علی گوهری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بشرویه اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت فرآوردههای خام دامی و تامین بهداشت جامعه بر تمامی مراحل تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت و کنترل میشود.
وی ادامه داد: سال گذشته 2 هزار و 215 مورد فرآورده خام دامی نظارت شده و 2 هزار و 864 لاشه دام در کشتارگاه مورد بررسی قرار گرفت.
ضبط 243 کیلوگرم فرآورده خام دامی از سطح بشرویه
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه از ضبط 243 کیلوگرم فرآورده خام دامی از سطح این شهرستان خبر داد و گفت: همچنین 754 کیلوگرم فرآورده خام دامی در کشتارگاه ضبط شده است.
گوهری افزود: طی سال گذشته بیش از 157 تن گوشت قرمز پس از نظارتهای بهداشتی وارد چرخه مصرف انسانی شده و یک هزار و 754 کیلوگرم گوشت قرمز غیربهداشتی به علت آلودگی به بیماریهای انگلی و بیماریهای دامی در کشتارگاه ضبط و معدوم شد.
وی یادآور شد: همچنین در ایام ویژه مانند عید قربان، ماه رمضان و محرم و صفر به منظور رفاه حال شهروندان و ارتقای سطح بهداشت اکیپهای سیار و ثابت برای بازرسی لاشههای دام نذری راهاندازی میشود.
صدور مجوز حمل بهداشتی بیش از 2 هزار تن شیر از بشرویه
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه از صدور مجوز حمل بیش از 2 هزار تن شیر از این شهرستان خبر داد و اذعان داشت: همچنین برای 2 هزار و 57 رأس گوسفند و بز، 610 رأس گاو و گوساله و 285 هزار و 700 مرغ زنده مجوز بهداشتی صادر شده است.
گوهری، مجوز حمل بهداشتی فرآوردههای خام دامی شامل 5 هزار کیلوگرم تخم مرغ و 27 هزار کیلوگرم پشم را از دیگر اقدامات دامپزشکی بشرویه برای کنترل و نظارت بر فرآوردههای خام دامی در این شهرستان عنوان کرد.
انتهای پیام/69006/و30/د1000