اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی:

مصرف سموم و آنتی‌بیوتیک‌ها در محصولات کشاورزی و دامی کنترل می‌شود

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی از کنترل مصرف سموم و کودهای شیمیایی در بخش زراعت و باغبانی و آنتی بیوتیک‌ها در بخش تولیدات دامی خبر داد.

مصرف سموم و آنتی‌بیوتیک‌ها در محصولات کشاورزی و دامی کنترل می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مسعود محمدیان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کنترل مصرف سموم و کودهای شیمیایی در بخش زراعت و باغبانی و آنتی بیوتیک‌ها در بخش تولیدات دامی، یکی از اهداف مهم سازمان در توسعه کمی و کیفی بخش مهم و استراتژیک کشاورزی محسوب می‌شود، اظهار کرد: این سازمان با برنامه‌ریزی‌های مدون و همکاری کارشناسان مدیریت‌های جهادکشاورزی شهرستان‌ها، با ارائه آموزش به همراه ترغیب و تشویق بهره‌برداران، در کنار ارائه راهکارهای فنی تمام سعی و کوشش خود را برای تولید محصولات کاملاً بهداشتی و سالم در قالب استانداردهای تعریف شده مصروف و در این راه از همکاری و همفکری کارشناسان امر و تجربیات کارشناسان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی نیز به نحو مقتضی استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه گام‌های موثری تاکنون برای بسترسازی تولید محصولات سالم توسط این سازمان برداشته شده است، افزود: اتخاذ روش‌های موثر تولید انواع محصولات سالم در بخش‌های زراعی، باغی و دامی نتایج ارزنده‌ای را در افزایش سلامت عمومی جامعه به همراه داشته و ادامه تلاش در این راه را توجیه‌پذیر کرده است.

محمدیان با اشاره به این موضوع که تولید محصول سالم در تمام زمینه‌ها، یکی از اصلی‌ترین وظایف جهادکشاورزی در افزایش ضریب سلامتی در جامعه به شمار می‌آید، گفت: این سازمان برنامه‌هایی را در دست اقدام و اجرا قرار داده تا علاوه بر ایجاد امکان و بستر لازم برای تولید محصولات بهداشتی با ضریب اطمینان بالا، با کاهش هزینه‌های تولید، طیف گسترده‌ای از تولیدکنندگان را برای افزایش کمی و کیفی محصول تولیدی ترغیب و تشویق کند.

محمدیان، با تاکید به اینکه برنامه‌ریزی لازم برای تولید محصول سالم در زیربخش‌های دامی، باغی و زراعی توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آغاز و جهادکشاورزی با حمایت از این امر و رفع موانع و مشکلات احتمالی پیش روی اجرای آن، زمینه را برای گسترده‌تر نمودن سطوح و توان اجرایی تولید محصول سالم برای تحقق اهداف ملی در ارتقا سلامت عمومی فراهم می‌کند، گفت: این امر جامعه را به سوی زندگی سالم‌تری رهنمون خواهد کرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به تلاش‌های انجام یافته از سوی سازمان در توسعه تولید محصولات سالم در بخش دامی با تداوم تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک و با اظهار اینکه از مهر ماه سال 89، برای نخستین بار در استان، گوشت مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در سبد غذایی شهروندان تبریزی جای گرفته است، افزود: این کار به صورت پایلوت همزمان در سه مرغداری در شهرستان‌های آذرشهر و بستان‌آباد انجام پذیرفته و در نخستین مرحله این طرح، 53 هزار قطعه مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک با برند و بر چسب ویژه در 12 مرکز عرضه مواد پروتئینی مورد تایید اتحادیه و تعاونی مرغداران گوشتی تبریز توزیع و با توجه به استمرار تولید آن، در نظر است با فرهنگ‌سازی، آماده‌سازی زمینه‌های مصرف، این طرح به صورت استانی از طریق ترغیب مرغداران، در سطح سایر شهرستان‌ها توسعه یابد و این امر به منظور افزایش ضریب ایمنی سلامت مردم که از اهداف استراتژیک و سیاست‌های اصولی سازمان جهادکشاورزی استان به شمار می‌آید، انجام می‌پذیرد.

وی با اشاره به اهمیت تولید محصول سالم برای صیانت از بهداشت عمومی جامعه و سلامت غذایی مورد استفاده آحاد مردم افزود: با توجه به برنامه‌های اجرایی ابلاغ شده به مدیریت‌های جهادکشاورزی شهرستان‌ها، نحوه استفاده بهره‌برداران از کودهای شیمیایی در تولید محصول، توسط کارشناسان امر کاملاً مورد بررسی قرار گرفته و در کنار آن، نحوه استفاده درست از آن به صورت رو در رو به آنان آموزش داده می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان، با اشاره به این موضوع که رشد فزاینده جمعیت به دلیل افزایش سطح بهداشت عمومی جامعه و نیاز به پاسخگویی مناسب برای برآورده کردن نیازهای غذایی جمعیت روبه رشد، نیاز به تجدید نظر در روش‌های تولید محصولات کشاورزی را الزام‌آور کرده است گفت: این سازمان به عنوان متولی تامین مواد غذایی جامعه، علاوه بر تلاش برای بهینه کردن روش‌های تولید محصولات کشاورزی در چارچوب گذر از کشاورزی سنتی و ورود به دنیای تولید محصول به روش‌های جدید مبتنی بر دانش و آگاهی، به منظور تامین غذای سالم، تمام تلاش خود را به کار گرفته تا تحقق کامل تامین و حفظ سلامت انسان درابعاد مختلف، در راستای دست یابی به جامعه‌ای سالم، عاری از بیماری و توانمندتر در تمام ابعاد آن امکانپذیرتر شود و بی‌شک، توسعه تعامل با تمام نهادهای مسئول در امر بهداشت جامعه خواهد توانست راه رسیدن به اهداف ملی داشتن جامعه‌ای سالم و عاری از بیماری را هموارتر کند.

انتهای پیام/60002/ع40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول