به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل ار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، نواب رازمند با اشاره به شرایط نامناسب مواد غذایی توسط دستفروشان اظهار داشت: یکی از مسایل مهم در بحث عرضه مواد غذایی، مسئله دستفروشان مواد غذایی است که متأسفانه هیچیک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمیکنند و در شرایط کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی به ویژه مواد غذایی فساد پذیر میکنند.
وی با توصیه به اینکه باید از مصرف مواد غذایی ارایه شده توسط دستفروشان خودداری کرد، یادآور شد: عرضه مواد غذایی باید مطابق استانداردهای بهداشتی صورت گیرد، به طوری که با توجه به شرایط آب و هوایی، عرضه مواد غذایی در استان هرمزگان حساسیت خاصی را دارد.
مدیر گروه بهداشت محیط هرمزگان ادامه داد: مردم باید هنگام خرید به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و اتقضای مواد خوراکی دقت کنند.
رازمند با اشاره به گرم شدن هوای استان ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتیگراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانهای بسیار افزایش مییابد.
انتهای پیام/2310/ب/ژ1001