سلامت شهروندان به اجرا در میآید که مسئولان هیئتها باید با ماموران اجرا کننده این طرح نهایت همکاری را داشته باشند.
عشترتی با بیان اینکه برخی از بیماریها توسط گوشت و فرآوردههای دامی دام آلوده به انسان منتقل میشود، اظهار داشت: برخی از شهروندان در ماه محرم اقدام به کشتار دام در خیابانها، معابر و محلهای عبور دستههای عزاداری میکنند که با توجه به آلودگی زمین و مکانهای ذبح دام احتمال آلوده شدن گوشت بسیار بالاست که میطلبد مردم به این موضوع توجه داشته باشند.
وی گفت: عدم رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا به ویژه بیماریهای رودهای را افزایش میدهد و میطلبد به منظور جلوگیری از شیوع این بیماریها همه مردم به مسائل بهداشتی توجه کافی داشته باشند.
انتهای پیام/ز/د1000