به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حسن کرمی شامگاه پنجشنبه در همایش یک روزه کاربرد پروبیوتیک و ریزمغذیها در سالن اجتماعات مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)، اظهار داشت: پروبیوتیک به میکروبهای مفیدی گفته میشود که اگر در دستگاه گوارش مستقر شوند، میتوانند برای ارتقای سلامت بدن، مؤثر باشند.
وی ادامه داد: اثر رقابتی که پروبیوتیکها با میکروبهای بیماریزا دارند و اثربخشی آن در قوای ایمنی بدن و ترمیم مخاط روده، مشاهده شده است.
این فوق تخصص گوارش اطفال، خاطرنشان کرد: پروبیوتیکها به صورت فرآوردههای دارویی در قالب پودر، کپسول و یا قطره در تعداد محدودی از داروخانهها ارائه میشود.
وی با بیان اینکه پروبیوتیکها میتوانند در روند سنتز بعضی غذاها، افزوده شوند، تصریح کرد: این موضوع به اثبات رسیده که پروبیوتیکها در پیشگیری از بیماریهای آلرژی مثل آسم، انواع اسهال ویروسی و میکروبی، بیماریهای التهاب روده، بیماریهای آلرژی روده و حساسیتهای غذایی، مؤثر هستند.
کرمی عنوان کرد: با توجه به اینکه اعمال اثر پروبیوتیکها در زمینه افزایش سطح ایمنی و مقابله با عوامل بیماریزا و جلوگیری از التهاب نقش دارند، قطعاً به کارگیری این عوامل در غذای روزمره میتواند در پیشگیری از بیماریهای گوارشی و غیرگوارشی مؤثر واقع شود.
وی در پایان افزود: این مسئله در کاهش هزینههای درمان در جامعه تأثیرگذار بوده و بسیار مفید واقع میشود.
انتهای پیام/86007/ذ20/ض1002