سید محمدباقر محمدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: با وجود بحران خشکسالی تولیدات شهرضا افزایش پیدا کرده است چرا که در زمان خشکسالی بهرهبرداری مناسبی از منابع آبی انجام دادهایم.
وی با بیان اینکه شهرضا قطب کشاورزی کشور است، افزود: در شهرضا 16 هزار هکتار زمین زراعی وجود دارد که تولید سالیانه محصولات کشاورزی در آن 100 هزار تن است.
فرماندار شهرضا با اشاره به اینکه شهرضا دارای 3 هزار و 250 هکتار باغهای میوه با تولید سالانه 35 هزار تن میوههایی مانند انار و انگور است، گفت: محصولات شهرضا جایگاه خوبی در استان و کشور دارد اما در سال جاری به دلیل سرمازدگی کاهش 50 درصدی تولید انار را شاهد بودیم که چارهجوییهای لازم برای افزایش این محصول انجام شده است.
* شهرضا مقام چهارم تولید گوشت استان را دارد
وی با اشاره به ظرفیتهای دامداری شهرضا نیز گفت: 19 هزار دام سنگین و 230 هزار رأس دام سبک در شهرضا وجود دارد که سهم قابل توجهی از گوشت و قرمز استان اصفهان را تأمین میکند بر این اساس شهرضا مقام چهارم تولید گوشت قرمز استان را دارد.
محمدی ادامه داد: همچنین استان اصفهان مقام نخست تولید شیر را در کشور دارد که در این عرصه شهرضا با کسب رتبه دوم تولید شیر استان سهم قابل توجهی را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/63008/ح20/ژ1001