اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر پژوهشی بسیج دانشجویی سیستان‌ و بلوچستان:

استفاده از تفکر نخبگان بسیجی برای توسعه سیستان‌ و بلوچستان لازم است

خبرگزاری فارس: مدیر پژوهشی بسیج دانشجویی سیستان ‌و بلوچستان گفت‌: ‌استفاده از تفکر نخبگان و مبتکران بسیجی در راستای توسعه منطقه لازم است.

استفاده از تفکر نخبگان بسیجی برای توسعه سیستان‌ و بلوچستان لازم است

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان علی‌اکبر جعفری در مراسم تجلیل از نخبگان، مبتکران و نوآوران بسیجی در مرکز تربیت معلم رسالت زاهدان، اظهار داشت: اهداف بسیج دانشجویی؛ حمایت‌های معنوی، علمی، سیاسی و اعتقادی از دانشجویان در عرصه‌های مختلف است.

وی افزود: بسیج دانشجویی تنها تشکل رسمی دانشگاه‌ها از بدو تاسیس تاکنون است.

دبیر اجرایی جشنواره مبتکران بسیجی با بیان اینکه بسیج دانشجویی هر دانشگاه عضو فرهنگی دانشگاه است، گفت: حمایت از دانشجوی بسیجی و معرفی آن به بازار کار از دیگر اهداف تشکیل بسیج دانشجویی است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های نهفته در جوانان و نخبگان بسیجی سیستان و بلوچستان ادامه داد: مسئولان استانی از تفکر و اندیشه نخبگان بومی برای توسعه منطقه استفاده کنند.

جعفری گفت: در سال گذشته و ابتدای سال 90 مدیریت بسیج دانشجویی استان رتبه نخست کشور را کسب کرد.

وی اضافه کرد: سیستان و بلوچستان تنها استانی است که طی یک سال 17 عنوان کتاب چاپ کرده است.

مدیر پژوهشی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این کتاب‌ها در زمینه‌های مختلف علمی است، افزود: در این راستا حمایت و برنامه‌ریزی از مجموعه بسیج بوده و تفکر و اندیشه و تلاش بر عهده دانشجویان است.

وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان 36 کانون علمی در مراکز استان وجود دارد.

وی با بیان اینکه 86 هفته علمی شناسنامه‌دار در سیستان و بلوچستان وجود دارد، گفت:‌ این هفته‌های علمی در رشته‌های مختلف تحصیلی از جمله نجوم، زیست، زبان خارجی و ... است.

جعفری از چاپ 13 نشریه در سطح 13 دانشگاه سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: 61 مورد اختراع ثبت شده توسط دانشجویان بسیجی در استان داریم.

وی اضافه کرد: دانشجویان بسیجی طی سال‌های اخیر رتبه‌های ملی و بین‌المللی از کشورهای کره، هند، هلند و ... کسب کرده‌اند.

وی گفت: بسیج دانشجویی قوی‌ترین بانک اطلاعات علمی استان را با وجود 620 نفر دانشجوی نخبه، داراست.

دبیر اجرایی جشنواره مخترعان بسیج ادامه داد: نخستین بازی کامپیوتری کشور توسط دانشجویان بومی استان اختراع شده است.

وی افزود: برای برگزاری جشنواره مبتکران و مخترعان بسیجی، از تمام مراکز آموزش عالی استان مقالات و اختراعات جمع‌آوری کرده‌ایم که اینها در قالب دبیرخانه جشنواره مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

جعفری بیان کرد:‌ سال گذشته 498 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، 30 اثر برگزیده استانی در هفت گروه مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت.

مدیر پژوهشی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان اضافه کرد: سال گذشته 31 اثر به تهران ارسال کردیم که از مجموع 45 اثری که در کشور مورد تقدیر واقع شد، 9 اثر از سیستان و بلوچستان بود.

جعفری گفت: رویکرد جشنواره جدید به سمت دانشجویان دکترا و ارشد پیش می‌رود، به طوری که امسال دانشجویان مقطع ارشد و دکترا که صاحب اثر و اختراع باشند، تجلیل می‌شوند.

در ادامه این مراسم از دو کتاب سیاسی استان که توسط دانشجویان فعال بسیجی تالیف شده رونمایی شد که از جمله آن کتاب «گذری بر مفاهیم سیاست» به تالیف «مجتبی شجاعی» در قالب 475 صفحه که در زمینه توضیح اصطلاحات رایج و بیان دیدگاه‌های مختلف و تاریخچه اصطلاحات سیاسی با تکیه بر روابط بین‌الملل و دمکراسی است که از طریق مرکز مطالعات بسیج دانشجویی منتشر شده است.

مؤلف این کتاب سال گذشته نیز رتبه نخست را در هر سه بخش تالیف، تحلیل و مقاله را کسب کرده است.

انتهای پیام/ع/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول