به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، مجتبی احمدزاده با اشاره به بازرسی کارشناسان اداره نظارت برمواد غذائی و بهداشتی این دانشگاه از سه واحد تولید کننده فرآوردههای گوشتی اظهار داشت: در این بازدیدها بیش از 55 تن مواد اولیه و محصول غیر بهداشتی سوسیس و کالباس کشف و توقیف شد.
وی با بیان اینکه تاکنون 2 هزار کیلوگرم از این محصولات غیرقابل مصرف معدوم شده است گفت: پرونده تخلفات این واحدها به منظور بررسی بیشتر به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم ارزش ریالی این فرآوردهها در صورت تبدیل به محصول سوسیس و کالباس را بیش از یک میلیارد ریال ارزیابی کرد و افزود: در صورت ورود این محصولات به چرخه توزیع و مصرف اثرات مخربی برای سلامت مصرف کنندگان به وجود میآمد.
وی با بیان اینکه بازرسان و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی و اداره امور دارو و مواد اعتیاد آور آماده راهنمایی شهروندان و مسافران در خصوص سوالات مربوط پیرامون هریک از این حوزهها هستند اظهار داشت: شهروندان و مسافران میتوانند هرگونه سوال، انتقاد، پیشنهاد و یا شکایت در زمینه دارو را در هر ساعتی از شبانه روز با شماره 6706443 در میان بگذارند و مشاورههای لازم را از کارشناسان مربوطه اخذ کنند.
احمدزاده افزود: کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی قم با شماره 6706444 آماده دریافت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و شکایت و همچنین پاسخگویی به سوالات شهروندان و مسافران درخصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به صورت شبانه روزی هستند.
وی خاطرنشان کرد: شماره پیغامگیر 6162644 نیز به صورت شبانه روزی برای طرح شکایات، انتقادات و پیشنهادات عموم همشهریان و زائران و مسافران پیش بینی شده است.
انتهای پیام/2258/و