اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت هرمزگان:

دستفروشان مواد غذایی ضوابط بهداشتی را رعایت نمی‌کنند

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت هرمزگان با اشاره به شرایط نامناسب عرضه مواد غذایی توسط دستفروشان گفت: متأسفانه دستفروشان هیچ‌یک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمی‌کنند.

دستفروشان مواد غذایی ضوابط بهداشتی را رعایت نمی‌کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل ار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، نواب رازمند با اشاره به شرایط نامناسب مواد غذایی توسط دستفروشان اظهار داشت: یکی از مسایل مهم در بحث عرضه مواد غذایی، مسئله دستفروشان مواد غذایی است که متأسفانه هیچ‌یک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمی‌کنند و در شرایط کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی به ویژه مواد غذایی فساد پذیر می‌کنند.

وی با توصیه به اینکه باید از مصرف مواد غذایی ارایه شده توسط دستفروشان خودداری کرد، یادآور شد: عرضه مواد غذایی باید مطابق استانداردهای بهداشتی صورت گیرد، به طوری که با توجه به شرایط آب و هوایی، عرضه مواد غذایی در استان هرمزگان حساسیت خاصی را دارد.

مدیر گروه بهداشت محیط هرمزگان ادامه داد: مردم باید هنگام خرید به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و اتقضای مواد خوراکی دقت کنند.

رازمند با اشاره به گرم شدن هوای استان ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانه‌ای بسیار افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/2310/ب/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول